Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Eğer o ortamda ben yoksam kız arkadaşıma nazikçe yaklaşmışsa bişi diyemem neticede ortada bi terslik yok. He kız arkadaşımın cevabı çok önemli eğer sırf cilve yapmak amacıyla öle adamın tepesini attıracak cevaplar verip sonrada gelip bana anlatıp 'hahha seni kıskandırmak için yaptım...' derse 'la bi çektir git' der ayrılırım o kızdan. Ammaaaa kız arkadaşımın yanında ben varken gelip birisi tanışmak isteyecek yok efendim masaya oturmak isteyecek...medeniyette bi yere kadar la ben orda p......k miyim benim yanımda kız arkadaşıma yaklaşcak. Kısacası benim yanımda öle bişi yaparsa birisi en azından küfrü basar terslerim yok dikleşirsede döverim. Not: bir bayan arkadaşım olsada aramızda bir ilişki olmasada bu tepkiyi veririm ayıp diye bişey var arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Red said: kavga dovuse gerek yok.medeni bi şekilde uyarırım kız arkadaşımdan özür dilettirim.yapmassa kafasını gözünü kırarım(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Pıtık said: Eğer o ortamda ben yoksam kız arkadaşıma nazikçe yaklaşmışsa bişi diyemem neticede ortada bi terslik yok. He kız arkadaşımın cevabı çok önemli eğer sırf cilve yapmak amacıyla öle adamın tepesini attıracak cevaplar verip sonrada gelip bana anlatıp 'hahha seni kıskandırmak için yaptım...' derse 'la bi çektir git' der ayrılırım o kızdan. Ammaaaa kız arkadaşımın yanında ben varken gelip birisi tanışmak isteyecek yok efendim masaya oturmak isteyecek...medeniyette bi yere kadar la ben orda p......k miyim benim yanımda kız arkadaşıma yaklaşcak. Kısacası benim yanımda öle bişi yaparsa birisi en azından küfrü basar terslerim yok dikleşirsede döverim. Not: bir bayan arkadaşım olsada aramızda bir ilişki olmasada bu tepkiyi veririm ayıp diye bişey var arkadaş bidaha düşndümde +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bak kızım... eer böle biri gelirse, benim boy resmimi gösteriosun... korkmayıp devam ediosa beni arıosun... bende gelip azını burnunu kırıom... derim sevgilime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Türkiye burası. Şimdi iki durum için. 1- Ben yoksam: Yapacak birşey yok, herşey kızda bitiyor. Adam akıllı salak bir tip değilse kız zaten, hiç taviz vermeden adamın yüzüne bile bakmadan yörünge dışına gönderir. Eğer kız arkadaşınız yukarıdaki gibi değilse, boynuz yakındır. Kıskandırılmak için böyle bir aksiyona girilmez, kız arkadaşınız böyle şeylerden hoşlanan bir tiptir. Eğer gerçekten kıskandırmak için yaptıysa ruh hastasıdır. Ne bileyim kıskandırmak için, olmamış şeylerle naz yaparsın vs tamam da elin adamına zarf atıp kıskandırmak ancak yukarıdaki modele uymayan bir hanım kızımızdır. Kapı dışarı atılması gerekir. 2- Ben varsam: Adam kaşınıyordur, muhtemelen apaçinin tekidir. Yanında arkadaşları vardır vs. Dayak yenilecek olsa bile gidilir dalınır yapacak birşey yok. Ha, ara sokaktan geçiyorsundur, laf atarlar kıza. Orada topuklayacaksın yapacak birşey yok. Kıza laf atıp, seni tutup inşaata götürebilirler. Dediğim gibi Türkiye burası, 80 yaşında yatalak kadına tecavüz eden tipler var. 1. durum için, dediğim gibi olağan şeyler. Sen de birgün sap olup 2 tane çıtır kızımızı bir cafede otururken görebilir, yanlış bir elektrik alabilir ve gidip konuşabilirsin. "BENİM KIZ ARKADŞAIM LAN KİMSE KONUŞAMAZ " denilmez, adam nerden bilsin kız arkadaşın olduğunu di mi. Herşey kızda bitiyor yani burda. ----- Dipnot: Ulan dipşitler, hayatınız boyunca sap takılıp şuraya yorum yapmayın. Kıskançlık değişik bir duygudur, atıp tutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ben evliyim der sevdicek,olay çözülür.ben denedim işe yarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bence sevgilinin bunu anlatması saçma onun yerine adama "dostum noo veeey" diyip çekip gitsin bu sayede sevgilide "leeem benim hatunun peşinde herifler var napıcam nedendir !?" diye kendi kendini yemesin. ama tabii amaç kıskandırmak (aslında aradığım daha düzgün bi kelime ama gelmiyor aklıma), "bak sevgilim beni kimler beğeniyor ama ben seni seviyorum!" dedirtmek olabilir. klasik hatun taktikleri numero 57. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 .Eğer kızın yanindaysaniz zaten buna cesaret eden adama '' hop lan noluyor sevgilisiyim ben'' derseniz 2 ihtimal var. ''pardon birader'' diyip ordan uzaklaşabilir ya da olay çıkarır.Olay çıkarması durumunda genelde yaninda arkadaşi vb insanlar vardır onlara güveniyordur. Bu gibi durumlari önlemek için vücüt geliştirmek öküz gibi bişi yapmak lazim bünyeyi.(uzun boy ayrıca etkilidir). Eğer yaninda değilseniz zaten gerekli cevabi vericektir sevgiliniz.Vermiyorsa o ilişki fazla yürümez. Seven adam kıskanır kimse kusura bakmasın Lütfen godoşluk yapmiyalim amerikali babalara dönmiyelim asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bunu anlatan hatun/erkek kişi zaten çirkeftir, ilerde ayrılınacağı kesin olan bir kişidir. O yüzden yavaştan kişi kendinden soğutulur ve kişiden uzaklaşılır. Arkaya bakmadan kaçılır. Kimseyi boş yere darp etmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Predator said: Bunu anlatan hatun/erkek kişi zaten çirkeftir, ilerde ayrılınacağı kesin olan bir kişidir. O yüzden yavaştan kişi kendinden soğutulur ve kişiden uzaklaşılır. Arkaya bakmadan kaçılır. Kimseyi boş yere darp etmeye gerek yok. katılmıyorum be abi başkasindan öğrense mesela '' abi senin hatuna x asıldı'' fln diye daha büyük olay cikar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 cafede rasgele olmus bi olaysa arkadasin anlattigi zaman, kıza gidip sölersen, söleyip de rahatsız etmek istemedim seni, ben cevabimi verdim zaten tarzi bisey der. sölememesi en guzeli bence gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Böyle bişey hiç olmadı, kız arkadaşın sana zarf atıyor... Dynun said: Sonra siz öğreniyorsunuz. Diyor ki sevdiceğiniz: Canım bugün biri geldi. Masamıza oturmak için izin istedi. "Sakın yanlış anlamayın. bikaç gündür sizi görüyorum, çok güzel ve çok oturaklı bi kızsınız. Sizinle tanışmak istiyorum. hede hödö"dedi diyor. Bildiğiniz cesaret alıp olaya giriyor. Tepkinizi merak ediyorum. Herşeyiyle yabancı bi adam/kadın gelip böyle yapıyo. Bu 1 kez de olmuyo. Olmaya da devam edicek. Nedir düşünceleriniz? İlişkinin cilvelerinden biri mi sadece? Not: Leira hanım sen de yazıcaksın seni de duyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kız taciz durumu olmadığı halde gelip böyle birşeyi anlatıosa, ilgilendiğinizi görmek ama çok da irdelememeniz için yapıodur bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kuyruk sallamayan kızla kimse gidip muhabbete girmez mekan apaçi,leş vs ise bu yargı geçerli değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 aquila said: takilmak anlamsiz boyle bi seye, yarin obur gun begendigin bi kizla tanismak istersen sen de yaoabilirsin, duzgun yaptiktan sonra yanlis veya ters bisey yok, ama yavsak sekilde terbiyesizce asilma varsa agzina tekme atarsin. adam olan zaten kiz yuz vermeyince uzatmaz. +1'imi attım altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Güzel bir sevgilinin yan etkileri. Sürekli birileri asılır ve sen sürekli bu duruma katlanmak zorunda kalırsın. Genelde kızın da yapacak bir şeyi olmaz. Önceleri sinirleniyorsunda sonra kıza güvenin varsa umursamaz oluyorsun. Güvenin yoksa zaten bitiyor, naparsa yapsın diyorsun. Hatun biraz zekiyse zaten 1-2 olay sonra söylemeyi de bırakıyor. Çok ciddi durumlar harici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 senko said: threetripod number fail sexdrugsrocknroll said: sevgiliniz adamsa kendine kimseyi yaklaştırmaz ztn sende kafayı yemezsin bu konularda sevgilim adamsa hoş olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 vur kır parçala bu maçı kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 şiddeti tavsiye etmiyorum ama namus olunca konu şu şarkıyı armağan ediyorum: -namus belası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Sly-One said: dory said: 3)yakisikli veya degil, onemli olan ic guzellik. mhmhmhauhahuaauhauhahua dory burda sevdikten sonra daha yakışıklı birinin anlam ifade etmeyeceğini söylemek istemiş sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 fede said: o gene bi anlık olaymış. benim yaşadığım da ona benziyor gerçi. eleman biz birlikteyken yavşıyor. sonra kızla ayrıldığımız ertesi günü çıkıyorlar. ha sonra baya olay döndü de o önemli değil. önemli olan biz birlikteyken kıza sürekli "bak bu adam sana yavşıyo, konuşma bak yavşıyo, aha yavşadı" şekliden uyarmama rağmen dinlememesi. neyseki boynuz filan yok. ( ya da var belki de ben bilmiyorum, bilmediğim için rahatım) ahah of sdfsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bahsetmeli bence, kız arkadaşın, birşeyler paylaşıyosun, zamanını, hatta hayatını. Ağlasan da birlikte gülsen de onunla.. Ne olursa olsun bence söylemeli, ki söylediği için +rep ikinci husus, kendinizi gelen elemanın yerine koyun, yani bilmiyor muhtemelen kız/erkek arkadaşı olduğunun karşındakinin, böyle durumda kız/erkek arkadaşın telefonla biraz daha meşgul olması, hatta tam o geldiği anda atıyorum "ahmetim bana bi hediye almış, çok seviyorum onu ya" "süleymancım gül göndermiş canım ya bayılıyorum ona" falan gibi sözlere dalması karşıdakinin de biraz kafasına dank etme durumuna gider bence ek olarak: kimse "ne var yahu sosyal düzenin cilveleri insan ilişkileri hede hödö" falana girmesin yani, muhtemel sevgilisi olmayanlar rahat konuşuyor ben düşünüce kötü oluyorum yani, çünkü o kızı/erkeği tanımıyosun, sevdiceğine güvenirsin ama karşındakine ilk anda asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 evet dövelim o yüzden direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 2 metrelik yapılı bir insan oldugumdan su ana kadar basıma hic bu tarz bisi gelmedi.Yolda yururken yada bi mekanda otururken kimse kız arkadasıma sarkmadı.Ha ben yokken yolda laf atılırsa ya da yavsama durumu olursa bu iş kızda biter.Karsıdaki laftan anlamazsa devreye girerim.Öyle şiddet yanlısı bir insan olmamakla beraber gerektiğinde tabi ki de ağırlığımı koyarım.Bi de çok humanist bir insanım ben galiba ağız burun kırmaktan hiç haz etmem.Bence yapılması gereken şey kızın halledebileceği yerleri kıza bırakıp, halledemeyeceği yerde devreye girmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bir kez olmuyorsa bu olay kız çok güzel..ASLANSIN DİNAN! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar