Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herhangi bir MMO oynarken dinlediginiz ve o oyunla bagdasan sarkilariniz :)

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

hahah
of

Porcupine Tree - Fear of A blank planet albümünü dinleyince direk aklıma Wow'daki farm günlerim geliyor.

onun dışında Children of Bodom'un eski şarkılarını dinleyince de UO da champion kestiim zamanlar aklıma geliyor.

bi de Mustafa Sandal ın eski şarkıların ıdinelyince de ayvalık yolları aklıma geliyor küçükken giderkene
Sosyal ağlarda paylaş

VashTheStampede said:
Ben UO oynarken ablam Lorenna Mckennitt albümü açtırıyordu oda müzik dinliyor oluyodu. Şimdi ne zaman o şarkıalrı duysam Brit kıyısında balık tuttuğum yada Minoc madenlerinde kazı yaptığım günleri hatırlıyorum :P

minoc unutulmaz bir yerdi ya elimde fener..sabahlara kadar kazardım..ilk gold setimi hiç unutmam:)) Lorenna Mckennitt da iyi gider yani:))havaya uygun..
Sosyal ağlarda paylaş

WoW oynarken

Offspring - Self Esteem/Pretty Fly/Why Don't You Get A Job

Bodyrockers - I Like The Way You Move

Crazytown - Buterfly (Come My Lady)

Pharrell Williams ft Gwen Stefani - Can I have it like that

Ismail Yk - www.Bombabomba.com

Alien Ant Farm - Smooth Crimina

NoT: Özellikle Pretty Fly pvp yaparken vazgeçmem :D
Sosyal ağlarda paylaş

EagleEye said:
hehe uo için aynısı bana iron maiden - fear of the dark albümü ve blind guardian ın bi kaç şarkısında oluyo.
bide arada uo müziklerini açıp dinlerim müzik arşivimde durmakta :P

bende de nightfall albümü çalıyordu hep, ne zaman mirror çalsa aklıma brit mezarlığında pk kovalamaca/kovalanmaca geliyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Çok alakasız ama Radiohead'in adını hatırlamadığım bir albümü UO'daki madencilik günlerimi anımasatıyor.

WoW'da karanlık yerlerde (Swamp of Sorrows, Dustwallow Marsh) Pain of Salvation - BE dinliyordum.

Ha bir de WoW TBC yeni çıktığı haftalarda hunter karakterimle Forge Camp farmlıyordum. Hızlı farmliim diye gaz bir şeyler ararken Annihilator buldum. Annihilator - Refresh the Demon albümü o farm günlerini hatırlatıyor. :)

Daha bir sürü var ama en önemlileri bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...