Smoke Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ultimate komplo teorim doğru çıktı ve süper bir taktisyen olduğumu hissettim bi anda :) Tabiki mafya değilim, ama söylediklerim infazı değiştirmeyecek. Sonuçta mortis kral ve mafya... tek merak ettiğim gerçek dedektif kim o zaman? Ve niye bu kadar pasif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Smoke said: Şimdi Penth bu hareketiyle her halukarda bu gün veya gece ölecek. Eğer ben infaz etmezsem gece katiller doktoru indirecek... Her şekilde. penth'in ölümü bize Mortis'in dedektif mi katil mi olduğunu kanıtlayacak. Katil ise bi sonraki gün kingmaker düzgün bir kral ataması yaparsa Mortis infaz edilecek. Kingmaker'ın yanlışlıkla kalan son mafya üyesini kral yapma şansı 5de1. Yani %80 olasılıkla penthin infazı yanlışsa Mortis de ölecek. Gece'de tek katil ve kimliği belirsiz gerçek dedektif kalacak. Eğer penth ölür de katil çıkarsa son kalan mafyayı bulmak için yeniden kafa yorucaz. Ama 1 dedektif ve kimliği belirsiz 1 doktor ile 2 olmadı 3 gecede rahatça katili buluruz. En ultimate komplo teorisi ise Mortis ve Penth'in ikisinin birden mafya olma durumu. Mortis penthi astırır. İyice güven kazanır, gece X'e baktırdım townie çıktı der ve 2 kişi daha kaybederiz. Falan filan... :) Dün yazmıştım. Ama bence yanlış bir rota izledin. Bence X'e baktırdım townie çıktı diyip yanlışlıkla birini infaz etsen daha iyi olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hahah tamam tamam korkma ölmiceksin şaka yapiim dedim ^_^ Şu zamana kadar ölmüş bütün Masum insanların adına! özellikle Cuce-senseim için. Infaz: Tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 üst üste mesaj atıyorum ama birazdan infaz gelirse ve daha fazla yazamazsam diye düşüncelerimi tam olarak söyleyim. Bu gün infaz edilicem, sonuçta Mortis kral ve dedektif olarak bana bakmış ve Mafya çıkmışım. İnfaz sonunda görücez ki mafya değil townie mişim. Böylece mafya olan arkadaşın Mortis olduğunu net olarak görücez gece de bir townie daha kaybedicez ve yarın king maker herhangi birini kral yaptığı an mortisi infaz edecek ve oyunu kazanacak. Hadi asın beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Çok şakacısın :p Bize de katil dedin ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ahaha bi aksiyon olsun istedim de insanlar online olsa daha büyük oyunlar oynayacaktım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bu arada baktırdın da asıyosun di mi Tunca'yı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 e herhalde haha Abi tuncanın olduğu çok bariz adam. Sürekli kime baktın kime baktın diip sorup hiç bi yorum yapmiodu sonra. En son el penth i öldüreceğimi sölediğim gibi. Bence mortis haklı asılsın dedi. Penth de, Mortisle Tunca mafya ayağı yapınca Hah dedim penth ölmeden önce Tunca'yı temize çıkarmaya çalışıyor. siz de zaten yazmışsınız tunca pro town die ki amaçlarına ulaşmışlar. Ama ben yemem. çünkü Watashi wa eru desu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Tunca'ya pro-town deme sebebim Penth değildi, mesaj ve aktif olma saatleriyle ilgili bir çalışma yapmıştım :p doktor veya kingmaker olma ihtimali vardı. Ama düşünmediğim mafya da olabilme ihtimali olduğuydu. Neyse ki Tunca'ya baktırmışsın da eziyet çekmedik. Bu arada Xinroth da ya doktor ya kingmakerdı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 abi ben dedim bi ara xinrth u oldurelim diye, fly i oldurttuler, mafyaya bulastin mi isin zor arkadas, emege saygi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bence son gece de beni indirmeniz lazımdı. Sonuçta knoxville'i indirerek kimsenin en ufak fikir sahibi olmadığı birini temize çıkardınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya o kendini aciga cikardi diye dusunmustum ben, tunca da oyle dusunmus; gercek doktoru korudugu icin mortis'e guveniyorum falan demis, o sebeple doktor diye dusunuyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ahaha saygıyı falan bilmem bende, adam sololadı sizi resmen, mortis zehir hafiye cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Kingmaker bendim, kendimden bile şüphe ettim bi ara kimi kral yapsam gece kestiler yedekler kral oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Penthesilea said: abi ben dedim bi ara xinrth u oldurelim diye, fly i oldurttuler, mafyaya bulastin mi isin zor arkadas, emege saygi yok hayır bir de bu gece gidiciyim dedim , insan başkasını öldürür yahu. mortis gz bu arada, triple kill çekti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 haha ^_^ işim zor olmadı ya çok belli ettiler kendilerini ilk round PENTH kral oldu, Dory ve Tunca "YAŞASIN KRAL" dakka bir gol bir. İlerki günlerde, "işte hala birisini şüpheli olarak görmüorum" yazıyor ikisi de arka arkaya. Bi işte biribirlerine "dory <3" " tunca <3" yapmadıkları kalmıştı ^_^ . Dedim bunlarda bişey var. En azından aynı gruptalar. Ama ilk şüphelendiim insan Penth di. Cuceyi öldürünce çok kıllandım. Adam durup duruken Cuceyi seçti ki cuce deneyimli bu oyunda, aradan çıkarttı bariz. Ama gittim azmodai'yi sorguladım ilk nedense. Sonra Doryi sorguladımi Cons a karşı, "ben mafya olsam böle derdim kesin mafya bu" ayağından sonra. Bi de üstüne Penth için smoke'a "Eğer çabuk ilerlesin die veriosan bu kararı oyunu geri çekmeni tavsiye ederim" diince. Anladım bu penthi koruo var bi ayak. En son el de Penth'in ölümünü ilan edince, Tunca'nın hemen sessizliğni bozup, Mortis'e güvenelim , penthi öldürelim diip, Penth'in de , Mortis le Tunca mafya diip ben ölüyorum Tunca'yı bari temize çıkartiim denemeleri artık son işaret oldu =) 3ünü yerleştirdim hemen şüpheli listesine. Teker teker hepsi de çıktı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Uzun bir zaman boyunca cinayetlerin izini süren Mortis, elde ettiği çok önemli bilgileri kralı ve halkı ile paylaşarak acımasız katillere ciddi kayıplar verdirmişti. Ne var ki bu caniler tamamen ortadan kaldırılmadığı müddetçe korku dolu kasaba halkına rahat yoktu. Birkaç gece daha karanlıklara gömüldü genç dedektif ve en sonunda, onca emek ve dökülen masum kanının karşılığını alma vakti geldi çattı. Mortis, kraldı ve son kalan katilin kimliğini öğrenmişti: tunca! Fazla gecikmeden infazın gerçekleştirilmesini emretti. Haftalardır acılar içinde yaşayan halk, nihayet eski huzur dolu günlerine dönebilmişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Oyunun galibi, pro-town takımı oldu! tebrikler öncelikle =).. oyunla ilgili bilgileri vereyim.. sonra yorumumu yaparım heh..Son Tura Gelindiğinde Ayakta Kalan Oyuncular: 1. Baluu - townie 2. Mortis - dedektif 3. Nosfe - townie 4. Smoke - townie 5. thelegbra - townie 6. Xinroth - doktorÖnceki Turlarda Ölenler: 1. Cuce - townie (Gün 1 - Gündüz, Kral: Penth) 2. Mum_Chamber - townie (Gün 1 - Gece) 3. Cons - townie (Gün 2 - Gündüz, Kral: thelegbra) 4. Azmodai - townie (Gün 2 - Gece) 5. dory - katil (Gün 3 - Gündüz, Kral: Fly) 6. Fly - townie (Gün 3 - Gece) 7. Penthesilea - katil (Gün 4 - Gündüz, Kral: Smoke) 8. knoxville - townie (Gün 4 - Gece) 9. tunca - katil (Gün 5 - Gündüz, Kral: Mortis)Kingmakerlar: Nosfe (kingmaker hiç ölmediği için oyun boyunca bir değişiklik olmadı)Gece Hayatı: (gizli saklı yok benim oyunumda.. herkesin gece yaptığı tercihleri koyuyorum =))Maçın Yıldızı: *Mortis* Başka da söyleyecek bir şey yok =).. Güzel oyun oldu.. Tüm oyunculara teşekkürler :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yoruma açtık bu arada.. elimde editleme yetkisi olmadığından şu an başlığı değiştiremiyorum.. azmo'ya rica etsem düzeltir heralde =).. dediğim gibi güzel oyun oldu.. özellikle dün gece penth ile mortis kapışırken çok eğlendim =).. tabi mod olup herkesin rolunu bildigim icin konusmalardan daha cok zevk alıyordum ehueh.. umarım diger takip edenlerin de hosuna gitmistir.. walla bariz bir sekilde mortis kazandırdı oyunu.. derin suç örgütüne karşı tek başına mücadele eden dürüst polis edasıyla oynadı ehueh.. herkes 90% tunca townie falan derken o tuncayı sordu bana.. bi de "ilk oyunum bu, deneyimsizim" falan diyordu ama pro-mafia takımını paramparça etti walla =).. ben katil olsam uyuz olurdum acık konusayım =P.. nosfe sakin ve sessizdi genel olarak.. ama oyun baslamadan onceki tercihi haric hep townieleri kral yaptı.. ona da tebrix.. tuncada da nasıl bir townie imajı varsa, kimse mafya olabilecegini aklına getirmedi pek =).. doktor iki tur onu korudu.. kimse ona karsı oy kullanmadı falan.. garibime gitti =).. katiller de iyi başladı oyuna (ki aralarında bu konuda deneyimliler de vardı :P).. ilk iki tur boyunca hep kral olması istenen oyuncuları öldürdüler.. mum ve azmo kral olacaklardı ölmeseydi, yedekleri gecti tahta =).. guzel gidiyordu her sey ama iste karsılarına belalı bir dedektif cıkınca kale yıkıldı =P.. iyi savunamadılar ve bence de cok belli ettiler.. ama doktoru ortaya cıkarma taktigi iyi denemeydi hehe.. son olarak da azmo'nun iki oyundur ilk turlardan öldürülmesi komik geldi ehu.. adam iki oyunda da townieydi (hatta birinde dedektif).. ve nedense katillerin ilk tercihleri arasında yer aldı hep.. deneyimli diye erkenden gönderelim diye düşündüler sanırım =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ahah cidden ozellikle son iki round cok zevkli gecti. tuncayi asin derken amacim aslinda tuncayi temize cikarmak degildi ehueuhe, yani tabi yan etkisi oydu eger planim tutmazsa insanlar giderayak tuncayi oldurmeye calistigimi sanacaklardi. ama gel gor ki, herkes bi cinlik ariyo bu oyunlarda, ne amaclanirsa tam tersine gidiyolar falan : ) tebriks bu arada mortis asil planim tuncayi astirtmakti, o gece bi townie alicaktim. sonra ertesi gun mortis oldurulecekti tunca mafya cikinca benim savim destek alacakti cunku, bi townie daha gidecekti yani. onun gecesinde ben bi townie daha alicaktim. hic oturup saymadim ama tahminime gore sayilar esitleniyordu ve kazanmis sayiliyorduk. tabi su an dank ediyor ki bu oyunda kral astigi icin kazanmak icin tum townieleri temizlemis olmak gerekiyor sanirim, tam hatirlamiyorum kurallari, oyleyse bu da yurumezdi tabi mortis dedektif cikinca yaticaktim cunku hehe gg ama cidden, giev more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 beni olduren mafyaya kafam girsin. Bi oynayamadim su oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 tunca benden ne istedin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bir dahaki oyuna direk tuncayı öldürcem, habire mafya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bu oyun baya sessiz kalmak için çabaladım nerdeyse. ne söylersen söyle direk ters tepki görüp sizi ipe götürebiliyor. galiba mafyaya karşı hayatta kalmanın da en iyi yolu bu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ipe goturmezlerse de gece kesiyolar =) bir insan bu kadar cok konusup ilk geceden olur mu ya? ama cuce'yi de yanimda goturdum, mutluyum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar