Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invadoria (www.invadoria.com) - Destruction - Karak Eight Peaks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Serverda olacak guildlerin şu anki üye sayıları:

White Rose - 40 members
CoW - 50 members
The Dark Alliance - 40 Members
Mag Mor - 15 Members
Voight Kampff - 16 Members
Black Grail - 12 Members
Nazgul - 25 Members
Futilez - 50 Members
Red Guard - 20 Members
New Order/The Brethren - 30 Members

Bunlar dışında bahsi geçen 400 kişilik bir Rus guildi var. Katıldıkları anda dengeyi temelden bozacaklar.
Mesaj tarihi:
futilez guilde başka oyunda bulundum taa o zamanlar diyorlardı hep birlikte age of conan ve warhammer geçicez diye sanırım aoc tutmadı warhammer a geliyorlar. Sıkı kasan adamları var özellikler liderleri adını unuttum şuan ama 29-31 yaşlarında birisi.
Mesaj tarihi:
Serverın şu anki durumu:

Dest Guilds

IGNIS (D)
Cult of the Dead Dragon (D)
Dreadwing (D)
BokkeRijders (D)
Invadoria (D) - 50
Chilled out Wargamers (D) - 50
The Ministry (D)
The Dark Alliance (D) - 50
Warders (D)
Futilez (D)
Nazgul (D)
Severance (D)
Na Fianna Dragun (D)
Head Hunters (D)
einherjers (D) - 6
Thirst (D)
hakuna matata (D)

Order Guilds

Aesirs Blade (O)
Black Company (O)
Red Guard (O) - 20
Sign of the Hammer (O)
Mystical Awakening (O)
Wasted Talent (O)
The Brotherhood (O)
Shadowlords Society (O)
21 Grams (O)
Vengeance (O)
< Black Grail > (O) - 12
Mag Mor (O) - 15
New Order/The Brethren (O) - 30
Sarumans Hand (O)
Team Conclave (O)
Merely Mortal (O)
Kompaniet (O) - 20
Elysium (O)
Voight Kampff (O) -16
Svea Ulvar (O)
Nexus (O)

Waiting confirmation/Undecided

White Rose
Herfolge Boldklub

Avengers of Pendragon
Celtic Fist

English closed beta serverın en organize order guildi Mystical Awakening de bu serverda olacak. The Bakeryin de katılması muhtemel.
Mesaj tarihi:
Bizde Pati olarak 40-50 kişilik bir guildle katılsak ne güzel olur yani gene 10ar kişilik guildler ile oynıcaz ne adımız geçicek ne sanımız geçicek orta halli yaşıyıp veya yabancı guildlerinde sürünüp oynıcaz. Rusları bu konuda takdir ediyorum açıkcası.
Yani kimler ok ben girerim boyle bir guilde diyorsa oylama yapalım ama sonuca herkes baştan ok desin. Çıkan sonuca göre order veya dest olalım. Oynayalım.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Bizde Pati olarak 40-50 kişilik bir guildle katılsak ne güzel olur yani gene 10ar kişilik guildler ile oynıcaz ne adımız geçicek ne sanımız geçicek orta halli yaşıyıp veya yabancı guildlerinde sürünüp oynıcaz. Rusları bu konuda takdir ediyorum açıkcası.
Yani kimler ok ben girerim boyle bir guilde diyorsa oylama yapalım ama sonuca herkes baştan ok desin. Çıkan sonuca göre order veya dest olalım. Oynayalım.

Yaw iyi hoşta o ruslar biraz fazla kalabalıklar. Adamlar ürkütücü :)
Mesaj tarihi:
Siz aoc da denediniz charda falan yanlıs hatırlamıyorsam,oyunu mu begenmediniz yoksa yeterli bir topluluk saglanamadıgı icin baska bir online oyuna mı yöneldiniz?Tahminim tabii ki 1. şık ama merak ettim.
Mesaj tarihi:
keldron said:
Siz aoc da denediniz charda falan yanlıs hatırlamıyorsam,oyunu mu begenmediniz yoksa yeterli bir topluluk saglanamadıgı icin baska bir online oyuna mı yöneldiniz?Tahminim tabii ki 1. şık ama merak ettim.

- 1. şık ve daha başka faktörler.
- Charda beğendi fakat community istediği gibi gelişmedi.
- Chronic'te hep agladı :)
* War çok daha farklı ve release zamanında bile AOC'tan daha eğlenceli olacağını düşünüyorum...
Mesaj tarihi:
keldron said:

Doğrudur, bir arada guildin mevcudu 70 kişiye kadar çıkmıştı. Gel gör ki, oyun beklediğimiz gibi çıkmadı.

(Ben zaten WARu bekliyordum, o ayrı. :P)

WARda tekrar birarada olacağız kısmetse. Charda yakında kendini gösterir zaten. ;)
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Abso. İçinde bulunduğumuz oluşum belki de olabilecek en iyi server için uğraşıyor. Onların şu anki server tercihleri "Core" şeklinde. Değişir mi, sanmıyorum. Early accessde belli olacak.

Invadoria bu oluşuma Destruction guildi olarak katılıyor. ;)
  • Yeni Oluştur...