Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Hangisi ? Bu gün ASUS taktım bir biglisayara , max payne modlarında anti aliasing 6x le biraz full detayda oynadım, fakat bu kartın iyi ollup olmadığını anlamaya yaramaz. Teknik detaylarını bilmiyorum ,vede bu karta yakın fiyatta HIS var hangisi daha iyi ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 markalar arasında fark olmaz çok fazla, kart aynı oldukça[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Eminmisin ? Marka değiştirmez diyorsun yani ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 evet aynen ööle[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 iceQ modelleri performansta farklı diyorlar valla denemedim ama sogutucunun etkisi yuksekmiş ki mantıklı görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 O zaman o fiyat farkı içinden çıkan aparatlarla doğru orantılı =] HL2 vereni alalım o zaman =][signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: ghaldszar, 06 Nisan 2004 12:41 tarihinde demiş ki: iceQ modelleri performansta farklı diyorlar valla denemedim ama sogutucunun etkisi yuksekmiş ki mantıklı görünüyor. e iceq farklı bi olay. adamlar üstüne soğutucu takıyo ve daha pahalıya satıyo yani =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar