radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Zegna said: ay em blind nayt elf repligini bekliyoruz ileriki videolarda i m blind not deaf değil miydi o replik, yoksa ben mi yanılıyorum. bi ihtimal daha geldi aklıma kasıtlı yanlış yazmış olabilir misin Zegna?
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 hahaha demedikmi o kadar dede kasmasın diyeh
Tilthas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 radagast62 said: Zegna said: ay em blind nayt elf repligini bekliyoruz ileriki videolarda i m blind not deaf değil miydi o replik, yoksa ben mi yanılıyorum. bi ihtimal daha geldi aklıma kasıtlı yanlış yazmış olabilir misin Zegna? Tutmayın. FPİSDAKOAPÖHGOSHASDLVSDAHBDHGSHGSGFSDFGASDHAHSAHS
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 radagast62 said: Zegna said: ay em blind nayt elf repligini bekliyoruz ileriki videolarda i m blind not deaf değil miydi o replik, yoksa ben mi yanılıyorum. bi ihtimal daha geldi aklıma kasıtlı yanlış yazmış olabilir misin Zegna? Biliniyo oyle oldugu, eski bir geyik o.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Olivies said: radagast62 said: Zegna said: ay em blind nayt elf repligini bekliyoruz ileriki videolarda i m blind not deaf değil miydi o replik, yoksa ben mi yanılıyorum. bi ihtimal daha geldi aklıma kasıtlı yanlış yazmış olabilir misin Zegna? Biliniyo oyle oldugu, eski bir geyik o. ha üşenmedi açıkladı. aslında uzunda sürmedi. amaan salla X(
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Smiley düşmanlarının sonu budur işte, tu dersiniz tükürür gibi :P İbret olsun. :D
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sticky isteriz! Aahaha izledikçe güzelleşiyor.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 AHAHAHASHDA hacı ben bunu görmemişim ya offf harika lan ahaha "hadi orjinal oyunlarımızı karşılaştıralım" of ahahah
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Güzelmiş =) Bu arada geçenlerde birisi catapult a konteynır demişti lan.Kendi aramızda geyiğini yapıyoruz belki bir daha ki videoda kullanırsınız
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ahahah süpermiş ya , şimdi izledim
gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 dede kasmasın lan ahahahaha abi yalvarıyorum nolur evime meteor düştü diyip modemi resetleyen adamı yapın nolur nolur nolur nolur nolur:(
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 meteor efekti için roland emerichle görüşmeler başladık ancak çok para istiyo adam o yüzden olmayacak gibi. tim burtona dönücez galiba ama o da çok çizgi film gibi oluyo lan
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 James Cameron kabul etti. Avatar çıktıktan sonra başlıcaz inşallah.
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 en baştaki orjinal oyunlarımızı karşılaştıralım mı falan onun orjinali nedir ya :D
Arma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Hani yenisi? Artık hon versiyonlu olanını yaparsınız dimi :)
Öne çıkan mesajlar