Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

war-europe pre-order

hippy_tarkan

Öne çıkan mesajlar

DA2019 said:
Absolut said:
Gangren said:
Absolut, girip bakmak bu kadar mı zor?

Nerden neye bakacağımı bir bilsem :)

:D

http://www.war-europe.com

Sol üstte login kısmı var, login oluyorsa site okdir. Şu an giremiyoruz. :(

Şu an login tusuna boş bastıogında yani user pass girmeden hata veriyor ok :)
Peki hata vermediği zaman orası için user passi nerden alıcaz veya ordaki register tusunu mu aktifleştirecekler codelar için. :Nedir nasıldır ? :)
Sosyal ağlarda paylaş

raistlinthewiz said:
bugun http://eastore.ea.com/store/eaemea/en_GB/DisplayProductDetailsPage/productID.106719600/pgm.14114500/ThemeID.850300/Currency.GBP dan siparis verdiydim simdi tekrar siteye login olmaya calısıoyrum olmaıorum. forgot password bile sifremi gondermıo. aynı sorunu yasayan varmı?

evet login olmuyor şuan
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de ea store dan pre-order ettim SEyi, ödeme yapıldı galiba.
2 tane onay maili geldi ea den. Fakat maillerden birinde

DOWNLOADABLE PRODUCTS

Downloadable products may be accessed by looking up your order. When the order summary appears, click on the Download link next to the product name.

diye bir yazı var. Görebildiğim kadarıyla account management tarzı bir yer yok o sitede, orderı nasıl takip edebilirim ya da order summary yi nereden bulabilirim diye sorayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Soru:
Elimde CEnin paketi var. İçinde beta kodu, headstart kodu ve bonuslar kodları var. Ben CE paketi almak istiyorum ve bu yüzden D&R arayıp ne zaman geliyor diye sorduğumda bizde bilmiyoruz gelmeden 3-4 gün önce haberimiz olur dediler ki headstarta 4 gün kalmışken bu onlardan hayır gelmeyecek demek.
Oncelikle merak ettiğim ben elimdeki Kodlar ile headstart ve sonrasında oynayabiliyormuyum CE paketini alana kadar? 1 ay bedava oyun zamanı yazıyor pakette. Veya bu CE codeunu internetten almak mümkün mü ve tabi en hızlı güvenilir olanı hangisi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...