Fyrwenn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 dün keepe giriş, 5- fpseye düşüş, client crash... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ranged dps olcam o zaman şunu aç diyin açim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 squid herder.. Nerdeyse hiç yok guildde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 spawn77 said: squid herder.. BENDE İSTİYORUM O SINIFTAN NASI AÇILIO? KALAMAR PETİM OLMASINI İSTİYORUM SALAYIM İNSANLARIN ÜZERİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bol bol Sorcerrer açın . En çok dps ve aoeye sahip ranged class o . Karşı taraf paso Bright Wizard resmen işkence çekiyoruz onların aoelerinden fireballarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Dworgian said: ranged dps olcam o zaman şunu aç diyin açim :D Efe. Squiq herder. Magus. Sorcerer. İlk ikisi öncelikli tercih sebebidir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyman Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 evet nihayet ben de oyunuma kavusabildim; Mortis Noctem'den saygilar efendim. Dworgian sana Shaman ya da Sq. Her. yakısır gibime geliyor, waaagh'iniz bol olsun :) ps: Main char'im Magus, her ne kadar disk üzerinde gitmeyi tasvip etmesem de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Skyman said: evet nihayet ben de oyunuma kavusabildim; Mortis Noctem'den saygilar efendim. Dworgian sana Shaman ya da Sq. Her. yakısır gibime geliyor, waaagh'iniz bol olsun :) ps: Main char'im Magus, her ne kadar disk üzerinde gitmeyi tasvip etmesem de :P oooo hosgeldınnn :D disk degil o baklava tepsisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 t1 de daha çok çay tabağı, sonra biraz düzeliyor da, baklava tepsisi de diyebiliriz order lar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Evet, magus u kes tatlısını ye iyi oluyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Hehehe ilk magus gordugumda hayda buglandım herif koşarken animasyaonu göremiyorum demiştim :) Meğerse tek oturgaçlı götürgeçle gidiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Zıplarken filan tepsiyle beraber zıplıyo yapışmış resmen tepsi magusa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 R40'ta hamur tepsisi veriyorlar diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 la delioglan level kacsın sen 2 tane marauder şeysi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 strafe yaparkende sanki sörf yapıyor magus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 şuan acayip lag spike falan oluyo bende, sizde de varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 guild sitesi açılmıyo arkadaşlar da 1-2 gündür giremedim oyuna bu server clone olayından sebeplencez mi yoksa aynen devam mı ediyoruz nedir durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 site calisiyor su anda, server da kaliyoruz, diger butun buyuk guild lar -organize olarak toplanan- da kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Siteyi açamayanlar, bookmark a almışsa, muhtemelen sonundaki php tag inden dolayı açamıyor. Silin, tekrar deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Server ne zaman açılacak birlgisi olan var mı? Dün T2 bölgeler hep orderın elinde idi bi türlü reown mechant ve trainer bulamadım. Son durum neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Renown trainer ana şehrinizde herdaim vardır zaten... sadece renown merchantlar için Keep almak gerekiyo. O zamanda toparlayın 25-30 kişi 10sn sürmüyo Keep almak hatta arada aksiyon işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Absolut said: Server ne zaman açılacak birlgisi olan var mı? Dün T2 bölgeler hep orderın elinde idi bi türlü reown mechant ve trainer bulamadım. Son durum neydi? Sitede yazdığına göre 15.20 de clonlama işlemi bitmiş.Son testleri yapiyolar açılır birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bu klonlama işlemi bence tamamen hata. Kimse şu anki dolu serverı bırakıp yepyeni açılan ve muhtemelen hiç dolmayacak bir server gitmez eğer büyük guildler bi anda topluca geçişe karar vermezler ise. Onun yerine adam gibi char transfer yapsalar daha mantıklı olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bayram haftası nedeni ile offline olacam... ama bayramdan sonra tam gaz devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bende pazardan sonra 5 gün yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar