rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 tatıle cıkcaz arabanın eksıklerıne bakıyorumm.. cam suyuna bakıyım dedımm. adam kaput acıkkken kornaya bastııı ..... offf ırenc bı durum . kulagım felc oldu .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 zuhauhauey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 heheh ilkokuldaykene servisle okula geldiimizde bi süre serviste kalıyoduk direksiyon başına geçip servisin önünden biri geçerken kornaya basıyoduk geberiyolardı askdfjas çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 küçükken babam kaputu açmıştı araba çalışırken, bütün gücümle gaza asıldım. gaz telini tutuyormuş hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 auhahuahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 rainfall said: tatıle cıkcaz arabanın eksıklerıne bakıyorumm.. cam suyuna bakıyım dedımm. adam kaput acıkkken kornaya bastııı ..... offf ırenc bı durum . kulagım felc oldu .... ulan bu moralleyken bile güldüm +rep ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 o değil de yolda giderken kafanda bişeler varsa ve yanından kamyon geçiyorsa. wo-wongGGGg!!!!! diye korna çalınca neye uğradığını şaşırıyosun. havaya bile zıplayabilirsin rahatlıkla. az küfür etmedim zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 zuhahah tatil iptal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 benim ööle bi icat hayalim var. Apache helikopterlerde falan hani pilotun kaskındaki lazere güdümlü minigun var ya, nereye bakarsa oraya dönüyo, o şekilde o Wwooogoogogoonnnggg kornasından olacak arabada. Düşün böle ufak toyota yaris falan, arkada belediye otobüsü uyuzluk ediyo uzunları yakıyo falan, arkaya bakıp basıyosun kornaya. ya da sağındaki şeritte sana yer vermeyen herife baskıp basıyosun direkt böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 daima monster trcuk ı düşünmüşümdür... adam sağa dönerken sinal vermiomu, geç üstünden :D bak bakalıum bi daha veriomu vermiomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 onda zaten korkudan yakınında gidemez kimse o gürültü ve cüsse yüzünden. kamyon bile yaklaşmaya yemez yani. benim dediim ufacık bi arabadan ööle öküz bi korna çalması, bi de yönlendirilebilmesi. kimse ööle bişey beklemez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 güzel fikir mrhand. hatta çamurlu su ya da renkli su fırlatacak, rencide edeceksin adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 :D ama benikinde sen arkadan falan durcan... yanlış yapanı takip edecen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 burnumdan hava üfleyerek güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar