barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Vista Home Premium 64 bit işletim sistemim var. Service pack 1'i yükledikten sonra (sanırım bundan sonra oluyor) pc her açıldığında hayali bir flash bellek görmeye başladı. Ama içine girmeye çalıştığımda önce flash bellek takın gibisinden birşey söylüyor, bulamıyor. ( zaten takılı herhangi birşey yok). herhangi bir virus, trojan filan yok. çünkü formatlı pc ye SP1 yükledikten sonra hemen çıktı. Vista orjinal, crack filan yaparken olmadı yani.. sinir oldum sebebini ve çözümünü bilen biri yardım etsin lütfen. 'donanımı güvenle kaldır' ile kaldırdığımda da bir sorun olmuyor ama her pc başladığında olmayan hayali bir usb bellek görmek çok sinir bozucu. help
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 korkacak bi durum yok. eğer laptop falansa ya da card reader varsa sistemde onu görüyor vista. içinde bişe olmasa bile.
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 laptop değil card reader da yok.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 peki kendini laptop sanıyo olabılır mı yukledıgın sp nin uygun sp oldugundan emınmsn
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 anlamadım. laptop için ayrı sp mi var yahu =) uygun sp. 64bit türkçe sp işte. hani okuz gibi boyutu olan 800 kusur mu 700 kusur mu ne
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ne bileyim hani olurda vardır falan )
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 http://www.microsoft.com/turkiye/windows/products/windowsvista/sp1.mspx bak bi daha suraya amaan at formatı gitsin ya bi daha nolucak :D
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ya yeni vista kursam da aynısı olacak. daha önce de korsan vardı..korsan olduğu için virus mirus fln vardır dedim ama orjinalde de aynı sorun ve sp1 yukledikten sonra. formatlasam da aynısı olucak yani
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yok mu bilen bunu ya. pff
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 aygıtı devre dışı bırak ve onu unutmaya çalış.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 PrudenT said: aygıtı devre dışı bırak ve onu unutmaya çalış.asdasd
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 xp ownz.vista çok pro ne gerek var.her bişiyi engelliyor.ben o kadar güvenlik istemiyorum şahsen.
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ben de 4gb ramimi kullanmak istiyorum bu yüzden vista kullanmaya devam edicem sanırım. önerin için sağol ama bana daha iyi çözümler gerek
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Archangel_ said: xp ownz.vista çok pro ne gerek var.her bişiyi engelliyor.ben o kadar güvenlik istemiyorum şahsen. gereken gerekmeyen herşeyi engellemek pro mu oluyo bea? ya da otu kakayı "bununla naapiim aabey" diye sorması?..
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yönetici olarak çalıştır diyorum yönetici olarka çalıştırmanız için izin vermeniz gerekiyo diye pass flmda sormuyor ayar oldm ha
Öne çıkan mesajlar