Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Robbie Williams - Advertising Space ya SWG mi oynuyordum ne oynuyordum 12312 kere dinlemistim hep o gunleri hatirlatir ya da Norah Jones dinliyordum wow'da bi paladinim vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 stones2.mid from Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kafeden uo oynarken şebnem ferah dinliyodum hep. ne zaman dinlesem şimdi hep uo geliyo aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hehe uo için aynısı bana iron maiden - fear of the dark albümü ve blind guardian ın bi kaç şarkısında oluyo. bide arada uo müziklerini açıp dinlerim müzik arşivimde durmakta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ben UO oynarken ablam Lorenna Mckennitt albümü açtırıyordu oda müzik dinliyor oluyodu. Şimdi ne zaman o şarkıalrı duysam Brit kıyısında balık tuttuğum yada Minoc madenlerinde kazı yaptığım günleri hatırlıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Muse - Plug in Baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 night wish güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 nightwish i gece uyurken dinlerdim, tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 WoW oynarken; Nine Inch Nails - Every Day is Exactly the Same Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hahah of Porcupine Tree - Fear of A blank planet albümünü dinleyince direk aklıma Wow'daki farm günlerim geliyor. onun dışında Children of Bodom'un eski şarkılarını dinleyince de UO da champion kestiim zamanlar aklıma geliyor. bi de Mustafa Sandal ın eski şarkıların ıdinelyince de ayvalık yolları aklıma geliyor küçükken giderkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 uo - ya evde yoksan içim ürperiyor ya pot yoksaa darriidariiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 aoc oynarken http://www.heartagram.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 VashTheStampede said: Ben UO oynarken ablam Lorenna Mckennitt albümü açtırıyordu oda müzik dinliyor oluyodu. Şimdi ne zaman o şarkıalrı duysam Brit kıyısında balık tuttuğum yada Minoc madenlerinde kazı yaptığım günleri hatırlıyorum :P minoc unutulmaz bir yerdi ya elimde fener..sabahlara kadar kazardım..ilk gold setimi hiç unutmam:)) Lorenna Mckennitt da iyi gider yani:))havaya uygun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Metallica & Voyage Century Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 WoW oynarken Offspring - Self Esteem/Pretty Fly/Why Don't You Get A Job Bodyrockers - I Like The Way You Move Crazytown - Buterfly (Come My Lady) Pharrell Williams ft Gwen Stefani - Can I have it like that Ismail Yk - www.Bombabomba.com Alien Ant Farm - Smooth Crimina NoT: Özellikle Pretty Fly pvp yaparken vazgeçmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 EagleEye said: hehe uo için aynısı bana iron maiden - fear of the dark albümü ve blind guardian ın bi kaç şarkısında oluyo. bide arada uo müziklerini açıp dinlerim müzik arşivimde durmakta :P bende de nightfall albümü çalıyordu hep, ne zaman mirror çalsa aklıma brit mezarlığında pk kovalamaca/kovalanmaca geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 katatonia vb habire ölüyordum çünkü dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 caravan-place of my own ========= Everquest 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Oyun oynarken hep o oyunun müziklerini dinlemişimdir. başka müzik açmam yani arkadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Çok alakasız ama Radiohead'in adını hatırlamadığım bir albümü UO'daki madencilik günlerimi anımasatıyor. WoW'da karanlık yerlerde (Swamp of Sorrows, Dustwallow Marsh) Pain of Salvation - BE dinliyordum. Ha bir de WoW TBC yeni çıktığı haftalarda hunter karakterimle Forge Camp farmlıyordum. Hızlı farmliim diye gaz bir şeyler ararken Annihilator buldum. Annihilator - Refresh the Demon albümü o farm günlerini hatırlatıyor. :) Daha bir sürü var ama en önemlileri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 UO oynarken pati radyo dinliyordum negzel. O zaman yayınlar komedi ağırlıklıydı. Boş muhabbet dönerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Blind Guardianin bikac sarkisi bide system of a down - aerials dinliyodum britte boks yaparkene elan realmsta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Fatih Urek - Sus Sus , WoW oynarken pvp yaparken dinlerim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 rammstein-du hast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 DAoC oynarken justin timberlake - cry me a river yeni çıkmıştı, mtv saolsun önce exclusive sora fresh sora normal olarktan 3 ay boyunca gunde 55 ortalama yakalamıştı, beynime kazındı albion diyarında koştururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar