oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hadi bize gidelim yar şişeleri dizelim yar içelim içelim ölümüne içelim dgm ye düşelim yar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 takmış koluna elinadamınıbeni orta yerimden çatlatıyor ağzındasakızı şişiripşişiri parsızarsız patlatıyor biz böyle mi gördük babamızdan ele güne rezil olduk yeni adet gelmiş eski köye aman dostlar mahvolduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 misaifr ol gel bana börekler açarım sana param pulum yok ama kalbim vuruktur sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=OEAeiNvMMmA Caddeden sokaklara dogru sesler elendi, Pencereler kapandi,kapilar surmelendi. Bir komur dumaniyle tutsulendi aksamlar, Gurbete dusmuslerin basina coktu damlar... Son yolcunun gomuldu yolda son adimlari, Bekci sert bir vurusla kirdi kaldirimlari. Mezarda olu gibi yalniz kaldim odamda: Yanan alnim duvarda,sonen gozlerim camda, Yuvami cicekledim,sen bir meleksin diye, Yollarini bekledim goruneceksin diye. Senin icin kandiller tutustu kendisinden, Resmine surme cektim kandillerin isinden. Saksida incilendi yapraklar senin icin, Soylendi gelmez diye uzaklar senin icin... Saatler saatleri vurdu celik sesiyle, Saatler son gecenin gecti cenazesiyle, Nihayet ben aglarken topragin yuzu guldu, Sokaklardan caddeye dogru sesler dokuldu... EHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hadi içelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yıllar geçsede üstünden bu kalp seni unuturmu kader gibi istemeden bu kalp seni unuturmu oysa düşlerim başkaydı birden bire yarım kaldı bu kalp seni unuturmu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 çeeeek faytonu yarime uzanalım çağırıyor güllerin hasretii aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh dize getirdin yüreğimiiiiii hadi uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ellerini sevişeliiiim sabaha deeeeeeeeeeek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 semaa said: misaifr ol gel bana börekler açarım sana param pulum yok ama kalbim vuruktur sana... misafir ol gel bana yumurta kırayım sana param pulum yok ama borç yazdırrız bakkala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 karpuzseven said: takmış koluna elinadamınıbeni orta yerimden çatlatıyor hahaha bir şarkı sözü bu kadar anlatılır yani hakkaten. şarkıyı bilmesem de söyleri m o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yağmur bulutu unutursa dalında çiçeği kurutursa yar benden usanırsa düşündüm düşümden ayrı kaldım http://www.nobetciyoutube.com/browse.php?u=Oi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL3dhdGNoP3Y9amlkY0JyaExjYWM%3D&b=31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 takalar geçiyor allı yeşilli takalar geçiyor dümenleri nazlı takalar geçiyor en nazlı yelkenlilerden de güzel... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 karpuzseven said: yağmur bulutu unutursa dalında çiçeği kurutursa yar benden usanırsa düşündüm düşümden ayrı kaldım http://www.nobetciyoutube.com/browse.php?u=Oi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL3dhdGNoP3Y9amlkY0JyaExjYWM%3D&b=31 offfffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ne söyledim ne söyledim sana ne söyledim ki vurdun kapıyı gittin be insafsız be vicdansızın kızı be NANKÖR kedi insan birşey söyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 nolmuş lan burda. niye nostalji bastınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 koyverdun gittun beni oyy koyverdun gittun beni allahından bulasın oyyy allahından bulasun kimse almasın seni oy kimse almasın seni yine bana kalasunnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 oper said: koyverdun gittun beni oyy koyverdun gittun beni allahından bulasın oyyy allahından bulasun kimse almasın seni oy kimse almasın seni yine bana kalasunnnn oper aga fena fena nerden aklına geldi gözlerim doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bi de gökhan kırdar dan şeffaf hançer vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 oha efkar da basmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar yeryüzünde sizin kadar yalnızım bir haykırsam belki duyulur sesim ben yalnızım ben yalnızım yalnızım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 alın o zaman hediyem olsun http://www.youtube.com/watch?v=EzpIJ2g2tc4&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 öpsem bebek gözlerinden çok ağlatırlar sarsam seni kollarımdan bir gün alırlar sevsem seni doyasıya yıpratırlar bir sürü kuru gürültü parçalar sevgimizi ey kadeer böyle mi olmalı solmalı sevgilileeer http://www.nobetciyoutube.com/browse.php?u=Oi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL3dhdGNoP3Y9clpCVVBwS09ueXc%3D&b=31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kır zincirlerini gel aşka kanalım seninle yum gözlerini soluksuz uçalım göklerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 senden uzakta hep birşeyler eksik gönlümde derman yok inan bir nefeslik ne bir avuntu nede biraz ümit ne yaptın bana nedir bu sessizlik içimde birşey acıyor sen gelince aklıma YERİNE SEVEMEM yerine sevemem olmuyor denedim yinede yerine sevemedim herşeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 caddelerde rüzgar aklımda aşk var gece yarısında eski yağmurlar şarkı söylüyorlar sessiz usulca özledim şimdi çok uzaklardaaa http://www.nobetciyoutube.com/browse.php?u=Oi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL3dhdGNoP3Y9eVJlUVJhWHMxX2M%3D&b=31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar