rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 eastore'dan soyle bir mail geldi: said: Auf Ihren Wunsch oder auf Wunsch des Abwicklungspartners und/oder Herstellers wurden die folgenden Posten von Ihrer Bestellung gestrichen. abiler iptal etmisler benim siparisi. nedeni de belli degil. sansa bak ya...
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 said: At your wish or on request of the processing partner and / or manufacturer the following posts were painted(cancelled) by your order. senin satıcının yada ireticinin istegi üzerine iptal edildi diyoda sen istemedigine göre satıcı iptal etmiştir heralde. Başka açıklama yokmuydu ?
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 google translate ile çevirdim bu çıktı At your request or at the settlement partner and / or producer, the following items on your order deleted tam emin değilim ama senin, paranın çekildiği yer veya üretici tarafından iptal edilmitşir. özü bu sanırım
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yok baska aciklama. kredi kartindan cekmisler parayi ama. yatirirlar herhalde geri. yoksa ugras dur.
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Aral release günü dağıtacak oyunu Türkiye piyasasına. Keşke sipariş vermeseydiniz. :(
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 open beta + 2 gün headstart için ugrasıyoruz :D
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Good News! As you may have noticed, EA Store UK are now offering Warhammer Online: Age of Reckoning at £34.99 instead of £39.99. We are aware that you have currently pre-ordered at a higher price – but don’t worry you will be charged at £34.99. eastoredan bugun gelen mail.Fiyat düşürmüşler sterlin bazında.:)
Fly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 DA2019 said: Aral release günü dağıtacak oyunu Türkiye piyasasına. Keşke sipariş vermeseydiniz. :( şey soracağım, mavishoplarda vardı mesela conan, yine orada olur mu ? hangi mağazaya gideceğimi bileyim de. edit : buldum sanırım, http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?cPath=36_42&products_id=1690 olsa gerek normal kutu.
ozgurtrk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Code ne zaman elimize geçiyor? ben ödemeyi yaptım ama code dan haber yok yada ben göremedim
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 gönderirler beta başlamadan endişe etme :D
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Eastore indirim yapmış arkadaşlar haberiniz ola Eastore said: Good News! As you may have noticed, EA Store UK are now offering Warhammer Online: Age of Reckoning at £34.99 instead of £39.99. We are aware that you have currently pre-ordered at a higher price – but don’t worry you will be charged at £34.99. For more information on Warhammer Online please visit the website: www.war-europe.com If you have any questions, please contact customer services
do9uz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bende estore dan dun pre order aldim 39.9£. Bankada acik provizyon olarak gozukuyor 86 YTL. Bana sizede indirim yaptik 34.9£ odeyeceksiniz gibi bir mail gelmedi? Rdoann ve Bogachan siz ne zaman almistiniz paketi? Bir de beta keyler galiba bayagi bi insana dagitilacak gibi. Bilseydim bekleyip kutulu olarak alirdim.
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 UK preorder http://www.direct2drive.co.uk/1/6566/product/Buy-Warhammer-Online:-Age-of-Reckoning-UK-(Pre-Order)-Download
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Absolut, girip bakmak bu kadar mı zor?
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 eastoredan aldım ama bendede henuz ortadada kod fln yok
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 valla böyle bi mail geldi bana ama daha parayı çekmediler ben internet üzerinden göremiyorum daha. Bunuda böyle almamın nedeni head start, open beta bide 2 tane ingame item ve clientıda indirdim çoktan, kutu zaten işime yaramıyo
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Gangren said: Absolut, girip bakmak bu kadar mı zor? Nerden neye bakacağımı bir bilsem :)
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 gamersloot da satıyor hadi benden güvenilir bir site kıyaa cok yıpratmayın siteyi
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 www.war-europe.com sitesinden bakacaksın Abso. Soldaki login menüsü şu anda çalışmıyor, birkaç gündür bakımda. Buna ek olarak, www.war-rvr.net sitesinde ve www.warhammeralliance.com sitesinde güncellemeleri takip edebilirsin.
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Absolut said: Gangren said: Absolut, girip bakmak bu kadar mı zor? Nerden neye bakacağımı bir bilsem :) :D http://www.war-europe.com Sol üstte login kısmı var, login oluyorsa site okdir. Şu an giremiyoruz. :(
Öne çıkan mesajlar