FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Absolut said: Bunu ne WoWda ne de AoCda beceremedik yani bir seferde hepimiz tek bir serverda tek tarafta bu yeni oyunda birleşsek en azından denemek için bence hiç fena olmaz. Yani item olaylarınında PvPye bağlı oldugunu varsayarsak cidden item kavgalarınını minimumda olabileceği bir oyun olacaguından keşke sıfırdan başlarken hepberaber toplanabilsek :) Kesinlikle çok doğru bir tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Closed Beta'da kendime destruction olma durumunda oynayacağım classı seçemedim . Hep shadow warriorla oynadım. Open betada bari bi destruction oliyim. de Eğer guild destro kurulursa ne oynicağımı bilyiim. Healer olma ihtiamlim yüksek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bu dahil hiçbir genelleme doğru değildir.... Chosen oynayacagım ıster bebe dıyın ıster cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Çelik ayna çıkaracak yoksa anketle alakası olmayan postları siliyorum anlamlı anlamsız. Anlamlıları başka topiclerde tartışabiliriz, anlamsızları bana pm atın arşivliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Destruction Dark Elf, Witch Elf yüksek ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Absolut anket dışı yazıyor onu görmemiş olma ihtimalin olabilir mi ki hm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar