Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

war-europe pre-order

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eastore'dan soyle bir mail geldi:
said:

Auf Ihren Wunsch oder auf Wunsch des Abwicklungspartners und/oder Herstellers wurden die folgenden Posten von Ihrer Bestellung gestrichen.

abiler iptal etmisler benim siparisi. nedeni de belli degil. sansa bak ya...
Mesaj tarihi:
said:
At your wish or on request of the processing partner and / or manufacturer the following posts were painted(cancelled) by your order.

senin satıcının yada ireticinin istegi üzerine iptal edildi diyoda sen istemedigine göre satıcı iptal etmiştir heralde.
Başka açıklama yokmuydu ?
Mesaj tarihi:
google translate ile çevirdim bu çıktı

At your request or at the settlement partner and / or producer, the following items on your order deleted

tam emin değilim ama senin, paranın çekildiği yer veya üretici tarafından iptal edilmitşir.

özü bu sanırım
Mesaj tarihi:
Good News!

As you may have noticed, EA Store UK are now offering Warhammer Online: Age of Reckoning at £34.99 instead of £39.99. We are aware that you have currently pre-ordered at a higher price – but don’t worry you will be charged at £34.99.

eastoredan bugun gelen mail.Fiyat düşürmüşler sterlin bazında.:)
Mesaj tarihi:
DA2019 said:
Aral release günü dağıtacak oyunu Türkiye piyasasına. Keşke sipariş vermeseydiniz. :(

şey soracağım,
mavishoplarda vardı mesela conan, yine orada olur mu ?
hangi mağazaya gideceğimi bileyim de.

edit : buldum sanırım, http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?cPath=36_42&products_id=1690 olsa gerek normal kutu.
Mesaj tarihi:
Eastore indirim yapmış arkadaşlar haberiniz ola

Eastore said:
Good News!

As you may have noticed, EA Store UK are now offering Warhammer Online: Age of Reckoning at £34.99 instead of £39.99. We are aware that you have currently pre-ordered at a higher price – but don’t worry you will be charged at £34.99.

For more information on Warhammer Online please visit the website: www.war-europe.com

If you have any questions, please contact customer services
Mesaj tarihi:
bende estore dan dun pre order aldim 39.9£. Bankada acik provizyon olarak gozukuyor 86 YTL. Bana sizede indirim yaptik 34.9£ odeyeceksiniz gibi bir mail gelmedi? Rdoann ve Bogachan siz ne zaman almistiniz paketi? Bir de beta keyler galiba bayagi bi insana dagitilacak gibi. Bilseydim bekleyip kutulu olarak alirdim.
Mesaj tarihi:
valla böyle bi mail geldi bana ama daha parayı çekmediler ben internet üzerinden göremiyorum daha.
Bunuda böyle almamın nedeni head start, open beta bide 2 tane ingame item ve clientıda indirdim çoktan, kutu zaten işime yaramıyo
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Gangren said:
Absolut, girip bakmak bu kadar mı zor?

Nerden neye bakacağımı bir bilsem :)

:D

http://www.war-europe.com

Sol üstte login kısmı var, login oluyorsa site okdir. Şu an giremiyoruz. :(
  • Yeni Oluştur...