Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 10 Ağustos'ta Sendit'ten bi sipariş verdim, stokta olmadığı için üretici firmadan istettilier saolsunlar. Neyse, 18 Ağustos günü mail gelmiş, "siparişiniz yola çıktı (despatched)" diye. Ben de o günden beri bekliyorum paket gelsin diye. İşin ilginci, Sendit'te siparişi incelediğimde pakedin 14 Ağustos'ta yola çıktığı yazıyo. O zamanlar sayfaya girip baktığımda hala üreticiden beklendiği yazıyodu ürünün. Neyse işte, Sendit'in paketleri PTT'ye bıraktığı malum. Acaba bu pakedin akibetini öğrenmemizin bi yolu var mı? Yoksa basit ve kalitesiz bi teslimat şekli olduu için put gibi oturup beklemekten başka şansımız yok mu? 10 gün bekle dedikleri için yarını da beklicem de, paket yarın da gelmezse direk mail atcam Sendit'e :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ben çok eskiden swg cdsi istemiştim ve 2 hafta sonra gelmişti. 10 gün diyorsa 12 gün daha sabret bence. Tam 10 gün olmuyor bazen, yolda, pttde takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 PTT'nin sizin bölgenize dağıtım yapan şubeswi hangisi önce onu öğren. Oraya da mallar istanbulda avrupa yakasından tek bir yerden geliyor da hangisi idi unuttum. Ancak sizin bölgeye gidip dağıtım yapan vatadaş ile kanki olursan dağıtımda bir iki gün kazanabilirsin. Warcraft sağolsun bu gereksiz bilgileri öğrenmekmiştik zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Of böle uğraşmam gerekmesin ya :) Bundan önce kaç defa bi şeyler aldım ordan, bi tanesi abartısız 3 günde geldi toplamda (pazar günü istedim çarşamba sabahı geldi). Ama sitenin tasarımı ve sistemi biraz değişmiş işte, ondan şüpheleniyorum biraz da aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ingiltereden istanbula 7 gunde geliyor gumruktu postaneydi orda postaci alip kapina getiricek bu islemler uzatiyor bide farkli sehirdeysen sure dahada uzuyor sabir yurt disindan gelen paketlere 14 gun sure koyun 14. gun gidin bakin postaneye ki postane dedigim ptt subesi degil ilcede vardir butun mektuplarin geldigi biryer dagitim oraya bakican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 İyi bari, biraz daha bekliyim madem. Gerçi biraz sabırsızlık da etmiş oldum gibi hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 benim 3 sene önce aldığım wow paketleri 20 günde gelmişti senditten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben ayın 12sinde de express ile t-shirt istedim, 13'ünde priority mail ile sticker pack istedim, 25'ünde ikisi birden geldi. ptt o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ühü bi daha böyle istemiycem zaten. Play-asia'dan Fedex ile istedim adam 2 günde getirdi ya ta Hong Kong'dan. Yok abi cidden paraya kıyacan, topluca bi şeyler isteyip böyle kargo şirketleriyle getirtecen. 100€ sınırına da çok dikkat etmen gerekmiyo, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben senditten bi cooler almistim daha onceden gelmedi..Mail attim bi tane daha yollasinlar diye oda gelmedi para iadesi istedim yapmadilar dogal olarak huzursuz bi sekilde alisveris yapmamaya karar verdim senditle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 revenant mahkemeye verseydin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar