Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi cd-r

elma

Öne çıkan mesajlar

Philips Ve Samsung Marka CD-R lar baya Performanslı Ben Kendım LG kullanııoyrum ondanda memnunum LG yide Tavsiye edebiliirm Her iki konudada Uyqun bence...[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»

[Bu mesaj rexx tarafından 03 Nisan 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 03 Nisan 2004 19:55 tarihinde demiş ki:
herkes kendininkini önerir.
ama kalite deyince asus derim, al sonsuza dek kullan falan yani. (ki bneimki de asus heh)
yok eğer biraz daha para verebiliyosan plextor

arkadaşlar benim bahsettiğim hani şu elle tutulan gözle görülen yuvarlak, ortasında bir adet deliği bulunan bi yüzü camımsı olan şeyler.. cd-r budur.. sizin dediğiniz makinasıdır o da cd-rom dur... bilmeyenler öğrensin.. asusun cd-r u yok ztn koptum ilk okuduumda =)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 03 Nisan 2004 20:14 tarihinde demiş ki:
...sizin dediğiniz makinasıdır o da cd-rom dur... bilmeyenler öğrensin.. asusun cd-r u yok ztn koptum ilk okuduumda =)..

CD-ROM Compact-Disc Read Only Memory açılımıyla normal basım cdlere verilen addır. Hani şu yuvarlak, ortası delikli arkası CD-R gibi renkli olmayan, büyükçene aletlerde basılan. CD ye yazan aletin adı CD-Writerdır.. bilmeyenler öğrensin. koptum okuduğumda =)[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Sosyal ağlarda paylaş

lol komik bir durum!!
ben DMS-professional kullandım en son pek sorun yaşamadım ama bir arkadaşla beraber almıştık onunkilerde 50 cd de%20 yandı. çöpe attı. herhalde üretim hatası denebilir. aklıma birşey gelmiyor çünkü aynı yerden aldık.
neyse ben daha önce DMS-diamond kullanıyordum gayet başarılı. en son aldığım da cdlerden ortalama 100 cd den 2-3 tane yaktım. oda benim öküzlüğüm diyebilirim. ama genel bir ortalama yaparsak oda %1 den düşük çıkar derim. [signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)

[Bu mesaj Odune tarafından 05 Nisan 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lg al ne cd okuma problemin kalır ne bişi...
her derde dewa :D ama para basamaıo bi de ondan cıkarsalar ehehe[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...