rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 raistlinthewiz said: UK preorder http://www.direct2drive.co.uk/1/6566/product/Buy-Warhammer-Online:-Age-of-Reckoning-UK-(Pre-Order)-Download Turkiye'ye satmiyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 DA2019 said: Absolut said: Gangren said: Absolut, girip bakmak bu kadar mı zor? Nerden neye bakacağımı bir bilsem :) :D http://www.war-europe.com Sol üstte login kısmı var, login oluyorsa site okdir. Şu an giremiyoruz. :( Şu an login tusuna boş bastıogında yani user pass girmeden hata veriyor ok :) Peki hata vermediği zaman orası için user passi nerden alıcaz veya ordaki register tusunu mu aktifleştirecekler codelar için. :Nedir nasıldır ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Senin accountun yok mu Abso? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Yav güzel abicim olsa dükkan senin zaten :) Elimde 3 tane code var birde paticik var Warhammer hakkında başkada bişi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ohooo :) Login işlemleri düzelsin, ilk bi account al önce, sonra zaten gerisi gelir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Accountu sagdaki join beta hede höö ile mi alıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Evet sanırım ordan girilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 account alımıda kapalı şuan'da "register"dan alıcaksın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ahanda şiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sisme baba, az sabir yaw.. ;) register falan cikcak, sakin, easy :PPP of gelse su oyun artik ya, hic bir oyunu bu kadar heyecanla bekledigimi hatirlamiyorum yaw.. siyiricam balatayi az kaldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 cunku hepımız prgramızıagustos sonu beta baslayacak dıye yapıp, butun oynadıgımız mmo ları bıraktık, 2-3 haftadır ben mmo oynamıyorum, sıyırmak uzereyım artık, cok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bugun http://eastore.ea.com/store/eaemea/en_GB/DisplayProductDetailsPage/productID.106719600/pgm.14114500/ThemeID.850300/Currency.GBP dan siparis verdiydim simdi tekrar siteye login olmaya calısıoyrum olmaıorum. forgot password bile sifremi gondermıo. aynı sorunu yasayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 draedan said: cunku hepımız prgramızıagustos sonu beta baslayacak dıye yapıp, butun oynadıgımız mmo ları bıraktık, 2-3 haftadır ben mmo oynamıyorum, sıyırmak uzereyım artık, cok sıkıldım. Get a job, get a gal, mate. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ahah şekil 1 a ben sıkıldım staja basladım shfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 raistlinthewiz said: bugun http://eastore.ea.com/store/eaemea/en_GB/DisplayProductDetailsPage/productID.106719600/pgm.14114500/ThemeID.850300/Currency.GBP dan siparis verdiydim simdi tekrar siteye login olmaya calısıoyrum olmaıorum. forgot password bile sifremi gondermıo. aynı sorunu yasayan varmı? evet login olmuyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ben de ea store dan pre-order ettim SEyi, ödeme yapıldı galiba. 2 tane onay maili geldi ea den. Fakat maillerden birinde DOWNLOADABLE PRODUCTS Downloadable products may be accessed by looking up your order. When the order summary appears, click on the Download link next to the product name. diye bir yazı var. Görebildiğim kadarıyla account management tarzı bir yer yok o sitede, orderı nasıl takip edebilirim ya da order summary yi nereden bulabilirim diye sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bana Eastoredan beta key geldi maille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bnde ea store dan aldım 3 ündemi ne daha yollamadı ob key ???? bu konuda bilgisi olan arkadaş warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Cuce said: EA storedan aldım az öncede, beta key falan filan hiç bişi vermedi, relasede verilicek herşey diyo ne alaka cözemedim. Ben de Eastoredan aldım dun fln geldi bana beta keyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Soru: Elimde CEnin paketi var. İçinde beta kodu, headstart kodu ve bonuslar kodları var. Ben CE paketi almak istiyorum ve bu yüzden D&R arayıp ne zaman geliyor diye sorduğumda bizde bilmiyoruz gelmeden 3-4 gün önce haberimiz olur dediler ki headstarta 4 gün kalmışken bu onlardan hayır gelmeyecek demek. Oncelikle merak ettiğim ben elimdeki Kodlar ile headstart ve sonrasında oynayabiliyormuyum CE paketini alana kadar? 1 ay bedava oyun zamanı yazıyor pakette. Veya bu CE codeunu internetten almak mümkün mü ve tabi en hızlı güvenilir olanı hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ben bizzat gıttım sordum D&R a 18 ınde gelıcek dıye haberımız var dedı.Tabı kı guven olmaz devamlı sıkıstırmak lazım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 18 inde geliyor onda bi sorun yok da ben 15inde başlayabiliyor muyum o önemli :) Yani CE paketini bizzat almadan elimdeki code ile oynamaya başlayabiliyorum değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 pRE ORDER IN ustunde 1 ay beles oynama fln yazıyordu eger aral bır kazık atmadıysa 1 ay boyunca ce keylerını gırmek ıcın suremız olması lazım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Umarım öyledir. 1 ay içinde sadece ve sadece CE key girersek o acount ile devam edebiliyoruz diye bişi okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar