Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invadoria (www.invadoria.com) - Destruction - Karak Eight Peaks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bol bol Sorcerrer açın . En çok dps ve aoeye sahip ranged class o . Karşı taraf paso Bright Wizard resmen işkence çekiyoruz onların aoelerinden fireballarından.
Mesaj tarihi:
evet nihayet ben de oyunuma kavusabildim; Mortis Noctem'den saygilar efendim. Dworgian sana Shaman ya da Sq. Her. yakısır gibime geliyor, waaagh'iniz bol olsun :)

ps: Main char'im Magus, her ne kadar disk üzerinde gitmeyi tasvip etmesem de :P
Mesaj tarihi:
Skyman said:
evet nihayet ben de oyunuma kavusabildim; Mortis Noctem'den saygilar efendim. Dworgian sana Shaman ya da Sq. Her. yakısır gibime geliyor, waaagh'iniz bol olsun :)

ps: Main char'im Magus, her ne kadar disk üzerinde gitmeyi tasvip etmesem de :P

oooo hosgeldınnn :D
disk degil o baklava tepsisi :D
Mesaj tarihi:
Renown trainer ana şehrinizde herdaim vardır zaten... sadece renown merchantlar için Keep almak gerekiyo. O zamanda toparlayın 25-30 kişi 10sn sürmüyo Keep almak hatta arada aksiyon işte =)
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Server ne zaman açılacak birlgisi olan var mı?
Dün T2 bölgeler hep orderın elinde idi bi türlü reown mechant ve trainer bulamadım. Son durum neydi?

Sitede yazdığına göre 15.20 de clonlama işlemi bitmiş.Son testleri yapiyolar açılır birazdan
Mesaj tarihi:
Bu klonlama işlemi bence tamamen hata. Kimse şu anki dolu serverı bırakıp yepyeni açılan ve muhtemelen hiç dolmayacak bir server gitmez eğer büyük guildler bi anda topluca geçişe karar vermezler ise. Onun yerine adam gibi char transfer yapsalar daha mantıklı olurdu bence.
  • Yeni Oluştur...