Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL Ön Eleme : Steaua Bucuresti - Galatasaray (27.08 Çarş. 20:45)

unK

Öne çıkan mesajlar

Sabri ve Emre Güngör kesin yok sakatlıkları dolayısıyla. Ümit Karan, Hasan Şaş ve Hakan Balta maç bugün veya maç günü belli olacak.

Muhtemel Kadro :

Aykut
Barış-Meira-Servet-Hakan(Volkan)
Ayhan-M.Topal
Arda - Lincoln - Kewell
Nonda

Galatasaray'ın galibiyete ve en az 3-3'lük beraberliğe ihtiyacı var. Bunun dışında 2-2'lik skorla maç uzatmalara gidecek, 0-0 veya 1-1 ise Romanya ekibine turu atlatacak.

Galatasarayımıza bol şans diliyoruz.

Tarih : 27 Ağustos 2008 Çarşamba
Tv : Dsmart Dspor kanalında 20.45'te naklen yayınlanacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:
Scheriff said:
alırız muhtemelen abuk sabuk defans hataları falan yapmazsak

bi de fener maçı da 9 da sanırım gs maçını kesin vericek biyer bilen var mı caddebostan civarında falan

geçen sefer fenerbahçede tesadüfte mekanı ikiye bölmüşler de bu sefer noolur bilmiorum

yine öyle olur o zaman
hatta fb maçının burda olduğunu düşünürsek kesin olur
Sosyal ağlarda paylaş

ne yazık ki gs avrupada ki mükemmel başarılarına birini daha ekleyip ueafaya devam edicek. sonra uefada adı duyulmamış takımlar gelip burda paun alıcak. gs lig şampiyonu avrupada 0. kaç senedir böyle oluyo ben sayamdaım 5 mi 6 mı kaç oldu 7 mi

bugün ne farklı gs de?

hagi teknik direktö rolarak geldiğinde herkez havalara bürünmüştü yok uefa şamp. geliyo falşan fişman bom diye patladı vs vs. bunlar komedi. inancım yok türk takımlarından bir feneri şanslı görüyorum oda son senelerde ki çıkışı yüzünden. fenerliyim ama bu bi saldırı değil. gs li çoğu arkadaşım elicez diyolarda. nasıl abi?

yani biri kalkıp desin bu yüzden elicez. Bu şekilde yapıcaz, çünkü şöyleyiz falan.

sen evinde yenememişsin. 2 gol yemişsin. zar zor kapanan adama 2 gol atabilmişsin oda nonda nın marifetleri sayesinde. orada aynı oyunun olucağını mı sanıyosun? seyircin yok. karşını deli gibi bi seyircisi var. adamlar turu elerse şamp ligine girişte ki tüm par aoyunculara dağıtılıcak. adamlar her şeyiyle oynicak. gs de bu yok? para lazım bird e oyuncuya vericek extra yok. sakatların var adamda yok. kesinlikle atak oynaman lazım gol atman lazım. ya ben gerçekçi görmüyorum yorumları kusarabakmayın. partizanın feneri yenmesiyle aynı şans gs nin burda yenemedği takımı orda yenebilmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...