salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Yüksek lvl olarak düşük lvl bölgesine gidip birini öldürmeye çalıştığınızda , bir vuruşta geberecek bir tavuğa dönüşüyorsunuz. İşte kaynak linkler Bu link bizzat offical kişiyle yapılmış röportajdan http://www.tentonhammer.com/node/42862 Buda bir forum tartışması. http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=52897 Bu demek değildir ki düşük lvlar yüksek lvl bölgesine gittiğinde birileri onlara vurunca tavuk olacak.Orda yiyorsun dayağını. Edit:Böylece rp falan kalmadı oyunda cidden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bu videolar daha önce verildi aynı kadının başka videoları varsa onları koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 haha çok yaratıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 nnp said: bu videolar daha önce verildi aynı kadının başka videoları varsa onları koyabilirsin. Nnp yanlış yere atmışın mesajını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 saldırmanıza gerek yok, low tier'ın rvr alanına ayağınzı deyse tavuksunuz, gecmiyoda, bi yee gitmeniz gerekiyosa genelde rvr alanında gecmenizde gerekiyo, tavuk tavuk gidiyosunuz ve lvl 1 goblin cat diye kesiyo sizi. hiç gank le alakanız olmasada acı cekiyosunuz, hoş değil gözüktüğü kadar. ha bide, "TIER1 BILE TIER 4'U SIEGE BATTLARI ETKILIYCEK!!!!!!" de büyük yalan burdanda anlaşılabiliceği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Yoo yalan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Cuce said: saldırmanıza gerek yok, low tier'ın rvr alanına ayağınzı deyse tavuksunuz, gecmiyoda, bi yee gitmeniz gerekiyosa genelde rvr alanında gecmenizde gerekiyo, tavuk tavuk gidiyosunuz ve lvl 1 goblin cat diye kesiyo sizi. hiç gank le alakanız olmasada acı cekiyosunuz, hoş değil gözüktüğü kadar. Aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Burdan da anlaşılabileceği gibi yalan olsaydı Tier 4 adamlar girerdi Tier 1'e, günlerce farmlayıp diğer tierlara hızlı destek sağlardı. Şimdi her tier kendi içinde bi üstündekine destek oluyo, gayet de yalan olmuyo Cüce efendi alo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 suanda etkisi yok tier 3'ün tier 4'e, tier 4 te alandaki bütün heryeri alıp tutarsan bi süre kitleniyo sornaki alan acılıyo, tier 3 bunu ne hızlandırıyo ne yavaşlatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bu sistem gerçekten üzdü beni. Rpsini geçtim birileri arkadaşımızı ganklıyıcak gidicez kurtarıcaz aksiyon yapacaz veya kötü tarafsan gidicen low lvl bölgesine beş altı kişiyi birden kesicen bela olcan falan böyle atraksiyonlar yok. Bu sistemi Core server tipine koyup rvrye koymasalardı bari.Hay allahım ya. Birde Cücenin dediği bigi vurmana bile gerek yok low lvl bölgesinde girdiğin anda tavuk oluyosan saçmalığın dik alası olmuş. Edit:Artı biz max lvla ulaşınca oyun alanımız çok kısıtlanacak o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Cuce çoook neqativsin =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 salyangoz said: Bu sistem gerçekten üzdü beni. Rpsini geçtim birileri arkadaşımızı ganklıyıcak gidicez kurtarıcaz aksiyon yapacaz veya kötü tarafsan gidicen low lvl bölgesine beş altı kişiyi birden kesicen bela olcan falan böyle atraksiyonlar yok. Bu sistemi Core server tipine koyup rvrye koymasalardı bari.Hay allahım ya. Birde Cücenin dediği bigi vurmana bile gerek yok low lvl bölgesinde girdiğin anda tavuk oluyosan saçmalığın dik alası olmuş. Abi benim de anlamadığım, WoW oynayan insanlar gankerlara küfür etmekten küfürsüz cümle kuramıyor, warhammer'da denge sağlansın genk olmasın diye böyle bir sistem oturtulunca "nası yani ganklenemiycekmiyiz, çok kötü olmuş" deniyor. Ortası yok ki bunun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Cuce said: saldırmanıza gerek yok, low tier'ın rvr alanına ayağınzı deyse tavuksunuz, gecmiyoda, bi yee gitmeniz gerekiyosa genelde rvr alanında gecmenizde gerekiyo, tavuk tavuk gidiyosunuz ve lvl 1 goblin cat diye kesiyo sizi. hiç gank le alakanız olmasada acı cekiyosunuz, hoş değil gözüktüğü kadar. ha bide, "TIER1 BILE TIER 4'U SIEGE BATTLARI ETKILIYCEK!!!!!!" de büyük yalan burdanda anlaşılabiliceği gibi. sen o cümleyi yanlış anlamışşsın cüce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ya gankleme meselesi değilde, betada bi iki kez low tier'a gitmem gerekti, ve işkence oldu. Tier'ın girişi zaten rvr alanı girdiğin anda tavuk oluyosun, aynı zamanda public quest alanıda olduğu için etraf spawn kaynıyo. zınk diye ölüyosun. ölünce stat reduction debuff'ı geliyo, hp'en 1/1 oluyo mob bakış atsa kendini spawn pointte buluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 tier 1 ken gidip tier 2 lerin savas alanina sende katilabiliyorsun + hatta adam bile kesebiliyorsunuz. Biz bizim guilddaki low rankleri alip tier 2 de pl ledik cok ta guzel exp ve rr aldilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Uo'da da gz'ye girince gartlanıyodun, alışılınan bir durum en neticesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 nasıl yanlış anlamışım? her tier bir sonrakinin barına eklemiycekmiydi? şu anda öle bi durum yok. ki olamaz zaten cunkü serverda herkez lvl 40 olduktan sonra low tier'lar kitlenir, millet tierları ilerleticem diye bastan karaktermi kasıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Xaenin said: Abi benim de anlamadığım, WoW oynayan insanlar gankerlara küfür etmekten küfürsüz cümle kuramıyor, warhammer'da denge sağlansın genk olmasın diye böyle bir sistem oturtulunca "nası yani ganklenemiycekmiyiz, çok kötü olmuş" deniyor. Ortası yok ki bunun yani. Wowda ganklanmak istemeyen adam zaten gider normal serverda oynar.Pvp serverında oynayan zaten bu riskleri göz önünde tutup girmiştir o servera.Bende bu oyunda da aynı sistemin olmasını istiyorum bırak open-rvr serverında yesinler birbirini , ganklenmek istemeyen adamda core tipi serverda oynasın.Artı vurmadan tavuk oluyomuşuz , o bölgeye girmek yeterliymiş yani lvlımız yükseldikçe gidebileciğimiz alanda kısıtlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Xaenin biran eski gunler aklıma geldı ne kadar zewklı oyundu uo sımdı dogru duzgun sphere server ı yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Yok abi ne alakası var pvp serverı seçmekle bunun. Ben level kasarken kendi levelımda bir adam gördüğümde dalıp kapışmak istiyorum, ama %1 kapışabilme şansımın bile olmadığı bir adam gelip beni yatırıp yatırıp kaldırınca sinirlenirim. Burdaki sistemde herkes kendi boyutunda insanlarla dengeli şekilde kapışabilecek, yüksek tierdan adam gelirse de gz çizgisine dikkat edecek yani. Daha ne istiyosunuz ki? Adam gibi, keyifli, dengeli, tutarlı pvp yapabileceksiniz kendi tierınızda, daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ya zaten geicek bi alanda yok dünyada tipsiz bi dünya, aslında cok sorunda değil. instance diye bişide yok, endgame savaş alanı sadece tier 4 te empire vs chaos. lvl 40 olup q ları verip public quest rewardlarınıa alınca bi daha bakmazsın bile zaten low tierlara. ama quest vermek için, public q rewardlarını almak için falan bi kac kez geri dönmem gerekti, bide betade war warcamplarına flight point koymayı unutmuşlardı tier 3 den tier 1'e kdar tavuk tavuk koştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Vurmadan tavuk olmak buyuk olasılıkla bır bugdur esas amac cok lvl farkı olan bır playerla oynamamaktır bence. Tabı oyunda gormeden konusuyorum bunları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 çok iyi akıl etmişler ben memnun oldum bu sistemden.hayatını seruma bağlamış bir sayko beni bezdiremeyecek oyundan. neyse =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar