Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 iyide burada kısıtlanan yanlış anlamıyorsam low lvl zonenun rvr kısmı normal kısımlarında bir sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Hayır normal zone a giriş. Yani tier2 den tier1e geçerken zone girişinde tavuk oluyosun. Ben bi questi teslim etmek için geri dönmüştüm. Tavuk olarak bişey yapamadım haliyle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 zuhaha öyle oyunmu olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mighty_THoR said: iyide burada kısıtlanan yanlış anlamıyorsam low lvl zonenun rvr kısmı normal kısımlarında bir sorun yok Böyle ise zaten np ama cücenin anlattğından ben öyle anlamadım. Yanlış anladıysam iyide, doğru anladıysam allah allah yani WoW'un BG'leri gibi olur RvR olayı. Sonuçta gene benzer bir haritaya hapis hayatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Hakikaten çok saçma ya. Wow bölümünde lvl kasamadığı için ağlıyanlara. Dostum adı üstünde PVP server'ı bu diyenler şimdi nasıl savunuyorlar bu tavuk olayını merak ediyorum. Aoc'dan örnek vericem. Dün 6 kişi (Lvl 30 civarıyız) elite bir quest yapıcaz toplandık tam dalıcaz mob'a lvl 80 üstünde sadece don olan bir adam geldi döve döve çatır çutur kesti hepimizi , dans etti gitti. (Naix gibide yapışıyo artık ne büyüsü varsa..) Bizde güldük geçtik. Warhammer'da şunu savunanlar aoc'da heralde 10 lvl kasamazlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ya worldde gidemedigin yer yokki zaten, sadece lvl 12 i ken 1-11 rvr zonenuna gidemiyorsun misal olarak.Eger buraya gidemedin diye dunya cok kisitlanmis,diledigim gibi gezemiyorum diyorsan zaten oyuna camur atmaktan baska bir sey degildir.Bunun amaci lamer arklarimizin gidipte low lvl zoneda teror estirmesine mani olmaktan baska bir sey degil. Bu tavuk olayida boyle lamer kardeslerimize cezasi gibi bir sey + tavuk olayi bugli da degil(bazilari gecmiyor filan demisler diger topikte) zone disinda relog veya 10 dkydi sanirim beklersen gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Sadece rvr zone'sa ok.Ben yanlış anladım başta okuduklarımdan. lvl 30'ın orda ne işi var tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 FreEmoon said: Böyle ise zaten np ama cücenin anlattğından ben öyle anlamadım. Yanlış anladıysam iyide, doğru anladıysam allah allah yani WoW'un BG'leri gibi olur RvR olayı. Sonuçta gene benzer bir haritaya hapis hayatı. Dedim zaten. Eğer gezebiliyorsan sorun değil, saldırınca olan bir olay için kendi içinde mantığı var. Ancak direk zone girince olduğunu söylüyorlar, eminmisin rahat rahat gezilebilindiğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Official açıklama getiriyorum! :P Düşük level RVR! ZONE'larına girince. Tavuk oluyorsun. Bu kadar. Öbür türlü, Normal RVR zone u olmayan quest yaptığın zonelarda istediğin kadar takıl npc öldür. Çnükü ben level 20 civarı. Tier 3 e doğru geldiimde. Scavenging skilli öğrenip . Düşük level mobları kesmek zorunda kalmıştım . O yüzden tekrar gittim tier 1 zone a ordaki level 2-3 yaratıkları kesip scavenging kastım. Bir sorun olmuyor. Fakat Eğer o zonelarda RVR Flagi alırsan. Hemen tavuk oluyorsun. Bu da nasıl? RVR flagi olan arkadaşını heallersen, veya rvr flagi olan bi düşmanı kendi normal zoneunda görüp saldırırsan. Tabi bi de başta dediğim gibi ,RvR zone'una ayak basarsan. Normal zonelarda istediğin kadar koştur et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mina said: Ya worldde gidemedigin yer yokki zaten, sadece lvl 12 i ken 1-11 rvr zonenuna gidemiyorsun misal olarak.Eger buraya gidemedin diye dunya cok kisitlanmis,diledigim gibi gezemiyorum diyorsan zaten oyuna camur atmaktan baska bir sey degildir.Bunun amaci lamer arklarimizin gidipte low lvl zoneda teror estirmesine mani olmaktan baska bir sey degil. Bu tavuk olayida boyle lamer kardeslerimize cezasi gibi bir sey + tavuk olayi bugli da degil(bazilari gecmiyor filan demisler diger topikte) zone disinda relog veya 10 dkydi sanirim beklersen gidiyordu. Ya ne çamur atması be kardeşim.Kendi adıma konuşıyım.Ben warhammera olumlu yaklaşanlardanım.Ama bu sistem çok saçma. İş zaten ganklanmadan çıktı istediğim bölgeye gidebilmeliyim ya ne tavuğu.Tavuk olcağımıza bari wowdaki normal serverlarda ki gibi saldıramayalım lowlara ve kendi low lvl adamlarımızada buff veya heal atamayalım olsun bitsin. Artı benim anladığım lvl 40 olarak sadece 1-11 değil 30 aşağısına gidemiyosun rvr bölgesi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yuksek lvl ların quest bıtıslerını ve updatelerını baska zonelara kaydırırlar bu kadar yardırmaya gerek yok, low lvl zonelardada tavuk olarak dolasırsınız. ısrarlıysanız, ısteyecegınız bu, updatelerın yerının degıstırılmesı olmalı. nası ben gıdıp gankleyemem? valla hıc kusura bakma hocam senınkı tamamen mastır..yon. sana cevap verme sansı olmayan adama gırecen kesecen bıde dıcenkı pvp serverında nıe char acıyon. acıyom cunku pvp yapmayı sevıyorum. adam gıbı lvl lımda hakkıyla keyfıyle. asıl soruyu sıze sormak lazım nıe mmo oynuyosunkı al elıne sıngle player ac cheatlerı oyunda onune gelenı kes. tamamen hastalıklı bır dusunce hıc oynamayı ıstemedıgım oyunların basında gelen warhammerın su ozellıgıne bayıldım. sırf bu sebepten bıle bu oyun oynanırmıs. yanı savunanlarada yuh dıyorum baska bırsey soylemıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 believe in the çikın.. şahane sistem, herkes kendi boyuna göre adam bulsun. beginner mekanını görmek isteyen alt açabilir çok lazımsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 okumuo musunuz yazdığımı, orda anlatıorum nasıl olduğunu. hala giremiosam 40 olup 30 altı zonelara falan diosunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 biliyorum da öyle bile olsa farketmez, düşük tier rvr zone görmek isteyen gene alt açabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 saçma sapan bir sistem. cüce'nin dediği gibi oradan geçiyorsunuz diyelim, zone'a girdiğiniz anda tavuk olduğunuz için herhangi bir bodypullda direk 1 shot oluyorsunuz. eh oyundaki pve ölüm debuffı da düşünülürse ne kadar gereksiz olduğu ortaya çıkıyor. halbuki çözümü gayet basit, zone'a girince değil de zone'da oyuncuya damage verince çalışması gayet makul tabii oyuncuya verilen hasarı silecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 zone agirince değil RVR ZONE'UNA GIRINCE TAVUK OLUYORSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ki ayrıca. RVR Zone'una adım attığın gibi RVR flagged olmuyorsun. Uyarı geliyor. RVR ZONE'UNA GIRDINIZ, 10 SANIYE IÇERSINDE RVR FLAGGED OLUCAKSINIZ diyip, 10 dan geriye sayıyıor. KOSKOCA KAFANDA. SEn yanlışlıkla girsen bile çıkabilirsin o 10 saniyede rahat rahat rvr zonedan. Ama dersin ki ben tavuk olucam yardırırsın içeri tavuğunu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Low lvl RVR zonede de dolaşmak istiyorum kardeşim allah yazıp durma şuraya anladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Doğru karar. Rvr de tokatlanıp hıncının low levellardan çıkarmaya çalışan kompleksli eziklerden uzak bir oyun oynayacağız demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 salyangoz said: Low lvl RVR zonede de dolaşmak istiyorum kardeşim allah yazıp durma şuraya anladık low level RVR alanında bi bok yok kardeşim, boş alan. NE npc var ne bişey. dolaşmayıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Dolaşmak istiyorum kardeşim ben sana mı hesap sorucam.Tavuk olcaksam bile dolaşıcam allah allah amma uzattınız he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 tamam o zaman söylenmenize de gerek yok. ne biçim sistem die. tavuk olarak dolaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Tavuk sistemi düdük bir mekanik."Bebeler" ağlamsın diye konulmuş.Otuz kerede açıkladık burda onun yerine normal wow serverlaındaki gibi saldıramama özelliği koysalar daha mantıklı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 abim git piramitinle oyna sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Lan "ekmek" forumlarda desto seçenlere laf atarken eleştirdiğimizde sesini bile çıkarmıyosun burda benim dediğim zımbırtıya mı ötüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar