eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 edit: iki mesaj gitmiş... hayırdır inşallah
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Serverda olacak guildlerin şu anki üye sayıları: White Rose - 40 members CoW - 50 members The Dark Alliance - 40 Members Mag Mor - 15 Members Voight Kampff - 16 Members Black Grail - 12 Members Nazgul - 25 Members Futilez - 50 Members Red Guard - 20 Members New Order/The Brethren - 30 Members Bunlar dışında bahsi geçen 400 kişilik bir Rus guildi var. Katıldıkları anda dengeyi temelden bozacaklar.
draedan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 aoc da da boyle piskopat bir rus ekibi vardi, enteresan adamlar, cinliler 1 , bunlar 2.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 futilez guilde başka oyunda bulundum taa o zamanlar diyorlardı hep birlikte age of conan ve warhammer geçicez diye sanırım aoc tutmadı warhammer a geliyorlar. Sıkı kasan adamları var özellikler liderleri adını unuttum şuan ama 29-31 yaşlarında birisi.
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Devrim buarada bizim boxlar nezaman gelir bir bilgin varmı?
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Tahminimce haftaya cuma gibi sevkedilir, Enis. Ondan sonraki hafta elimizde olur. Haftaya bir telefon açayım diyorum. Durumunu sormak lazım.
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Cok iyi zamanında elimizde olur umarım.
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Serverın şu anki durumu: Dest Guilds IGNIS (D) Cult of the Dead Dragon (D) Dreadwing (D) BokkeRijders (D) Invadoria (D) - 50 Chilled out Wargamers (D) - 50 The Ministry (D) The Dark Alliance (D) - 50 Warders (D) Futilez (D) Nazgul (D) Severance (D) Na Fianna Dragun (D) Head Hunters (D) einherjers (D) - 6 Thirst (D) hakuna matata (D) Order Guilds Aesirs Blade (O) Black Company (O) Red Guard (O) - 20 Sign of the Hammer (O) Mystical Awakening (O) Wasted Talent (O) The Brotherhood (O) Shadowlords Society (O) 21 Grams (O) Vengeance (O) < Black Grail > (O) - 12 Mag Mor (O) - 15 New Order/The Brethren (O) - 30 Sarumans Hand (O) Team Conclave (O) Merely Mortal (O) Kompaniet (O) - 20 Elysium (O) Voight Kampff (O) -16 Svea Ulvar (O) Nexus (O) Waiting confirmation/Undecided White Rose Herfolge Boldklub Avengers of Pendragon Celtic Fist English closed beta serverın en organize order guildi Mystical Awakening de bu serverda olacak. The Bakeryin de katılması muhtemel.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Dediğin kadar aktif guild toplanabilirse tek serverda gerçekten eğlenceli olur baya.
draedan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ıyı bır organızasyon donuyor guıld lar arasında bu sefer. duzgun bır acılıs olur umarım.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Önemli olan eğer şansımız varsa bu guildleri TRden az lagle oynanabilen bir serverı seçtirmek lazım veya yönlendirmek :)
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Hala Dest mi Order mı karar veremiyorum. Dest olursam ya witdh elf yada soccerrer mı neyse onu olucam Order olursamda bright wizard olucam herhalde.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Yoksa squid herder mı olsam çok şirinler.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bizde Pati olarak 40-50 kişilik bir guildle katılsak ne güzel olur yani gene 10ar kişilik guildler ile oynıcaz ne adımız geçicek ne sanımız geçicek orta halli yaşıyıp veya yabancı guildlerinde sürünüp oynıcaz. Rusları bu konuda takdir ediyorum açıkcası. Yani kimler ok ben girerim boyle bir guilde diyorsa oylama yapalım ama sonuca herkes baştan ok desin. Çıkan sonuca göre order veya dest olalım. Oynayalım.
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 order ve hazırım... tek şartım open rvr server olsun...
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yeterki beraberlik olsun ben varım sonuna kadar.
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Absolut said: Bizde Pati olarak 40-50 kişilik bir guildle katılsak ne güzel olur yani gene 10ar kişilik guildler ile oynıcaz ne adımız geçicek ne sanımız geçicek orta halli yaşıyıp veya yabancı guildlerinde sürünüp oynıcaz. Rusları bu konuda takdir ediyorum açıkcası. Yani kimler ok ben girerim boyle bir guilde diyorsa oylama yapalım ama sonuca herkes baştan ok desin. Çıkan sonuca göre order veya dest olalım. Oynayalım. Yaw iyi hoşta o ruslar biraz fazla kalabalıklar. Adamlar ürkütücü :)
keldron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Siz aoc da denediniz charda falan yanlıs hatırlamıyorsam,oyunu mu begenmediniz yoksa yeterli bir topluluk saglanamadıgı icin baska bir online oyuna mı yöneldiniz?Tahminim tabii ki 1. şık ama merak ettim.
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 keldron said: Siz aoc da denediniz charda falan yanlıs hatırlamıyorsam,oyunu mu begenmediniz yoksa yeterli bir topluluk saglanamadıgı icin baska bir online oyuna mı yöneldiniz?Tahminim tabii ki 1. şık ama merak ettim. - 1. şık ve daha başka faktörler. - Charda beğendi fakat community istediği gibi gelişmedi. - Chronic'te hep agladı :) * War çok daha farklı ve release zamanında bile AOC'tan daha eğlenceli olacağını düşünüyorum...
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 keldron said: Siz aoc da denediniz charda falan yanlıs hatırlamıyorsam,oyunu mu begenmediniz yoksa yeterli bir topluluk saglanamadıgı icin baska bir online oyuna mı yöneldiniz?Tahminim tabii ki 1. şık ama merak ettim. Doğrudur, bir arada guildin mevcudu 70 kişiye kadar çıkmıştı. Gel gör ki, oyun beklediğimiz gibi çıkmadı. (Ben zaten WARu bekliyordum, o ayrı. :P) WARda tekrar birarada olacağız kısmetse. Charda yakında kendini gösterir zaten. ;)
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Absolut said: Bizde Pati olarak 40-50 kişilik bir guildle katılsak ne güzel olur yani gene 10ar kişilik guildler ile oynıcaz ne adımız geçicek ne sanımız geçicek orta halli yaşıyıp veya yabancı guildlerinde sürünüp oynıcaz. Rusları bu konuda takdir ediyorum açıkcası. Yani kimler ok ben girerim boyle bir guilde diyorsa oylama yapalım ama sonuca herkes baştan ok desin. Çıkan sonuca göre order veya dest olalım. Oynayalım. Abso. İçinde bulunduğumuz oluşum belki de olabilecek en iyi server için uğraşıyor. Onların şu anki server tercihleri "Core" şeklinde. Değişir mi, sanmıyorum. Early accessde belli olacak. Invadoria bu oluşuma Destruction guildi olarak katılıyor. ;)
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ne Order'ı ya? Destruction forumu burası.
Öne çıkan mesajlar