Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız/Erkek arkadaşınıza gelip asılmışlar..

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Eğer o ortamda ben yoksam kız arkadaşıma nazikçe yaklaşmışsa bişi diyemem neticede ortada bi terslik yok. He kız arkadaşımın cevabı çok önemli eğer sırf cilve yapmak amacıyla öle adamın tepesini attıracak cevaplar verip sonrada gelip bana anlatıp 'hahha seni kıskandırmak için yaptım...' derse 'la bi çektir git' der ayrılırım o kızdan.

Ammaaaa kız arkadaşımın yanında ben varken gelip birisi tanışmak isteyecek yok efendim masaya oturmak isteyecek...medeniyette bi yere kadar la ben orda p......k miyim benim yanımda kız arkadaşıma yaklaşcak.
Kısacası benim yanımda öle bişi yaparsa birisi en azından küfrü basar terslerim yok dikleşirsede döverim.
Not: bir bayan arkadaşım olsada aramızda bir ilişki olmasada bu tepkiyi veririm ayıp diye bişey var arkadaş
Sosyal ağlarda paylaş

Pıtık said:
Eğer o ortamda ben yoksam kız arkadaşıma nazikçe yaklaşmışsa bişi diyemem neticede ortada bi terslik yok. He kız arkadaşımın cevabı çok önemli eğer sırf cilve yapmak amacıyla öle adamın tepesini attıracak cevaplar verip sonrada gelip bana anlatıp 'hahha seni kıskandırmak için yaptım...' derse 'la bi çektir git' der ayrılırım o kızdan.

Ammaaaa kız arkadaşımın yanında ben varken gelip birisi tanışmak isteyecek yok efendim masaya oturmak isteyecek...medeniyette bi yere kadar la ben orda p......k miyim benim yanımda kız arkadaşıma yaklaşcak.
Kısacası benim yanımda öle bişi yaparsa birisi en azından küfrü basar terslerim yok dikleşirsede döverim.
Not: bir bayan arkadaşım olsada aramızda bir ilişki olmasada bu tepkiyi veririm ayıp diye bişey var arkadaş

bidaha düşndümde +1
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye burası. Şimdi iki durum için.

1- Ben yoksam:

Yapacak birşey yok, herşey kızda bitiyor. Adam akıllı salak bir tip değilse kız zaten, hiç taviz vermeden adamın yüzüne bile bakmadan yörünge dışına gönderir.

Eğer kız arkadaşınız yukarıdaki gibi değilse, boynuz yakındır. Kıskandırılmak için böyle bir aksiyona girilmez, kız arkadaşınız böyle şeylerden hoşlanan bir tiptir. Eğer gerçekten kıskandırmak için yaptıysa ruh hastasıdır. Ne bileyim kıskandırmak için, olmamış şeylerle naz yaparsın vs tamam da elin adamına zarf atıp kıskandırmak ancak yukarıdaki modele uymayan bir hanım kızımızdır. Kapı dışarı atılması gerekir.

2- Ben varsam:

Adam kaşınıyordur, muhtemelen apaçinin tekidir. Yanında arkadaşları vardır vs. Dayak yenilecek olsa bile gidilir dalınır yapacak birşey yok. Ha, ara sokaktan geçiyorsundur, laf atarlar kıza. Orada topuklayacaksın yapacak birşey yok. Kıza laf atıp, seni tutup inşaata götürebilirler. Dediğim gibi Türkiye burası, 80 yaşında yatalak kadına tecavüz eden tipler var.

1. durum için, dediğim gibi olağan şeyler. Sen de birgün sap olup 2 tane çıtır kızımızı bir cafede otururken görebilir, yanlış bir elektrik alabilir ve gidip konuşabilirsin. "BENİM KIZ ARKADŞAIM LAN KİMSE KONUŞAMAZ " denilmez, adam nerden bilsin kız arkadaşın olduğunu di mi. Herşey kızda bitiyor yani burda.

-----

Dipnot: Ulan dipşitler, hayatınız boyunca sap takılıp şuraya yorum yapmayın. Kıskançlık değişik bir duygudur, atıp tutmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

bence sevgilinin bunu anlatması saçma
onun yerine adama "dostum noo veeey" diyip çekip gitsin bu sayede sevgilide "leeem benim hatunun peşinde herifler var napıcam nedendir !?" diye kendi kendini yemesin.
ama tabii amaç kıskandırmak (aslında aradığım daha düzgün bi kelime ama gelmiyor aklıma), "bak sevgilim beni kimler beğeniyor ama ben seni seviyorum!" dedirtmek olabilir.
klasik hatun taktikleri numero 57.
Sosyal ağlarda paylaş

.Eğer kızın yanindaysaniz zaten buna cesaret eden adama '' hop lan noluyor sevgilisiyim ben'' derseniz 2 ihtimal var. ''pardon birader'' diyip ordan uzaklaşabilir ya da
olay çıkarır.Olay çıkarması durumunda genelde yaninda arkadaşi vb insanlar vardır onlara güveniyordur.
Bu gibi durumlari önlemek için vücüt geliştirmek öküz gibi bişi yapmak lazim bünyeyi.(uzun boy ayrıca etkilidir).
Eğer yaninda değilseniz zaten gerekli cevabi vericektir sevgiliniz.Vermiyorsa o ilişki fazla yürümez.

Seven adam kıskanır kimse kusura bakmasın
Lütfen godoşluk yapmiyalim amerikali babalara dönmiyelim asdaf
Sosyal ağlarda paylaş

Predator said:
Bunu anlatan hatun/erkek kişi zaten çirkeftir, ilerde ayrılınacağı kesin olan bir kişidir. O yüzden yavaştan kişi kendinden soğutulur ve kişiden uzaklaşılır. Arkaya bakmadan kaçılır. Kimseyi boş yere darp etmeye gerek yok.

katılmıyorum be abi başkasindan öğrense mesela '' abi senin hatuna x asıldı'' fln diye daha büyük olay cikar bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle bişey hiç olmadı, kız arkadaşın sana zarf atıyor...

Dynun said:
Sonra siz öğreniyorsunuz.
Diyor ki sevdiceğiniz: Canım bugün biri geldi. Masamıza oturmak için izin istedi. "Sakın yanlış anlamayın. bikaç gündür sizi görüyorum, çok güzel ve çok oturaklı bi kızsınız. Sizinle tanışmak istiyorum. hede hödö"dedi diyor. Bildiğiniz cesaret alıp olaya giriyor.

Tepkinizi merak ediyorum. Herşeyiyle yabancı bi adam/kadın gelip böyle yapıyo. Bu 1 kez de olmuyo. Olmaya da devam edicek. Nedir düşünceleriniz? İlişkinin cilvelerinden biri mi sadece?

Not: Leira hanım sen de yazıcaksın seni de duyalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel bir sevgilinin yan etkileri.

Sürekli birileri asılır ve sen sürekli bu duruma katlanmak zorunda kalırsın. Genelde kızın da yapacak bir şeyi olmaz.

Önceleri sinirleniyorsunda sonra kıza güvenin varsa umursamaz oluyorsun. Güvenin yoksa zaten bitiyor, naparsa yapsın diyorsun.

Hatun biraz zekiyse zaten 1-2 olay sonra söylemeyi de bırakıyor. Çok ciddi durumlar harici.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
o gene bi anlık olaymış. benim yaşadığım da ona benziyor gerçi. eleman biz birlikteyken yavşıyor. sonra kızla ayrıldığımız ertesi günü çıkıyorlar. ha sonra baya olay döndü de o önemli değil. önemli olan biz birlikteyken kıza sürekli "bak bu adam sana yavşıyo, konuşma bak yavşıyo, aha yavşadı" şekliden uyarmama rağmen dinlememesi. neyseki boynuz filan yok. ( ya da var belki de ben bilmiyorum, bilmediğim için rahatım)

ahah of sdfsdfh
Sosyal ağlarda paylaş

bahsetmeli bence,

kız arkadaşın, birşeyler paylaşıyosun, zamanını, hatta hayatını. Ağlasan da birlikte gülsen de onunla.. Ne olursa olsun bence söylemeli, ki söylediği için +rep

ikinci husus, kendinizi gelen elemanın yerine koyun, yani bilmiyor muhtemelen kız/erkek arkadaşı olduğunun karşındakinin, böyle durumda kız/erkek arkadaşın telefonla biraz daha meşgul olması, hatta tam o geldiği anda atıyorum "ahmetim bana bi hediye almış, çok seviyorum onu ya" "süleymancım gül göndermiş canım ya bayılıyorum ona" falan gibi sözlere dalması karşıdakinin de biraz kafasına dank etme durumuna gider bence

ek olarak: kimse "ne var yahu sosyal düzenin cilveleri insan ilişkileri hede hödö" falana girmesin yani, muhtemel sevgilisi olmayanlar rahat konuşuyor ben düşünüce kötü oluyorum yani, çünkü o kızı/erkeği tanımıyosun, sevdiceğine güvenirsin ama karşındakine ilk anda asla
Sosyal ağlarda paylaş

2 metrelik yapılı bir insan oldugumdan su ana kadar basıma hic bu tarz bisi gelmedi.Yolda yururken yada bi mekanda otururken kimse kız arkadasıma sarkmadı.Ha ben yokken yolda laf atılırsa ya da yavsama durumu olursa bu iş kızda biter.Karsıdaki laftan anlamazsa devreye girerim.Öyle şiddet yanlısı bir insan olmamakla beraber gerektiğinde tabi ki de ağırlığımı koyarım.Bi de çok humanist bir insanım ben galiba ağız burun kırmaktan hiç haz etmem.Bence yapılması gereken şey kızın halledebileceği yerleri kıza bırakıp, halledemeyeceği yerde devreye girmektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...