adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Masquerade said: Fb - Gs maçı kaçıncı haftaydı bu sene ^^ 10. hafta olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Zegna said: Jedi said: son 3 sezonda , idrak edemeyecekler için; 2005-2006 2006-2007 2007-2008 sezonlarında, forvet oyuncusu diye alınan adamın oynadıgı takımlarda toplam 16 gol atmış olması... Güzel transfer (tu) lol :D Bu kıskançlık nedendir.. Burası Türkiye toprakları arkadaşlar.. İspanyanın Madrid kentinde veya İngilterede yaşamıyoruz... Burası Türkiye 100 yıllık büyük kluplerin tarıhınde alınan başarıları toplarsan 2 avrupa kupası 2 ceyrek fınal Kupa galıplerı kupasında bır kac basarı Bu ülkeye 26 yaşında karıyerınde Ingıltere, Fransa ligi olan Sampıyonlar lıgı sampıyonlugu yaşamış başka kaç adam getirirsiniz.. Beklediğiniz transfer Kaka, Ronaldinho, Messi, Maldini falan mı ? Guizaya süper transfer diyenler bugun Baros'a burun kıvırıyorlar asıl komik olan o :) Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu, sorri dudes :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 türkiye liginde baya iş yapacak bi transfer. nonda+baros ilerde, önliberoda topal, arkalarında arda (hasan şaş), kewell, lincoln (arda), bi de sabrisiz bir geri 4 lü kondu mu gs yi çok az anadolu takımı durdurur. ama avrupa, düşündürüyor bi kere. şöyle ki, gs zaten baros u heralde yarınki maçta oynatmak için almadı. şampiyonlar ligine katılmasını çok zor görüyorum ben galatasaray'ın. ha diyelim ki katıldı, bu takımı şl'de çiğ çiğ yerler. ortasahası çok dirençsiz kalır. uefaya giderse, bu sefer de kewell ve baros ciddiye almayabilirler maçları. istikrarı bir şekilde sağlayabilirse skibbe, cidden işe yarayan transferler olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 aaa olur mu en iyisi baros değil lincoln :) Milan Baros çok iyi bir golcü fenerli oldugum halde cok sevindim ülkemizde böyle bir futbolcuyu izleyebilecegim için ama bu en iyisi muhabbetlerine girmek gereksiz zira bu ülkeye Alex de souza gibi bir futbolcu gelmedi 100 yıl daha gelmez diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ben tek bişey dicem kewelldan sonra artık OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 fenerliler ve onların alex aşkları:)-D bkz: aşkın gözü kördür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 numberten said: aaa olur mu en iyisi baros değil lincoln :) Milan Baros çok iyi bir golcü fenerli oldugum halde cok sevindim ülkemizde böyle bir futbolcuyu izleyebilecegim için ama bu en iyisi muhabbetlerine girmek gereksiz zira bu ülkeye Alex de souza gibi bir futbolcu gelmedi 100 yıl daha gelmez diyorum. Hagi'yi unuttun herhalde ? :) Şimdi Alex, Hagiden iyi diyin şurda harakiri yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 guizanın yarı fiyatına milan baroşu getirmişse adnan başkan her türlü büyük transferdir. hayırlı olsun tüm gs lilere. kezman-anelka facialarından sonra fenerli arkadaşların bok atmasını anlayabiliyorum fakat hakan şükür gibi bir baltanın ölüsüne bile 10 gol attırabiliyosa bir futbol takımı milan barosun başarısız olma ihtimali pek az. adnan başkana da, kendimi bildim bileli izlemekten yorulduğum hakan şükür yerine milan baroşu getirdiği için çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 fizban said: türkiye liginde baya iş yapacak bi transfer. nonda+baros ilerde, önliberoda topal, arkalarında arda (hasan şaş), kewell, lincoln (arda), bi de sabrisiz bir geri 4 lü kondu mu gs yi çok az anadolu takımı durdurur. ama avrupa, düşündürüyor bi kere. şöyle ki, gs zaten baros u heralde yarınki maçta oynatmak için almadı. şampiyonlar ligine katılmasını çok zor görüyorum ben galatasaray'ın. ha diyelim ki katıldı, bu takımı şl'de çiğ çiğ yerler. ortasahası çok dirençsiz kalır. uefaya giderse, bu sefer de kewell ve baros ciddiye almayabilirler maçları. istikrarı bir şekilde sağlayabilirse skibbe, cidden işe yarayan transferler olur ama. Gerçekten Mehmet Topal-Linderoth-Ayhan 3'lüsünden 2sini koyduğun bir orta sahayı dirençsiz görüyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 theCio said: numberten said: aaa olur mu en iyisi baros değil lincoln :) Milan Baros çok iyi bir golcü fenerli oldugum halde cok sevindim ülkemizde böyle bir futbolcuyu izleyebilecegim için ama bu en iyisi muhabbetlerine girmek gereksiz zira bu ülkeye Alex de souza gibi bir futbolcu gelmedi 100 yıl daha gelmez diyorum. Hagi'yi unuttun herhalde ? :) Şimdi Alex, Hagiden iyi diyin şurda harakiri yaparım alex hagiden iyi(videoda çeksene) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 numberten said: bu ülkeye Alex de souza gibi bir futbolcu gelmedi 100 yıl daha gelmez diyorum. Hagi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Masquerade said: numberten said: bu ülkeye Alex de souza gibi bir futbolcu gelmedi 100 yıl daha gelmez diyorum. Hagi ? harakiri demiş ama adam oda biliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Scheriff said: fenerliler ve onların alex aşkları:)-D bkz: aşkın gözü kördür dün gece resmini öptümde yattım ( alexin :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 EagleEye said: ben tek bişey dicem kewelldan sonra artık OHA Bu senenin an manidar yorumu :) kıskançlık yapmayınca anca bunu diyebilirsin. Bende GSli olarak şaşkın şaşkın sabahdan beri düşündükçe OHA diyorum çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 adamınbiri said: Scheriff said: fenerliler ve onların alex aşkları:)-D bkz: aşkın gözü kördür dün gece resmini öptümde yattım ( alexin :D ) oha gay :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Fenerbahçe aşkı hiç bişeye değişilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 adamınbiri said: Scheriff said: fenerliler ve onların alex aşkları:)-D bkz: aşkın gözü kördür dün gece resmini öptümde yattım ( alexin :D ) resmini çok uzağa koymasaydın öptükten sonra gece özlersin falan aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Szasstam said: EagleEye said: ben tek bişey dicem kewelldan sonra artık OHA Bu senenin an manidar yorumu :) kıskançlık yapmayınca anca bunu diyebilirsin. Bende GSli olarak şaşkın şaşkın sabahdan beri düşündükçe OHA diyorum çünkü :) zaten denilecek başka bişey yok. oturup izlicez valla. kadrolara bakılınca biz sezon başından gg yiz gibi görünüyo ama en azından keyifli bi sezon geçicek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 işte Liverpoolun ileri ikilisi Gs'de artık. OHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 zaten riise ve gerardıda alın galatasaraylı olurum o zaman :L (gerrardıda koydumki riiseyi alırsınız falan, nolur nolmaz :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Khala oradan orta saha alabilsek :P LoL yok bende az önce düüşündüm lan bu ikisinide alsalar hehe lincoln yerine falan. 2 gün önce transfer yapamaz dedikleri halde Adnan bunu yaptı ya valla korkuyorum :) Ya öbürgün klubü satıcaklar yada stad bitip parada gelince bu adam gidip messinin falan peşinde koşcak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 gerrard olsa tadından yinmez de adam liverpoollu ayıp olmasın diye gelmiyor bize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 EagleEye said: zaten riise ve gerardıda alın galatasaraylı olurum o zaman :L (gerrardıda koydumki riiseyi alırsınız falan, nolur nolmaz :P) ahaha bazı arkadaşların yorumunu okuyunca zonguldak spordan hulusiyi falan aldık sanıyorum cevap sahada, sevgilerle :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 uefa da manşete koymuş http://www.uefa.com/competitions/ucl/news/kind=1/newsid=742091.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar