roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 OLM MUHTEŞEM LAN. Dün fede aklıma getirdi çikolata topiğinde, gittim bi koşu aldım. Sürekli mutfaktayım. Bu kadar enerjiyi napıcam merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 a.k.a Kaşıklanan mucize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 peanut butter>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 çaşıt mısınız olm, peanut butter ne? mis gibi fisko varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 sikko birlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Cons said: sikko birlik haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Sagra Sarelle arkadaşlar. Dağılın şimdi. Sikko birlik yemeyin yedirmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 nutella yiyin,yidirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Nutella çikolatalıbi kere, orası bambaşka bir dünya dostum. Buraa sek fındık ezmesi tartışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 kipada bulunmuyor değil mi bundan? baktım göremedim ben. karfurda filan var halbuki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ya bunlar bana çok fena dokunuyor. karaciğer kaldırmıyo direkt. :/ abuk subuk sivilce yapıyo anında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 pardon cok dikkatli okumamısım..nutella nın etkisi hep bunlar dsf.peripella fıstık ezmesi deneyin fiskobirlik bulamayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras1 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 elsikko birlik amcık ezmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras1 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 fiskobirlik yiyince atski, nutella yiyince ananiski bu nasil bir istir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 gözlerim nutella yerim'i aradı bu topicte =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bunun kiloluğu falan yok mu yavs hemen bitiyor bu 340 gramlıkları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 16 sayfa fiskobirlik fındık ezmesi tartışılmış müthiş ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yalnız param olsa sırf insanlar bu tada haiz olsun diye cebimden reklamını yaparım. böyle bir tat var ve insanlar bilmiyo lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Sarelle cesmesinden findik ezmesi daha guzel. Hala varmi bilmiyorumda vaktin cok yer idik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 @calimero +1 yiyin yedirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 insanlar, yanıldıgınız bişi var. fakirlerle diğerlerinin damak tadı bir değil. fakirin oha süpermiş dedigi bayıldıgı bir yiyecekle zengin, agzını bile çalkalamaz bazen. yani kısaca zevkler ve renkler vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ovv yeaa. 5 liraya üretilen bişeyin üstüne 100 euro etiketi vurunca çok kuul oluyo, tadı da bi değişiyo bi değişiyo. "bordo bağları"nda yetişen fındıklarla falan yapılıyomuş, öyle de şeyler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 fakirim ama mutluyum fisko fındık ezmemle leave me alone fistan !!! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 calimero said: ovv yeaa. 5 liraya üretilen bişeyin üstüne 100 euro etiketi vurunca çok kuul oluyo, tadı da bi değişiyo bi değişiyo. "bordo bağları"nda yetişen fındıklarla falan yapılıyomuş, öyle de şeyler var... 100euroluk sey de yenmez ya leş gibidir. ıyyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bağda fındık mı yetişir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar