Taina Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 eminim nbl scp lerini kullanıorsun o yuzden atıorum weap_sword.scp ye bak orada spedd olmali[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 [itemdef i_xxx] id xxx name xxx dam xxx --> damage xx xxx xxxx weight xxx --> hız[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 aman ha weight olayını hız sanma o ağırlık onu ne kadar arttırırsan o kadar ağırlaşır silah. adam kaldıramaz sonra fıtık olur.[signature][hline]Icq : 162015742
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 evet eklemeyi unuttum hızı arttırmak istiyorum weight'ı hızla ters orantılı olarak düşüneceksin..[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 weight ne alaka anlayamadim ben? :) weight agirliktir.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 speed'i, speed=X olarak ayarlarsiniz.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Dediğim gibi speed 55i de çalışmıyor onun yerine ağırlığı azaltarak hızını arttırıyorlar. yani ağır silahı kaldırmak zordur fıtık olursunuz.[signature][hline]Icq : 162015742
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ben bildim bileli Speed bir ise yaramiyor, weight ile ters orantili silah hizlari, 99'larda duzeldi mi bilmiyorum ama oyle birsey duymadim. Magicaller hizini ve base damage'i default item scriptinden alir, yani vanq katana ise normal katana scriptiyle ayni degerleri alir, MOREY ile oynayarak magical dmg'i arttirabilirsin. Magical olanin scriptine Weight eklersen onu da yeni haliyle verir heralde, base katana yerine.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 valla ben ne nebula ne mebula kendim yaptım Bütün magicallar Renkli cıkıyor Hepsi renkli RAndomize REnk RULZZZ =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 1.0 da duzeldi baggio"" speed" ile ayarlayabiliyorsun.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 silahlarda weight in hız damage inde vereceği hasar olduğunu biliyordum öğrenmek istediğim magical scplerinde weight ve damage ayarlarının olmaması sebebyile bu ayarlaırn nerden yapılacağıydı sağolsun baggio yazmış teşekkürler herkeze
Öne çıkan mesajlar