Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PTT'nin getirdiği pakedi takip?

Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

10 Ağustos'ta Sendit'ten bi sipariş verdim, stokta olmadığı için üretici firmadan istettilier saolsunlar. Neyse, 18 Ağustos günü mail gelmiş, "siparişiniz yola çıktı (despatched)" diye. Ben de o günden beri bekliyorum paket gelsin diye. İşin ilginci, Sendit'te siparişi incelediğimde pakedin 14 Ağustos'ta yola çıktığı yazıyo. O zamanlar sayfaya girip baktığımda hala üreticiden beklendiği yazıyodu ürünün.
Neyse işte, Sendit'in paketleri PTT'ye bıraktığı malum. Acaba bu pakedin akibetini öğrenmemizin bi yolu var mı? Yoksa basit ve kalitesiz bi teslimat şekli olduu için put gibi oturup beklemekten başka şansımız yok mu?
10 gün bekle dedikleri için yarını da beklicem de, paket yarın da gelmezse direk mail atcam Sendit'e :P
Sosyal ağlarda paylaş

PTT'nin sizin bölgenize dağıtım yapan şubeswi hangisi önce onu öğren. Oraya da mallar istanbulda avrupa yakasından tek bir yerden geliyor da hangisi idi unuttum. Ancak sizin bölgeye gidip dağıtım yapan vatadaş ile kanki olursan dağıtımda bir iki gün kazanabilirsin. Warcraft sağolsun bu gereksiz bilgileri öğrenmekmiştik zamanında.
Sosyal ağlarda paylaş

ingiltereden istanbula 7 gunde geliyor

gumruktu postaneydi orda postaci alip kapina getiricek bu islemler uzatiyor bide farkli sehirdeysen sure dahada uzuyor

sabir
yurt disindan gelen paketlere 14 gun sure koyun 14. gun gidin bakin postaneye ki postane dedigim ptt subesi degil ilcede vardir butun mektuplarin geldigi biryer dagitim oraya bakican
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...