oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Sarı-kırmızılı kulüp Çek futbolcu için Olympique Lyon kulübüne taksitler halinde 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Milan Baros'a da yıllık 2 milyon Euro verilecek. kaynak:ntvmsnbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 vay anasını tebrikler hayırlı olsun. fener yönetimi görsün de akıllansın.kulübü iyi yönetiyolarda bir de futboldan anlasalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 iyi oldu bu baya..türkiye ligi şenlenio..milan baros pivot forvet sayılmaz pek bu arada bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bence hiç iyi olmadı ya Zigiç nere baros nere son zamanlarda formsuzda adam :S Gol atmayı bırakın oynatmamıslar bile Olympique Lyonnais 2007 (24 maçta 7 gol), 2008 Portsmouıth (Kiralık, 12 maç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 benzema fred ve govou 'lu bir forvet üçlüsünden şans buldukça oynamış işte adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Son çek maçında bu adam oyuna girmesin diye dua etmiştim tehlikeli bir golcü. Bu yıl lig süper olacak inş. fener de bir iki güzel transfer yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 formsuz demek yanlış olur. her futbolcu hayatının belli bir bölümünde düşüş yaşar. gs hep bu adamları toplar ve bu adamlar iyi iş yapar burda..tabii akla gelen ilk isim hagi de olsa başka örnekler de mevcut. zaten formda olan birini alma zor gördüğünüz gibi. baptista dediler romaya gitti. oliviera dediler kaç para istio. ilerde form tutmasını beklediğin adamı almak daha mantıklı. işte kewell gibi veya baros gibi jet edit: herşeyin ötesinde barosun hala 27 yaşında olduğunu unutmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 her türlü iş yapar ama acep kapalı defanslara karşı nasıl. ever çok hızlı kontra atak için çok iyi bir tercih ama görücez artık.. baros ta kariyenin son çeyreğinde artık kendini yeniden kanıtlamak ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bu transfer ztn süper ligdeki kapalı defanslar için olmamalı o defansları bi şekilde açıyorsun yabancı forvet çok da şart değil şamp ligini düşününce de kapalı defans yapıp kontra oynayacak takım seviyesinden çok da yukarda olmadığı için takım, yerinde gibi duruyor. gerekirse kapalı defansta boğuşacak ümit karan-nonda ikilisi mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 valla bu saatten soora skibbe oynatıcak onu da şöyle bi durum var. insan psikolojisi olarak etrafında iyi adamalr yoksa futbol oynamaktan zevk almazsın. şimdi kendini lincolnün yerine koy. işte çalım at sorna müthiş bi ara pas ama kime atıosun o ara pası? sabriye. e ulan böyle sevk mi alınır futboldan. uğraş didin malın biri diksin topu. şimdi bu sene kewell ve baros ve hatta formda bi nonda olunca takımda birbirleri arasında paslaşmaları çok iyi olacak. muhtemel 11 kaleci:de sanctis defans: yeni sağbek - meira - servet - hakan balta(acil gol ihtiyacı olduğu zaman volkan yaman) ön libero: gol lazım olunca linderoth savunma lazım olunca topal+linderoth sağ açık: arda sol açık: kewell ortada lincoln forvet: tek önliberoysa milan baros+nonda çift ön libero varsa baros tek valla çok güzel hem adı olan hem de iş yapabilecek olan adamlar aldık. edit: bu arada geçen gün ingiltere-çek cumhuriyeti maçında takımının ilk golünü attı onu da söyleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Gilean said: muhtemel 11 kaleci:de sanctis defans: yeni sağbek - meira - servet - hakan balta(acil gol ihtiyacı olduğu zaman volkan yaman) ön libero: gol lazım olunca linderoth savunma lazım olunca topal+linderoth sağ açık: arda sol açık: kewell ortada lincoln forvet: tek önliberoysa milan baros+nonda çift ön libero varsa baros tek valla çok güzel hem adı olan hem de iş yapabilecek olan adamlar aldık. topal ve linderoth yanyana oynamamalı ndn dersen topal yanında ön libero sıfatlı 2. adam olunca saçmalıo. hangisi formdaysa o oynasın şuan topal ii bence karşında barcelona falan varsa o zmn beelki ikisi yanyana olur savunma gerekince 2 ön libero yerine barış veya ayhanlı orta saha yapıp kewell yedeğe çekilebilir baros tek forvet nası oynar bilmiyorum ama nonda daha verimli olur gibi tek forvette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 dediklerine katıldım evet topal sapıtabilio da şlde ciddi maçlarda çift önlibero şart gibi bişi. romanın 4-5-1 veya 4-6-0 ile oynadıını ve bu yolla çeyrek finale ge4ldiğini düşünürsek çift ön libero ile oynamak mantıklı. öte yandan evet orta sahaya adam koyarak da güçlendirilebilir. bu daha çok o anki kadro yapısı ve sakatlarla ilgili. milan baros neden tek forvet dedim. çünkü kontra ataklarda hayatta affetmiyor. doalyısıyla deplasmanda 0-0a yatıp ani ataklarla gol arayacağımız takımlara tek forvet olarak çıkmalı. nonda inanılmaz yavaş ve top sürme falan sıfır. ama kapalı bir defansa tek forvet nonda olabilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kaleci:de sanctis defans: sabri - fernando meira(emre güngör) - servet - hakan balta ön liberolar: mehmet topal libero: linderoth ( ayhan) orta saha : arda-harry kewell(lincoln) -barış (hasan şaş) forvet: milan baros ( ümit karan) bu takım oynasın dursun .taktik 4-1-1-3-1 ,taş gibi de oynarlar. hücumu organize eden adam gibi bir libero geriye dönük linderoth. çakılı libero aurelio tarzında mehmet topal. türkiyenin sol açığı arda. Kesinlikle ortada lincoln'ün yerine tercih edeceğim kewell . sağda formda bir barış . milan barosta gol kralı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 4-5-1 4-6-0 zaten kapandık mı bu hale geliyor düzen ama genel şablon olarak buna pek hazır olduğumuzu sanmıyorum. milli takımda da zorladı terim, hani gittik yarı finale ama sistem açısından ahım şahım bi durum yoktu bence lincoln + forvet varsa ileri uç rakamı min 2. ben orta sahadan sayamıyorum adamı:) kontrada baros ewt ama nonda'nın top sürmesine kötü demişsin katılmıyorum adamın geçen sene ilk izleyişimde beğendiğim ilk özelliği orta sahadan topu alıp driplingle götürmesi, ciddi bir hücum alternatifi yaratıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 abi o kadar ben de giderim yanlız..düz gidemiyor. direk çapraza koşuyor sonra kınayıor orda illa bi aam olcak dibindeki versin. bu arada kewellı ortada oynatmak hata olur..yıllardan sonra ortayapacak adam gelmiş onu da ortada harcamayalım. tabi ardaya da sağ ters gelio. bilmiyorum nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 topu taşıyor kuvvetli tutturdu mu karşı karşıyaya kadar yolu var yani hafif sola-sağa çark ediyor o kdr da olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 abi lincolnun gerçekten bu takıma showdan başka katkısı yok yapmayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ehh bee tamam basın savaş açtı adamada siz ne istiyorsunuz. Son maçda kaç asist kaç gol oynamış adam maç boyu kıçını yırtmış. Basın ne yazarsa aynısını söylemekden bir vazgeçemedik gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 uğur uçar gibi bi sağbek var bi iyileşse adam ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Yalnız De Sanctis-Meira-Kewell-Baros oldu... B) Sahibi var gerçi ama 5 numara mı giyer ki yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Sarı-kırmızılı kulüp 27 yaşındaki Çek futbolcu için Olympique Lyon kulübüne taksitler halinde 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Milan Baros'a da yıllık 2 milyon Euro verilecek. gsliler fakir fukara edebiyatı yapıp bizi kekliyor herhalde mağdur görünmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamadım gitti madem para yok borçlar amış başını gidiyor bu paralara bu transferler nasıl oluyor dediğim gibi ya gsliler anadolu takımlarının kendilerinden yana olması için fakir gibi gösteriyor kendini fbnin aksine ya devlet desteği var ya da borçtan batacak yakında feci şekilde bu arada gerçekten samimi görüşüm fbye gelmiş olsaydı da aynı şeyleri söylerdim ister inanın ister inanmayın ortalama üstü bir oyuncu bizim berbat ligimizde iş yapar avrupa da pek iş yapamaz o kadar büyütmeye gerek yok ama iyi transfer ligimizle orantılı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Guizayla kapışırlar gol krallıgında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 1 çek baroşu = 1.56 ispanyol guizası edeyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 unK said: 1 çek baroşu = 1.56 ispanyol guizası edeyor. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bilmiyorum herkesin aksine ben çok sevinemedim bu transfere. Baros iyi adam, o kadar premier lig tecrübesi var, Lyon'dan geliyo vs vs. Ama GS'nin ihtiyacı olan forvet değildi. GS'ye Hakan Şükür stili, top indirecek, kafa vuracak, beklenmedik asistler yapacak pivot forvetler lazımdı. Hani Zigic gibi... Baros yırtıcı bir forvet. Gerçi yine de iyi adam tabii, bakalım görücez devamını, ama beklentileri karşılamazsa diye korkmuyor da değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar