hydebeach Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ne Ararsın Tanrı ile Aramda / Neyzen Tevfik Ne ararsın Tanrı ile aramda Sen kimsin ki orucumu sorarsın? Hakikaten gözün yoksa haramda Başı açığa neden türban sorarsın? Rakı, şarap içiyorsam sana ne Yoksa sana bir zararı, içerim İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim. Esir iken mümkün müdür ibadet Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et... Senin gibi dürzülerin yüzünden Dininden de soğuyacak bu millet. İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma sebepsiz Sen anandan yine çıkardın amma Baban kimdi bilemezdin şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bazen bu konu dışında yazılanlar haddini aşıp kışkırtmaya giriyor.Sanki bu ülkede insanlara haşhaş içirip; güzel bir bahçeye götürülüp ;şehit olursanız işte bu cennete gidiyorsunuz deniliyor.Dünyanın her ne ülkesinde olursan ol.Dinin ne olursa olsun.Vatanın uğruna ölürsen Şehitsin demektir.Yok efendim devlet dini sadece ordu için kullanıyormuş ama neden kamusal alanda izin vermiyormuş bu nasıl iki yüzlülükmüş.İnsanda en azından biraz vicdan olur.Bir laf edetmeden önce oturup düşünür.Şehit olan insanla üstü kapalı türban takmayı bir tutuyorsun.Sana ne desem bilemiyorum ki.Ne diyim yani hakaret etsem biliyorum mutlu olursuz.Yani varsa bi taptığın Allah , o kadar iki yüzlü deilsen asker gibi ;Allahından bul kamusal alanda.Killed in action yazan satanic varlığıda yanına al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kötü birşey mi söyledik? en nihayetinde yukarıda başkası "şehadet maddi bir kavramdır" demiş ki eğer gerçekten böyle kullanılıyorsa şehit demezsin, kia'nın türkçesi neyse onu dersin. hoş gerçi zorunlu askerliği 'vatan borcu' diye yutan bir milletiz, bunu mu yutmayacağız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 @sir Sence neden şehit cenazlerinde tabuta diğer cenazelerde olduğu gibi yeşil örtü örtülmezde Türk Bayrağı ötülür? Din üzerinden sömürü yapılıyorsa burada yeşil örtü kullanılması gerekmez mi? Peki kurtuluş savaşında veya daha sonra doğuda görev alıp vefat etmiş olan olan Yahudi, Ermeni, Rum vatandaşlara neden Şehit denir bunu hüç düşündün mü? Dindar olup olmadığı bilinmeyen Uğur Mumcu gibi suikasta uğramış gazetecilere neden Basın Şehidi denir? Son sözü TDK'ya bırakıyorum. Şehit: Kutsal bir ülkü veya inanç uğrunda ölen kimse. Gördüğün gibi Ülkü veya inanç yazmaktadır. Sadece dini inanç için ölenlere şehit denmemektedir. Bu nedenle doğuda ölen askerlere Şehit diyorlar diye TSKyı din sömürüsü ile suçlamak mantıklı bir hareket değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Okuduklarını kafalarının içindeki organla değil de oturma organlarıyla anlayanlar benim mesajlarımı alıntılamazsa çok mutlu mesud bahtiyar olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sg1 ne yaptın sen? islam alimlerine göre müslüman olarak ölenlerin yüzde doksanı şehittir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Valla o mesajda kabak gibi TSK kanunlarına göre olduğu yazıyor. Yani kendi şehitlik şartlarını ortaya koyarken ulemaya danışmamış TSK ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 essah mı? ulemaya danışmayan bir tsk!!! aman allahım muhammed ocağıdır o denışmışlardır.ama ulemadan ulemaya fark var.eskiden danıştıkları ulema green kardlı değildi ondan şehitlik anlayışları dogmatik agnostik aczmendici metalci olabilir.derhal yenilensin.green kartlı amerikan vaizi şehitlik listesi versin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bir önceki sayfada kaç kere anlattık adam hala ikiyüzlülük demiş. Birde gerçek bile olmayan birşey için askerler dini kullanıyor diyebilen bir insan eğer gerçekten dinin kullanılmasından şikayet ediyorsa ve objektif bir kişiyse tayyip ve çete arkadaşlarını eleştirmesi gerekiyor.Askerler öyle dini kullanacak kadar karaktersiz değillerdir zaten yaşam tarzları filan buna müsade etmiyor o da ayrı konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 her ne kadar haz etmesemde isteyen istediği şeyi giyebilir kendi tercihidir. Ha bu deildirki görünce içimden 'bu ne lan? :S '' demiyorumdur.. ps: tamamını okumadım yazıların kaçırdığım şeyler olabilir ilk posta göre atıorum msjımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar