Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milan Baros Galatasaray'da

Cantona

Öne çıkan mesajlar

numberten said:
aaa olur mu en iyisi baros değil lincoln :)
Milan Baros çok iyi bir golcü fenerli oldugum halde cok sevindim ülkemizde böyle bir futbolcuyu izleyebilecegim için ama bu en iyisi muhabbetlerine girmek gereksiz zira bu ülkeye Alex de souza gibi bir futbolcu gelmedi 100 yıl daha gelmez diyorum.

Hagi varken başka yabancı yok zaten türkiyede oynamış :)
Sosyal ağlarda paylaş

İsmail Güldüren > Alex

Bu arada facebook'ta poker oynarken karşılaştığım Çek elemanla biraz muhabbet ettik, adam "Türkiye'de arabasıyla basabileceği yer var mı?" diye sordu, evet cevabını alınca da "O zaman ya ölür ya da devre arasında satarsınız, çok kötü bi oyuncu, he's rubbish" falan filan dedi. Bir oyuncuyu en iyi kendi vatandaşı bilir teorisine dayanarak üzüldüm açıkcası...
Sosyal ağlarda paylaş

karpuz said:
İsmail Güldüren > Alex

Bu arada facebook'ta poker oynarken karşılaştığım Çek elemanla biraz muhabbet ettik, adam "Türkiye'de arabasıyla basabileceği yer var mı?" diye sordu, evet cevabını alınca da "O zaman ya ölür ya da devre arasında satarsınız, çok kötü bi oyuncu, he's rubbish" falan filan dedi. Bir oyuncuyu en iyi kendi vatandaşı bilir teorisine dayanarak üzüldüm açıkcası...

ardayı da yurtdışından biri fenerli birine sorsa, "salla onu hacı, kazım > arda" der. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Sabri'yle Roberto Carlos'u karşılaştırmak yanlış. R.Carlos sadece sol bek hani çok zorlarsan kanat oynuyo. Oysa Sabri sağ bek sağ kanat defans göbeği orta saha ortası, ve hatta euro 2008'de de gördüğümüz üzere serbest oyun kurucu bile oynuyor. O yüzden boşa zorlamayın Carlos'un daha kırk fırın ekmek yemesi lazım :P

Sabri'yi Milan'dan Roma'dan Fiorentina'dan izlemeye geldiler geçen sene. Carlos'u kim izledi? :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...