Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milan Baros Galatasaray'da

Cantona

Öne çıkan mesajlar

formsuz demek yanlış olur. her futbolcu hayatının belli bir bölümünde düşüş yaşar. gs hep bu adamları toplar ve bu adamlar iyi iş yapar burda..tabii akla gelen ilk isim hagi de olsa başka örnekler de mevcut.
zaten formda olan birini alma zor gördüğünüz gibi. baptista dediler romaya gitti. oliviera dediler kaç para istio. ilerde form tutmasını beklediğin adamı almak daha mantıklı. işte kewell gibi veya baros gibi

jet edit: herşeyin ötesinde barosun hala 27 yaşında olduğunu unutmayalım
Sosyal ağlarda paylaş

bu transfer ztn süper ligdeki kapalı defanslar için olmamalı
o defansları bi şekilde açıyorsun yabancı forvet çok da şart değil
şamp ligini düşününce de kapalı defans yapıp kontra oynayacak takım seviyesinden çok da yukarda olmadığı için takım, yerinde gibi duruyor.

gerekirse kapalı defansta boğuşacak ümit karan-nonda ikilisi mevcut
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu saatten soora skibbe oynatıcak onu da şöyle bi durum var. insan psikolojisi olarak etrafında iyi adamalr yoksa futbol oynamaktan zevk almazsın.
şimdi kendini lincolnün yerine koy. işte çalım at sorna müthiş bi ara pas ama kime atıosun o ara pası? sabriye. e ulan böyle sevk mi alınır futboldan. uğraş didin malın biri diksin topu.
şimdi bu sene kewell ve baros ve hatta formda bi nonda olunca takımda birbirleri arasında paslaşmaları çok iyi olacak.

muhtemel 11
kaleci:de sanctis
defans: yeni sağbek - meira - servet - hakan balta(acil gol ihtiyacı olduğu zaman volkan yaman)
ön libero: gol lazım olunca linderoth savunma lazım olunca topal+linderoth
sağ açık: arda
sol açık: kewell
ortada lincoln
forvet: tek önliberoysa milan baros+nonda çift ön libero varsa baros tek

valla çok güzel hem adı olan hem de iş yapabilecek olan adamlar aldık.

edit: bu arada geçen gün ingiltere-çek cumhuriyeti maçında takımının ilk golünü attı onu da söyleyelim
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:

muhtemel 11
defans: yeni sağbek - meira - servet - hakan balta(acil gol ihtiyacı olduğu zaman volkan yaman)
ön libero: gol lazım olunca linderoth savunma lazım olunca topal+linderoth
sağ açık: arda
sol açık: kewell
ortada lincoln
forvet: tek önliberoysa milan baros+nonda çift ön libero varsa baros tek

valla çok güzel hem adı olan hem de iş yapabilecek olan adamlar aldık.

topal ve linderoth yanyana oynamamalı ndn dersen topal yanında ön libero sıfatlı 2. adam olunca saçmalıo. hangisi formdaysa o oynasın şuan topal ii bence
karşında barcelona falan varsa o zmn beelki ikisi yanyana olur

savunma gerekince 2 ön libero yerine barış veya ayhanlı orta saha yapıp kewell yedeğe çekilebilir

baros tek forvet nası oynar bilmiyorum ama nonda daha verimli olur gibi tek forvette
Sosyal ağlarda paylaş

dediklerine katıldım evet topal sapıtabilio da şlde ciddi maçlarda çift önlibero şart gibi bişi. romanın 4-5-1 veya 4-6-0 ile oynadıını ve bu yolla çeyrek finale ge4ldiğini düşünürsek çift ön libero ile oynamak mantıklı. öte yandan evet orta sahaya adam koyarak da güçlendirilebilir. bu daha çok o anki kadro yapısı ve sakatlarla ilgili.
milan baros neden tek forvet dedim. çünkü kontra ataklarda hayatta affetmiyor. doalyısıyla deplasmanda 0-0a yatıp ani ataklarla gol arayacağımız takımlara tek forvet olarak çıkmalı. nonda inanılmaz yavaş ve top sürme falan sıfır. ama kapalı bir defansa tek forvet nonda olabilir evet.
Sosyal ağlarda paylaş

defans: sabri - fernando meira(emre güngör) - servet - hakan balta

ön liberolar: mehmet topal

libero: linderoth ( ayhan)

orta saha : arda-harry kewell(lincoln) -barış (hasan şaş)

forvet: milan baros ( ümit karan)

bu takım oynasın dursun .taktik 4-1-1-3-1 ,taş gibi de oynarlar.

hücumu organize eden adam gibi bir libero geriye dönük linderoth.

çakılı libero aurelio tarzında mehmet topal.
türkiyenin sol açığı arda. Kesinlikle ortada lincoln'ün yerine tercih edeceğim kewell . sağda formda bir barış .
milan barosta gol kralı .
Sosyal ağlarda paylaş

4-5-1 4-6-0
zaten kapandık mı bu hale geliyor düzen ama genel şablon olarak buna pek hazır olduğumuzu sanmıyorum. milli takımda da zorladı terim, hani gittik yarı finale ama sistem açısından ahım şahım bi durum yoktu bence

lincoln + forvet varsa ileri uç rakamı min 2. ben orta sahadan sayamıyorum adamı:)

kontrada baros ewt ama nonda'nın top sürmesine kötü demişsin katılmıyorum adamın geçen sene ilk izleyişimde beğendiğim ilk özelliği orta sahadan topu alıp driplingle götürmesi, ciddi bir hücum alternatifi yaratıyor
Sosyal ağlarda paylaş

abi o kadar ben de giderim yanlız..düz gidemiyor. direk çapraza koşuyor sonra kınayıor orda illa bi aam olcak dibindeki versin.

bu arada kewellı ortada oynatmak hata olur..yıllardan sonra ortayapacak adam gelmiş onu da ortada harcamayalım. tabi ardaya da sağ ters gelio. bilmiyorum nasıl olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Sarı-kırmızılı kulüp 27 yaşındaki Çek futbolcu için Olympique Lyon kulübüne taksitler halinde 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Milan Baros'a da yıllık 2 milyon Euro verilecek.

gsliler fakir fukara edebiyatı yapıp bizi kekliyor herhalde mağdur görünmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamadım gitti madem para yok borçlar amış başını gidiyor bu paralara bu transferler nasıl oluyor dediğim gibi ya gsliler anadolu takımlarının kendilerinden yana olması için fakir gibi gösteriyor kendini fbnin aksine ya devlet desteği var ya da borçtan batacak yakında feci şekilde

bu arada gerçekten samimi görüşüm fbye gelmiş olsaydı da aynı şeyleri söylerdim ister inanın ister inanmayın ortalama üstü bir oyuncu bizim berbat ligimizde iş yapar avrupa da pek iş yapamaz o kadar büyütmeye gerek yok ama iyi transfer ligimizle orantılı olarak
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum herkesin aksine ben çok sevinemedim bu transfere.

Baros iyi adam, o kadar premier lig tecrübesi var, Lyon'dan geliyo vs vs.

Ama GS'nin ihtiyacı olan forvet değildi. GS'ye Hakan Şükür stili, top indirecek, kafa vuracak, beklenmedik asistler yapacak pivot forvetler lazımdı. Hani Zigic gibi... Baros yırtıcı bir forvet.

Gerçi yine de iyi adam tabii, bakalım görücez devamını, ama beklentileri karşılamazsa diye korkmuyor da değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...