Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 digiturkten kayıt yapıp pc'ye aktarmak istiyorum. bu mümkün müdür? digiturk kayıdı yapabileceğim ve laptopa bağlıyabileceğim, kaliteli görüntü sağlıyabilecek tv kartı ne tavsiye edersiniz? bu işi denemiş olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 snazzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 model? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Evet mümkündür. Video in portu olması lazım pc'nde. Bazı ekran kartlarında var, neredeyse tüm tv kartlarında var. Sonra digiturk ü o video in e bağlıyorsun, istediğin kanalı açıyorsun, kayıt yazılımını açıyorsun kaydediyorsun. Marka model veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Bone said: model? bütçene uygun olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 e alınca uyumsuz birşey çıkınca napıcaz ki? gidip bütçeme uygun birşey aldım diyelim, eve geldim takıcam bakıcam çalışmıyor. elimde patlıycak sonra. bir de video in dediğin sanırım s-video (tv out). ona normal tv kablosu takılmıyor benim bildiğim. direk digiturku ekran kartına takıp izleyemiyoruz. pc'ye takmak için aracı tv kartı gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar