Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 merhaba usenet kullanan var mı ve hangi servisten kullaniyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben zamanında newshosting i kullanıyordum. gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bu aralar kapanacağı hakkında dedikodular var. Pek olası değil ama alırsanız bir ya da iki aydan daha fazlası için ödeme yapmayın. Easynews kullanırdım ben, hatta bir ara tutorial tarzı birşey yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 usenet.com dan, sınırsız bir accountum var.3 news server kullanıyorım download için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Usenetserver kullanıyorum yaklaşık 2 senedir. Çok memnunum, telekom kaynaklı düşüşler dışında hiç bir sorun yaşamadım. Uygun fiyatları var,diğer şirketlere göre. En iyi usenet şirketlerinde ilk 3'te. Tavsiye ederim. Usenetserver Index servisi içinde Newzbin' i tavsiye ederim. Artık davetiyesiz üye alınmıyor, davetiye isteyen pm atabilir bana. Bu serviste ücretli, çok cüzi bir rakam, ama işinizi çok rahatlatır, mutlu olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemoral Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 fixmen pm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 easynews ihbin ihbin oldu maalesef. ingilizce film bulmak imkansız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hahaha evet almanlar bastı. varsa yoksa almanca yada NL. ama genede bulunuyor. istekte bulunursan koyuyorlar genelde 1 hafta içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar