EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 CS oynarken oluyo bu, yön tuşlarına basarken mouse tutukluk yapıyo, yön tuşlarını bırakınca düzeliyo. Neden olur böyle bişey? Tutukluk yapıyo dediğim sağa sola çekiyorum zor gidiyo falan algılamıyo doğru düzgün. Ama yön tuşlarını bırakır bırakmaz düzgün çalışmaya devam ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 USB ile takılılarsa değişik USB girişlerine takmayı dene derim. Varsa USB/PS2 adaptörü kullanarak USB yerine PS2'den bağlamayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 klavye&mouse kablosuz mu? Öyleyse bunların pillerini değiştir bi de RF bağlantılarını resetleyip tekrardan bağla. Receiver'a klavye veya mouse'dan hangisi daha yakın olursa o daha baskın oluyo bazen böle. (özellikle dandik bi klavye&mouse setin varsa benimki gibi :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 klavye de mouse da ps2 girişli. ayrıca usb mouse da denedim aynı problem var. bana görüntüyle ilgili bi problem gibi geldi ama hiç bi fikrimde yok napabilecğeime dair. sanki video driverlarından olabilir gibi geldi. olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Sistemi kurarken driverları kurma sıran bu olaya neden olabiliyo diye biliyorum. Şu sıraya göre kurunca bu tarz sorunlar ortadan kalkıyo: (0. service pack kurulu değilse service pack) (0.5 yapıyosan windows update) 1. directx (vista'da veya sp2 kurulu xp'de gerekli diil) 2. Anakart (ethernet ve ide driverlarını da beraberinde kurar genelde, kursun) 3. ekran kartı 4. ses kartı 5. diğer kartlar (tv kartı, vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 EagleEye said: klavye de mouse da ps2 girişli. ayrıca usb mouse da denedim aynı problem var. bana görüntüyle ilgili bi problem gibi geldi ama hiç bi fikrimde yok napabilecğeime dair. sanki video driverlarından olabilir gibi geldi. olabilirmi? klavye mouse kablosuz değilse ve başka mouse ile de denediysen saçma bi driver yüzünden olması muhtemel. Bi de anakartın babalara gelmiş olma ihtimali de var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Kojiroh said: Sistemi kurarken driverları kurma sıran bu olaya neden olabiliyo diye biliyorum. Şu sıraya göre kurunca bu tarz sorunlar ortadan kalkıyo: (0. service pack kurulu değilse service pack) (0.5 yapıyosan windows update) 1. directx (vista'da veya sp2 kurulu xp'de gerekli diil) 2. Anakart (ethernet ve ide driverlarını da beraberinde kurar genelde, kursun) 3. ekran kartı 4. ses kartı 5. diğer kartlar (tv kartı, vs) directx i en son kurdum galiba. anakartı kurarken ses kartınıda o driverlardan kuruyo zaten. o yüzden ekran kartınıda sonra kurmak zorunda kalıyorum ses kartından. ayrıca nası anakart babalara gelmiş olabilir yau :L cs de oluyo bi zaten. windowsta falan basılı tutuyorum klavye tuşlarına mouse hala düzgün çalışıyo. bana o yüzden ekran kartı şeysi gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Haaa. Bak belli bi oyunda oluyo, her zaman olmuyosa donanım sorunu olması ihtimali çok daha düşük tabi. :) Bu sorun olmadan önce neler yüklediğini hatırlamaya çalış, onları kaldırıp dene bi süre test et. Bulamazsan sorunu, veya üşenirsen format atıp temiz halde dene, sorunun çıktığı oyunu hemen yükle, sora kullandığın programları falan teker teker yükleyerek oyunu test et sürekli. Bu şekilde kesin olarak bulursun derdini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 o şekilde daha çok sorunum olur ama format ne ya on saat hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 çözmek için illa ki kafa yoracan :) ya da onu bunu kurcalarken tesadüfen düzelticen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ben XP kullandığım zamanlar DirectX'i hep en son kurardım hem mantıklı geliyor hem de oyunları yükledikten sonra kendisi her seferinde eğer yüklü ise sinir bozucu seviyede pıt diye her oyunu yükledikten sonra beni yüklemek ister misiniz diye sorduğu için olsa gerek :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bu problem hala devam ediyo ya ekran kartı ati radeon x1650 şu an yeni driver çekiyorum sanırım yani yeni olduğundan emin diilim çekiyorum işte :P başka önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Anakart nedir? iki input da ps/2 den baglanmasina ragmen hala tutukluk yapiyorsa southbridge fazla isiniyordur veya anakart yeteri kadar guc alamiyordur. iki durumdada benzer seyler olur. Masaustunde ikisine de yuklenmene ragmen problem yasamiyorda oyunlarda yasiyorsan guc problemi olmasi daha muhtemel geliyor bana. Yukte sb yeteri kadar guc alamiyordur, islemler yavasliyordur vs. 2 den fazla pci, yine bir cok usb hep SB yoran seyler. ucuz cozum olarak oraya bi heatsink eklenebilir, belki anakartla ilgili bir bug dir, yeni bios u flashlayabilirsin. Deneme amacli daha guclu bir psu imkanin varsa deneyip ayni seyin olup olmadigini test edebilirsin. Ayrica ps/2 lerde bi problem olabilir, klavyeyi ps, mouse u usb yapip oyle kullanmayi deneyebilirsin. Neredeyse hersey yazilmis zaten, aklima daha da bisey gelmiyor. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hmm yeni ekran kartını takınca olmaya başladı bu güç kaynağı yetmiyo olabilir bak cidden eski kart onboard zaten acaba onumu tam iptal edemedim biosdan falan onla ilgisi olabilirmi? /usb mouse denedim bişi değişmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Yeni ekran kartiyla baslamissa problem o halde hakikaten psu yuzunden sb yeteri kadar guc alamiyor. Onboard vga nin calismiyorken bosu bosuna guc tuketecegini sanmam, zaten neredeyse tum anakartlar pcie ye kart takinca onboard u iptal etmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bilmem iptal etmiştir herhalde ee bu durumda güç kaynağını yenilemekten başka kısa vadeli bi çözüm varmı bide kotor falan oynarken yapmıyor bunu cs de yapıyor bu da garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Kotor un oynayis tarzindan oturu i/o olarak cs den daha cok kastiracagini zannetmiyorum o yuzden gozlemleyememis olabilirsin. Gpu agirlikli diger shooterlarla da dene istersen. Sorun kesin psu dadir diyemiyorum cunku, sadece digerleri gibi bi olasilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 driverları ve directx i tekrar kurdum bişi değişmedi :L eski driver bulup kursam faydası olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar