Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anket: Order/Destruction

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Order witch unter dicemde hala ne nedir tam alnayamadım ve alkol beni ebnden almış bi halde bluetooth ile cepten baglı aOc oynanayama calşısırken anca bu kadar oluyork.
Mesaj tarihi:
genel kaniya bakmak icin simdi cok fazla order ciksaydi paticikte desturuksiyon acsaydi bir order guildi kurucaktik.

simdi desturuksiyon fazla olduguna gore gerek yok ben order istemem ragmen desturuksiyondayim:)
Mesaj tarihi:
Dest
Darkelf
Sorceress (gönül isterki Blackguard)

Not: Pati Dest guildi ile ilgili bilgi nerden alabilirim hangi serverda olucak falan filan ...
Mesaj tarihi:
Senelerdir online oyunlardan öğrendiğim tek şey hangi tarafta oldğunuz değil kaç kişi oynadığınızın önemi var.
DOĞRU DÜZGÜN OYNAMAK İSTİYORSAK HEPİMİZ AYNI SERVERDA AYNI TARAFTA OYNAMALIYIZ.
Pati ahalisi nerde ise ben orda oynamayı teklif ediyorum. Sonuçta tek başına efsane olmanın bir anlamı yok :)
Mesaj tarihi:
Bunu ne WoWda ne de AoCda beceremedik yani bir seferde hepimiz tek bir serverda tek tarafta bu yeni oyunda birleşsek en azından denemek için bence hiç fena olmaz. Yani item olaylarınında PvPye bağlı oldugunu varsayarsak cidden item kavgalarınını minimumda olabileceği bir oyun olacaguından keşke sıfırdan başlarken hepberaber toplanabilsek :)
  • Yeni Oluştur...