elma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 beyler en iyi fiyat/perf. veren cdr hangisi. dms professional ı cok övüyolar ama üzerinde 56x yazmasına rağmen 40 la yazıyoz diyolaar. ne diyosunuz?? en iyi hangisi?[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 samsung benimki. memnunum gayet. dierlerini bilemiyorum[signature][hline]çocuk da yaparım, kariyer de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Philips Ve Samsung Marka CD-R lar baya Performanslı Ben Kendım LG kullanııoyrum ondanda memnunum LG yide Tavsiye edebiliirm Her iki konudada Uyqun bence...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» [Bu mesaj rexx tarafından 03 Nisan 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 smartbuy kullanıyorum 48x yazıyor üstünde ama sorunsuz 52 yazabiliyorum. memnunum kısacası kötü diyeni de duymadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 evt smartbuy gayet iyi ama bu alanda tdk graldir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 herkes kendininkini önerir. ama kalite deyince asus derim, al sonsuza dek kullan falan yani. (ki bneimki de asus heh) yok eğer biraz daha para verebiliyosan plextor[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: LvL_Sabo, 03 Nisan 2004 19:55 tarihinde demiş ki: herkes kendininkini önerir. ama kalite deyince asus derim, al sonsuza dek kullan falan yani. (ki bneimki de asus heh) yok eğer biraz daha para verebiliyosan plextor arkadaşlar benim bahsettiğim hani şu elle tutulan gözle görülen yuvarlak, ortasında bir adet deliği bulunan bi yüzü camımsı olan şeyler.. cd-r budur.. sizin dediğiniz makinasıdır o da cd-rom dur... bilmeyenler öğrensin.. asusun cd-r u yok ztn koptum ilk okuduumda =)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: elma, 03 Nisan 2004 20:14 tarihinde demiş ki: ...sizin dediğiniz makinasıdır o da cd-rom dur... bilmeyenler öğrensin.. asusun cd-r u yok ztn koptum ilk okuduumda =).. CD-ROM Compact-Disc Read Only Memory açılımıyla normal basım cdlere verilen addır. Hani şu yuvarlak, ortası delikli arkası CD-R gibi renkli olmayan, büyükçene aletlerde basılan. CD ye yazan aletin adı CD-Writerdır.. bilmeyenler öğrensin. koptum okuduğumda =)[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 lol. bi kendimize gelip soyle bilmislik taslamasak, kesin cag atlayacagiz millet olarak :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 tdk ya dms tavsiye ederim, saçma polemiklerden uzak kalırım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Plextor İşin Tartışılmaz tarafı Asusa bir şey diyemem cd rom undan Pek memnun kalmadım CD-R sinede bir şey diyemem...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 http://www.dvdrhelp.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Locklear Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Asus bence de bayaa kaliteli al olene kadar kullan saglam da (: Fiyat olarak ta LG ile 2-3$ var diye biliorum ...[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bence en iyisi plextor ve yamaha hatta yamahanin bir modeli var cd nin yesil kismina resim ciziyor ve yazi yazabiliyor.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 lg den şaşma[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 TDK varmı ötesi..[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 LG 52X var bende. Gayet memnunum.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 patiler önceki postları okumaz mı da CD-writer markası verir. hay şindi baş çavuş ile ilgili bi laf edecem ortama uygun olmıycak[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 İnatla cd-writer sölemiş insanlar ehehe Ben DMS kullanıyorum özellikle mavi altlı olan Pro modeli gayet iyi hiçbir sorunla karşılaşmadım. Fiyat olarakda uygun sayılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 lol komik bir durum!! ben DMS-professional kullandım en son pek sorun yaşamadım ama bir arkadaşla beraber almıştık onunkilerde 50 cd de%20 yandı. çöpe attı. herhalde üretim hatası denebilir. aklıma birşey gelmiyor çünkü aynı yerden aldık. neyse ben daha önce DMS-diamond kullanıyordum gayet başarılı. en son aldığım da cdlerden ortalama 100 cd den 2-3 tane yaktım. oda benim öküzlüğüm diyebilirim. ama genel bir ortalama yaparsak oda %1 den düşük çıkar derim. [signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) [Bu mesaj Odune tarafından 05 Nisan 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 lg al ne cd okuma problemin kalır ne bişi... her derde dewa :D ama para basamaıo bi de ondan cıkarsalar ehehe[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Princo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 qercekten adam cd soruuyor olaya baq yaw bısde neden bahsedııyos coq bılıyos yaa...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 philips kullanıyorum ben. iyi[signature][hline]çocuk da yaparım, kariyer de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Nasıl yazma kalitesi memnunmusun ...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar