Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 slickers said: attention please çok sağol ama senin yardımın olmadan da ben her durumda bulurum o ilgiyi, aman dert olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 selams sheker (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 olmadı ki o rly olsa olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ciddi misin? sorusuna o cevap verilir gerçekten mi? die cevap verilmez! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 :) zekisin biliyorum ama benim demek istediğim ben o rly resimi koysam onun verdiği cevap uygun olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 vay anasını ortada bir kanıt bile yok, "kızım!" diyince deli gibi hit alınıyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kızmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 evet ama 17 yaşındaym ben daha =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 slickers said: :) zekisin biliyorum ama benim demek istediğim ben o rly resimi koysam onun verdiği cevap uygun olacaktı ben sözlerle değil gözlerle konuşurum dostum! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mortis said: ciddi misin? sorusuna o cevap verilir gerçekten mi? die cevap verilmez! asd vay vay şimdi de ingilizce öğreniyoruz patiden hea!? biliyorum ama en yakın bulabildiğim o vardı ki o resmin altında da O RLY yazıyor ordan slickers nede olsa anlayacak diye şeyettiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Masquerade said: evet ama 17 yaşındaym ben daha =( bende 16yım zaten Masquerade, gel birbirimize oje sürelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Bombi said: Mortis said: ciddi misin? sorusuna o cevap verilir gerçekten mi? die cevap verilmez! asd vay vay şimdi de ingilizce öğreniyoruz patiden hea!? biliyorum ama en yakın bulabildiğim o vardı ki o resmin altında da O RLY yazıyor ordan slickers nede olsa anlayacak diye şeyettiydim. off iyice fail olmuş sana öğretmeye çalışmadı zatten haddimize değildir koskoca amerigalara gitmişin o bana dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 saygin'in kankasisin demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 aquila said: saygin'in kankasisin demek. hee ya öyleyim sen nesisin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 slickers said: Bombi said: Mortis said: ciddi misin? sorusuna o cevap verilir gerçekten mi? die cevap verilmez! asd vay vay şimdi de ingilizce öğreniyoruz patiden hea!? biliyorum ama en yakın bulabildiğim o vardı ki o resmin altında da O RLY yazıyor ordan slickers nede olsa anlayacak diye şeyettiydim. off iyice fail olmuş sana öğretmeye çalışmadı zatten haddimize değildir koskoca amerigalara gitmişin o bana dedi haha of evet şimdi düştü. :D neyse. ben hoşgeldim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ben hocasiyim, bildigi herseyi ben ogrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ben saygının boyfrendiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 siplıntır usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Olm millet patiden kız kaldırmaya çalışıyo biz kız getiriyoz paso büyüklüğümü görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 rofl. boyfriendine sormak lazım kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 gralsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ny'tan geldin ve dibs bilmiyosun, naabıyodun orda ki? neysseaa, nerde buluşuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 funq said: ny'tan geldin ve dibs bilmiyosun, naabıyodun orda ki? neysseaa, nerde buluşuyoruz? yaa oralarda öğrenemediğimi buralarda öğrendim.! nerde mi? adanaya gel sana bi çiğ köfte yapayım. EDIT: asuhda tabii saat 1 olmuş beynim sulanmış malum. yer-yiyecek ilişkisi süper :D urfa olcek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar