Cons Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bordeaux mavi en büyük hami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 fede said: bağda fındık mı yetişir lan yetişmez, zaten yetişse de; misal dünyadaki fındığın %70'i güney batı fransa bölgesinde yetişiyo olsa ve bu dünyanın en kaliteli fındığı olsa %70 i fındık olan bi mamül yapmazlar. içine %2 fındık koyup dayarlar glutamat türevlerini kakalarlar 100 avrodan. bizim zenginler de "bordeaux fındık ezmesi aldım bi güzel bi güzel" der. ama doğu karadeniz olunca söz konusu ve fiyat da bu kadar ucuz olunca, %70 fındık+şeker+doğala özdeş vanilya aroması olunca sadece içinde biz fakirler bunun tadına varabiliyoruz sadece. süper bişey, bırakın fiskobirlik fındık ezmesi bize kalsın. diğer her şey için mastercard ınızsa sizin olsun. İN YOR FEYSES!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 gene başladı kominist kominist postlar atmaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 IN YER FACE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 fede said: gene başladı kominist kominist postlar atmaya sdf olm komünizm nedir bilmiyosanız bari sallamayın lan. doğruyu konuşmakla kömünizm bir tutuluyo sanırım ki doğal bişey ama burada doğruyu konuşuyorum sadece. fındık dediğin nanenin üretim kapasitesinin %70 i türkiye topraklarındadır. bahsettiğimiz fındık dünyanın en kaliteli fındığıdır. yediğiniz milka, şokella, nutella daki fındık muhtemelen giresun, ordu, trabzon bölgelerinden gelir (ki son zamanlarda fındık üretimi batı karadeniz e kaydırılmaya çalışılıyor hangi akla hizmetse). ayrıca siz hayatınızda hangi üründe katkı maddesiz %70 ana madde içeren bişey yediniz? ben bunun dışında hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 beyler adam haklı, mal kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bilgisayar ile Fiskobirlik Fındık Ezmesi ve kaşık aynı masada oturamasın. Üreticiler buna bir şey yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 daha bu sabah yenisini aldım yarısı bitti gene off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 çok çabuk bitiyor gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 DİREK MALA GİDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mala derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 nurilla abi o, yanlışın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 çok pis bişey ya bu. durduramıyor insan kendini bi başlayınca. almıyordum ne zamandır ben çok yediğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Kızarmış ekmek üzerine bunu sonra da üstüne kaymak ya da bal ya da hepsi birden. Tabi direk göbeğe gidiyor orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede said: DİREK MALA GİDER LANN!! bunu yazmaya gelmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 nutella'dan sora en efsane surmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 nutella haltetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Sarelle Fındık ezmesi. Adam gibi fındık ezmesi. en son pahalıydı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yalan dolan onlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sarelle yalan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bunu sürekli yiyen arkadaşlar periyodik aralıklarla dış görünüşlerinin fotoğraflarını buraya atarlarsa dünya sarsılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 zıplarsam türkiye altüst olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Kahvaltılık kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. Ezme çeşitlerini tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, yiyecek çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir Van kahvaltıcısına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. FİSKOO http://www.youtube.com/watch?v=b5VMZwTMadY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacım olan şu günlerde Fiskobirlik Fındık Ezmesi ve canlandırıcı gücünü arıyorum arıyorum, kimsede hiç bir şeyde bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ver gazı rokeet ausdhasudhasduhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar