bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 İnsanlar çok ilginç ya, daha dün böyle konuşanlar ertesi gün şöyle konuşmaya başlıyor. Körü körüne oyunu yüceltiyosunuz, o kadar testerin yaptıkları yorumları, gösterdikleri şeyleri görmezden geldiniz veya yeri geldi yalancı dediniz, lalu diye bir tipin dediklerine çuk diye herkes inandı, anladım ki millet gerçekten oyuna aç kalmış, elde avuçta ne varsa ona körü körüne sarılıyor, demek ki bu bölüme artık yorum değil, sadece oyunu yücelticek, ne kadar iyi olduğunu belirticek şeyler yazmamız gerekiyor. Bölümde yapılan modluğun seviyesi başından beri belli, kişisel yorumlara bok at izi kalsın denildikten, bitmiştir benim için. Umarım oyun beklediğiniz gibi çıkar, tatmin hissi verir. Yoksa şahsen ben çok üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yargısız infaz can sıkıyor bunuda görmek gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 top uzun menzilli single target büyü aten bi alet cd side az değil düşük armor'a 1000 yüksek armor'a 500 civarı vuruyo, buda max dmg olsun diye adamın ustunde beklerseniz bi süre. balistalar falanda aynı. bide alan etkili siege weaponlar var. bazı arkadaşlar VAY BE RUZGAR BILE VAR! falan demiş ama öle değil, alan etkililerde 500-1000 arası vuruyo, ruzgar her atışınızda değişiyo biraz alışınca ruzgar varmış yokmuş fark etmiyo zaten alanı az buz değil. öle cok ınanılmaz bı olay değil yanı siege machineler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bingildak nedir derdin? ben yazıyorum objektif bi şekilde en küçük detayına kadar sorulan soruların cevaplarını. Beğendiim kısımları da yazıyorum beğenmediim kısımları da. Cuce daha çok beğenmio mesela ama neden olduunu açıklıo ben de aynı şekilde beğendiim kısımları yazıorum açıklayarak. Kimse oyunu yüceltmio burda. Lalu da daha ileri seviyede bi beta testinde olduu için bizden daha çok şey görmüş olduu için demiş o bahsettiniz buglar yok çok daha ii olacak, çıkınca görürsünüz . Bu yani tamamen deneyimlerle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Cuce said: top uzun menzilli single target büyü aten bi alet cd side az değil düşük armor'a 1000 yüksek armor'a 500 civarı vuruyo, buda max dmg olsun diye adamın ustunde beklerseniz bi süre. balistalar falanda aynı. bide alan etkili siege weaponlar var. bazı arkadaşlar VAY BE RUZGAR BILE VAR! falan demiş ama öle değil, alan etkililerde 500-1000 arası vuruyo, ruzgar her atışınızda değişiyo biraz alışınca ruzgar varmış yokmuş fark etmiyo zaten alanı az buz değil. öle cok ınanılmaz bı olay değil yanı siege machineler. o konulan videoda animasyon olarak boyle tek bi buyuk top patlama degil de, wow'daki blizzard, volley falan gibi parca parca seyler patlıyor gibi gozukuyor, videodan mı o sorun yoksa cidden oyle mi ? yani bi tek animasyon bazında degil, direk damage olarak da, attınız mı oradaki herkese cat diye damage mı koyuyor yoksa animasyondaki gibi dot gibi damage mı koyuyor ? bir de bi atıs yaptıktan sonra bi sonraki atıs icin cooldown'ı goremiyor muyuz ? adam durmadan tıklıyordu bitince ates etsin diye de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sen topu takip edemeiosun animasyon olarak basiosun o noktaya. O noktada bi patlama oluo yerde. Etraftaki insalnlara 500 er damage falna koyuo o videoda genellikel 1-2 kişi olduu için tek bi kişiye damage ı görüosun nroamlde bi 10 kişinin kafasında 500 damage çıkıo o bölgedeik ve dediin gibi cooldownını göremioduk betada. Onu düzelticekler ama. ÖLe tıklıodum ben de biraz bekleyip tekrar ateş etsin die =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ruyamda squig herderdim, bi grubun arasina giriyorum, sonra squigim patliyo ben gulerek kaciyorum filan, enteresan seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 AOC patlıyacak diye çok sölemiştim ki nitekim öyle oldu. Bu oyun konusunda da patlamaz ama 2008'de çıkarsa eksik çıkar demiştim. Eksik çıkarmak yerine "eksilttiler" :) Bence çıkışı çok iyi olmayacak ama AOC gibide olmayacak. Ve AION çıkana kadar beni tutacak bir oyun olacak ve gelecek zamanda PvP yapmak isteyenlere tavsiye edilecek bir oyun olacak. Eğlenceli olacağı konusunda hiç şüphemde yok. İlk 2 videodaki grafikler ve ışıklar tatminkar. Duraksamaları Clientside ve Serverside toplam olarak düşünmek gerek diye düşünüyorum. Ama hitching,memleak vs gibi sorunlar her oyunun releaseinde var ve Vanguard/EQ2/AOC releasedeki kadar olmadığı sürece sorun yok :) Spell effectlerin bazıları nerdeyse diablo gibi gibi denebilir bu arada gerçekten rezalet. Ama aralarında düzgünleride var ki bu oyunda potansiyel oldugunu ve fixlenebileceğini belkide releasede fixlenmiş olabileceğini gösteriyor. Ability/Spell casting animasyonlar zaten güzel. Onun dışında çoğu ability birbirine benziyor yok top başında atıp totosunda çıkarıyor filan bunlara hiç kulak asmam. Bugun çıkalı 4 yıl olmuş, nerdeyse tüm classları CC ci yapan, classlarda nerdeyse kendine has ability diye bişey ortada birakmayan WoW var diyorum :) Daha doğmamış WAR'da türevi varsa çokta umrumda. Gereksiz debufflar var deniyorda AQ çıkana kadar Mage detect magic veya amplify magic train etmiyenin sayısını biliyormusunuz acaba paşalarım ? Geçelim bunları kanımca... Artık çıksada yesek :p Daha AION çıkacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 AION ne ki yaw olayı ne? Daha önce adını duydum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 gereksiz büyü detect magic le karşılaştırılacak gibi değil, moralleelrle tacticlerle 40-50 büyü varsa, 10 bilemedin 15'ini kullnıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Cüce sen bilirsin grafik ayarları minimumda, akıcı bir şekidle oynamak için (yani min ram miktarı felan) nasil bir sistem yeter sence bu oyuna, sitedeki min req. okudum ama birde sana sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Cuce said: gereksiz büyü detect magic le karşılaştırılacak gibi değil, moralleelrle tacticlerle 40-50 büyü varsa, 10 bilemedin 15'ini kullnıyosun ona bile şükür valla. Bana magein kaç abilitysi var sayarmısın ? nuking olarak 3 tane main spell vardı. Bulundugun schoola göre değiştiğini düşünürsek mesela fire mage : Fireball main nuke Fireblast scorch blastwave frostnova blink sheep arcane explosion varsa PoM mana shield bitti ? TBC öncesi bir adam kesmek için 8-10 tane ability kullanıyormusum pekte fazla değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Abyss said: AION ne ki yaw olayı ne? Daha önce adını duydum sadece AOC WAR AION DARKFALL bu oyunlar bu yılın oyunları diğerlerini es geçiyoruz :) Biri patladı kaldı 3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 konuyu çok saptırmak istemem ama ya bu skillerin veya "combat" mekaniği sonradan değişebilecek potansiyeli olması önemli olan; wow bunun en güzel örneği misal ilk çıktığı aylarda bi rogue olarak 5 sinister strike sonra eviscerate başka çok şey yapmazdık. ya da ilk zamanlarda mage'te fireball tuşunun üzerine ağırlık bırakıp gitsen afk olduğun anlaşılmazdı. neyse uzun lafın kısası vidyolar güzel, vidyolardan once pek umudum yoktu şimdi ise bekliyip görmek lazım, benden bi öneri beklentilerinizi çok yüksek tutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Law said: Cüce sen bilirsin grafik ayarları minimumda, akıcı bir şekidle oynamak için (yani min ram miktarı felan) nasil bir sistem yeter sence bu oyuna, sitedeki min req. okudum ama birde sana sorayım. bilmiyorum cunki betada öle ayar yapabiliceğimiz bir durum yoktu kapalıydı ayarlar. bi tek low med high vardı onlarda pek değişiklik yapmıyodu en yüksek ayarlar kapalıydı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 evet, hangi oyunda 10dan fazla skill kullanılıyor bunu çok merak ettim doğrusu, 10-15 skill var kullanılan demek garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 10'in içinde bufflar pet summonlar cartlar curtlarda var, wowdaki her class kullanıyo bundan fazla skill. sırf sayı meselesi değil, combatta durum hep aynı dolayısıyla yaptığın şeyler hep aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bi de anlaığım kadarıyla itemların ne kadar ii olursa olsun o kadar insan içinde bişey deiştirmiyo; bu da insana daha iyi item edinmek için bi sebep vermiyo. Oyun başlarda eğlenceli olur da millet çabuk sıkılır gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Oyunun amacı PvP yapıp (ve bunu düzgün yapıp) eğlenmek. WoWla kıyaslamayın bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 wow'la kıyaslıyan yok, kıyaslıyanlar "wowdak ölekine" diye kıyaslamış. düzgün pvp yapmak için oyuncuyu challange eden bir pvp düzeni gerekir, yoksa tetrisin ilk lvllarını oynamak gibi olur oyun. Benım betada gorduğum pvp, aynı skilleri hiç değişiklik yapmadan kullanmak oldu. pvp sırasında yaşadığım sıra dışı bişi olmadı hiç, hatta toplamda 3 durum oldu 1. duşman uzakta uzun menzlli skilleri kullan, 2. düşman orta menzilde ve kalabalık orta menzilli aoe lerini kullan, düşman yakında root ve instant skillerki kullan uzaklaş. her durum için 2-3 skill kullanıyorsun o kadar. durmadan kendını tekrar eden bir combat anlayışı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Closed Betada oynamadığım için tabii ki derinlemesine ilk ağızdan bir bilgi sahibi değilim. Ama İzlediğim zibil kadar videoda WoWdakinden çok daha farklı ve güzel bir PvP atmosferi gördüm. Umarım open betada ilk ağızdan fikirlerimi yazabilirim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ya biliyorum karsılastırmak benim de hosuma gitmiyo ama asırı derecede wow a benzemiş ya tabi benzicek zaten daha degisik yapabilicekleri bişey yok ama umarım wowdan güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 http://warhammeronline.tv/video/378/t4-group-pvp--shaman-pov- Bakın bu videoyuda kesin izleyin goblin şaman seçicekler.Savaşırken anlatmış neler yapıldığını falan. Edit:Tam ekranda izleyin yanlız yoksa görünmüyo alta yazdığı açıklamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Cuce said: wow'la kıyaslıyan yok, kıyaslıyanlar "wowdak ölekine" diye kıyaslamış. düzgün pvp yapmak için oyuncuyu challange eden bir pvp düzeni gerekir, yoksa tetrisin ilk lvllarını oynamak gibi olur oyun. Benım betada gorduğum pvp, aynı skilleri hiç değişiklik yapmadan kullanmak oldu. pvp sırasında yaşadığım sıra dışı bişi olmadı hiç, hatta toplamda 3 durum oldu 1. duşman uzakta uzun menzlli skilleri kullan, 2. düşman orta menzilde ve kalabalık orta menzilli aoe lerini kullan, düşman yakında root ve instant skillerki kullan uzaklaş. her durum için 2-3 skill kullanıyorsun o kadar. durmadan kendını tekrar eden bir combat anlayışı vardı. Tıpkı WoW gibi yani, iyi desene 10 milyon bunuda oynar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Hegnar said: Oyunun amacı PvP yapıp (ve bunu düzgün yapıp) eğlenmek. WoWla kıyaslamayın bu oyunu. wow mmorpg'lerde kilometre taşı olmuş bi oyun bu yüzden wow'un belli kısımları yeni çıkacak mmo'larla karşılaştırılabilir. zaten wow'la karşılaştırılan tarafları wow PvE tarzı, war Pvp tarzı olduğu için değil, wow'un MMO mekaniklerinde standartı belli noktaya yükselltiği için karşılaştırılıyor. yoksa burda kimse wow gibi süper pve scriptleri olsun yazmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar