Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invadoria (www.invadoria.com) - Destruction - Karak Eight Peaks

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:
Kaldı ki WEi öldürmek veya ondan kaçmak cidden çok kolay.

Witch Elf wizard ı 1vs1 de 2sn içinde öldürdü öldürdü yoksa hiç şansı yok... en kötü birlikte ölürüz, oda WE ilk atağı yaparsa... :)

Sparkcaster said:
tanktan kaçmak da çok kolay, şu flee olayına bi ayar çekmek lazım

Eğer Wizardlar vs senden kaçabiliyolarsa, onlarda değil kesin sende bir sorun var bence... o sırttan yediğim uçan baltalar hem 2k lık hp mi 150-180 gibi acımasız dmg lerle düşürüyor hemde snare atıyor hemde nerdeyse her seferinde... yuh.

Daha bir tanktan kaçabildiğim o kadar nadirdir ki oda Firecage e sokup Flee ye basıp arkama bakmadan kaçarsam... (Nadir çünkü genelde dayanamıyıp dönüyorum :P )
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu blackice ı öldürmek mesele değil, geçen akşam gülmekten sandalyeden düşecektim.

keep kapısında durdum kimseyi geçirmiyorum biz 1 grubuz adamlar 4-5 grup kadar hold the line sheild wall vs ne varsa açmışım bütün healde bana geliyor tabi biranda s.tir ben öldüm dedi malum şahıs sonra anladık ki olayın heyecanıyla cast ede ede öldürmüş kendini :D
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
L16 halinle, L21 BlackOrc mu keseceğini sanıyordun? Öyle bir yazmışsın ki :)

Kesmekten bahseden mi olmuş ki orda? Ne demişim Ben guard ların arasından sallıyorum amcam bana boşboş bakıyor, ben kimse dokunmadan %30 healthe düşmüşüm... (ki kimbilir kaç kere meltdown yaptım daha önceden de)

Mighty_THoR said:
ya bu blackice ı öldürmek mesele değil, geçen akşam gülmekten sandalyeden düşecektim.

keep kapısında durdum kimseyi geçirmiyorum biz 1 grubuz adamlar 4-5 grup kadar hold the line sheild wall vs ne varsa açmışım bütün healde bana geliyor tabi biranda s.tir ben öldüm dedi malum şahıs sonra anladık ki olayın heyecanıyla cast ede ede öldürmüş kendini :D

Heal geliyo negzel diye meltdown tuşunu unutup, heal kesilince oluyor öyle şeyler :P
Sosyal ağlarda paylaş

özcaine said:
abicim aglamadan once bi ana siteye baksaniz yurdum turku :(

o kırık degil sadece senin birlestirmen gerekiyor. tum col ed lerdeki figurler aynı...

bkz: http://www.war-europe.com/

şaka heralde bu super guide flan. biblo enı 2 parmagım kadar ben nasıl yapıstıracam onu yav. cok sacma geldı bana acıkcası.gelin size optimus prime 30 cm boyunda 1 karıs enınde :D. geniş adam geniş figurden hoslanir :P ama harbi şaka :D
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn2 said:
dreagloth said:
Abi hiç ni warhammer figürü görmediniz şimdiye kadar :D

walla görmedim... nerden alcam boya? ve ne tür bi yapıştırıcı tavsiye edersiniz?

benim zamanımda yeşil yeşil askerler vardı bu boyutta :P yaşlanmısız demekki :P daldır filli boyaya cıkart :D

ne bu arada kalıtesıde ınanılmaz kotu bılgınıze. koselerı keskın degıl. capak dolu. boynuzları gorsenız boynuz bıtıyor asagıya dogru kıvrım yapıyor baktım bu ne . anaa dedım capak kalmış biraz daha inceledim oyy dedim yarısı boyle :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...