Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Bi arkadaşım maille yollamış cok manyak tabu maceraları var bayagı guldum stress attım buyrun... Oyun iki grup ile oynan?r.. Her grubun kelime anlat?c?s?, kendi grubuna di?er grubun seçti?i kelimeyi anlatmaya çal???r.. Mutlaka oynay?n:)) iyi e?lenceler.. Kelime: Masaj - bazen seks bununla başlar.. - 21 pare top atı?şı - ?!!! Kelime: Çiçek - burnunla ne yaparsın? - karı?tırırım - puuahhaa Kelime: Gardiyan - ya hani kapalı bi mekanda çalışırlar - işci - ya hayır ya, hani herkes korkar bunlardan - patron, müfettiş - ya geri zekalı mısınız be, hani düdükleri vardır - antrenör - ulen öküz herifler - sen kime öküz diyon ya...... kelime: istiklal Marşı anlatan(kız): ya hani bizim için çok önemli en önemli şeylerden biri.. cevaplayan(erkek): bekaret?! Kelime : Sanatçı - hani bööle tarkan gibi bişi - ibne !! - ayy çok hayvansın murat.. Kelime: Kokteyl - bazıları evlenmeden önce verir - ???!!!??? Kelime: Bodur - akdenizin bitki örtüsü nasıldır? - maki - peki nasıldır yani? - kı?lar ılık ve yagmurlu.. - puhahaha Kelime : Sakal -hani erkeklerde olur ya uzar böle.. -??*!!! Kelime: Kafeinsiz Kahve (son saniyeler) - yuh be, bunu nasıl anlatacam. pas. (zaman biter) - kelime neydi? - kefensiz kahpe... - ne??? - pardon, kefensiz kahve... (diğerleri karta bakar, grup kopar) Kelime: Dergah - hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda - grup seks - çarpılırsın valla - ha tamam trafo - ohaa.. ( Topluluk iptal ) Kelime: Tat erkek: ağz?nla ne yapars?n? kız: konuşurum... erkek: onun dışında? kız: yalarım... erkek: !!!!! Kelime: Mantı - hani biz toplanıp yaparız, partisini veririz.. - sex!! - ne zaman yaptık ya, ben niye kaçırdım???? Kelime: Telepati - hani hepimizde var çalar ya da hani izleriz biz bunu hatta ayni başlayan bi program var iğrenç falan...... - telefon televizyon televole tele? - tamam. bi de kedilerin ayağ?na ne denir; kes birleştir onları... - volepati? - yuhh!! Kelime: Uçak - havada uçar ya.. - leylek - yok bunun kanatları var - ulen leyleğin yok mu ? Kelime: Pantolon - hani böyle iki tane delik var, boru gibi ayağ?n? geçiriyorsun.. - ha? Kelime: Kabarmak - abi simdi maddeler ısınınca nolur - genleşir - ha tamam, simdi pasta yapmak için ne lazım - krema - başka, pastanın eski hali ne oluyo - kek - tamam, simdi annen kek yapıyo, diyo ki bu kek artık bişey oldu... alıyım diyo... ne der orda, genleşme anlamına geliyo - genleşti - hayır lam genleşti anlamına geliyo - e genleşti iste - ulan senin anan bu kek genleşti artık alıp yiyelim mi diyo 10 sn sessizlik - evet - ben oynamıyom bunla yaa.. Kelime: Yoyo - Ya şimdi hani böyle var ya... hani böyle aşağı yukarı sallar... bi dakka ya ben burda anlatırken sen benim telefonumu mu karı?tırıyosun!!!!!! - yoooo - hah şimdi alın bu heceyi ikiyle çarpın! - yo-yoooo!!!!! - aferim lam Kelime: Horoz - hani abi gece yatarız, sonra dalarız... yaniiii, nasıl anlatsam... - rüya mi abi? - yok değil.. hani sonra ise gitmeniz gerekir.. - uyanırız.. - hah, hah nası uyanırız abi. - telaıa uyanırız, geç kalmışızdır, alarmla uyanırız..... sürer gider bu. (uzun sure sessiz kalır kasılır eleman.....) - amannnn ne kasıyorum ya civcivin babası!!. - horozzzzz!. - tam isabet.. Kelime: Kaymakam - abi bölerek mi anlatsak? Kelime : Uyurgezer k?z: bak hani ben gece yataktan kalkıyorum dolaıışyorum, yemek yiyorum, ama naaptığımı bilmiyorum filan. ben:(suratına bakarak) oha! obez!!! topluluk :muhahahah k?z: iğrençsin... konuşmuyorum Kelime : 1 nisan - abi 31 mart'tan sonra ne gelir ? - 32 mart - harbiden bravo yani.. senin gibi lama dan başka cevap beklenemezdi zaten..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 sonunda daha önce görmediğim tabu anıları:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bu kaç oldu acaba? neyse ben genede bikaç olayı anlatayım kendi aramızda geçen... abim "Emaye" kelimesini anlatcak... anlatmak için zor bir kelime... tabularda tencere işte ne biliyim tava falan var... herif şeyden anlatcak Am I a? den anlatcak... mesela ben bir kedimiyimin ingilizcesini söyleyip cati çıkar diycek o tarz anlatcak akıllıca bi hareket aslında... şey dedi herif heycanla BEN BİR TENCERE MİYİM? İNGİLİZCESİ! falan dedi tabii tencere tabularda olduu için zaaart heheaheah süper komediydi abi... bana da bi kere açılış kırmızı kurdela falan öyle bişey gelmişti hatırlamıyorum... tabuların en altında da süleyman demirel var... ben de böyle tam cümleme başlıycam "süleyman demirel yapar hani" diycekken "sü!" dedim durdum sonra "lan nerdeyse süleyman demirel diyodum" dedim ve tabu yapmış oldum ahahaha süperdi o da :P neyse aklıma gelmedi başka yetinin bunlarla 1-2 gün[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 efenim diğer topiclerde yazılan ekşi sözlükten apartma tabu diyalogları sandım yine, o yüzden kitledim. onlar değilmiş, açıyorum. takılın. bi ara bu tabu topiklerine çözüm bulmak lazım. [Bu mesaj Zed tarafından 06 Nisan 2004 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 gözler kapalı tabi Birisi:"Şş zed tabu topici açmışlar lan" Zed:"Hı ne? *görme* ha dur *görme*" "Birisi:"olm bi okusaydın" Zed:"bişi olmaz ekşidir o gene dur *çıt* kitlendimi?" Birisi:"hayır abi yeni mesaj göndere bastın" Zed:"hah ozaman ee şimdi kitlendimi *çıt*" Birisi:"abi start bar ı açtın shut down a bastın enterleme gidicek bilgisayar" Zed:"hah dur ee şimdii *çıt* kitlendimi?" Birisi:"evet abi" Zed:"iyi"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 takımlar: BonePart, arcane, Feday"bülo"kin triosuna karşı kedi, chro, babakam triosu kelime: Nelson Mandela BonePart: (afrika ve zenci tabu ekilmelerdir; önce afrikayı sonrada zenciyi bildirmiştir.) abi afrikada bir zenci arcane: Nelson Mandela grup: çüşşşşşşş[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 aile toplantısıdır bir adet hala 3 adet iş sahibi orta yaş kuzen bir adet lise dengi kuzen ben ve abşam vardır amsada (ki biz de lisedeyiz o dönemde) kelime: muhallebi abla kişisi: hani böle çık kırıldım, anasının gözü, babasının dalağı tilpler ya hani nokta nokta çocuğu... kardeş hayvanı: o... çocuğu grup ve yan masada demlenmekte olan aile büyükleri: oha! ahuhauhauhauhuahuhaaaaaaaa![signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 06 Nisan 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bu da okulda geçende oldu kelime: Küçük Emrah anlatan: (ilk 30 sn boyunca düzgünce anlatmasına rağmen verilen cevaplar yüzünden imanı gevremiş, tükenmiş, bitik hale gelmiştir) yaa ... koyim, o... çocuğu işte ben hayvanatı: Küçük emrah! grup ohanness![signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 yahu sizde akıl us yokmu be kardeşim .. hadi arama motoru var eywallah aramadiniz üşendiniz , yahu copy/paste ile post kasmaktan yüzünüzde mi kızarmıyor... kaç günda kaçıncı oldu bu tabu geğiyi .. bilioruz kareşim ... don - meme - mini etek -- yatak ..... kaldi mi başka ??[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: hired_gun, 06 Nisan 2004 02:08 tarihinde demiş ki: yahu sizde akıl us yokmu be kardeşim .. hadi arama motoru var eywallah aramadiniz üşendiniz , yahu copy/paste ile post kasmaktan yüzünüzde mi kızarmıyor... kaç günda kaçıncı oldu bu tabu geğiyi .. bilioruz kareşim ... don - meme - mini etek -- yatak ..... kaldi mi başka ?? abi bu o değil bu başka :)[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 ne farkedecek yahu ekşi sozlükde 28 sayfa ve 700 entry var copy paste et et bitmez bunlar ...[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Hmmm....gencler benı tanımamıs hala Bana gelen maıller secılerek gelır butun arkadaslarım junk maıl konusunda ne kadar hassas oldugumu bıldıgı ıcın bu gıbı konularda ozel olarak ılgılenırler.Bu kısmı senı ılgılendırmez Hıred-gun ama tutumun cok yanlıs akıl ve us konusunu acmıyacam bıle..ben bunu yollarken eksı sozluk yada baska bır yerde varmıdır dıye yollamıyorum ben GULDUM dıger uyelerde gulsun tadında yolluyorum tamamen ıyı nıyet.. Zed hataya dusmus duzeltmıs sende dusmussun sonra karızma derdınden sacmalamıssın son mesajda,gordugun gıbı herkes pamuk degıl kayalarada gelebılırsın bazen,tutumunu degıstırmen senın ıcın daha ıyı olur uyarımı yaptım kı buda tamamen ıyı nıyetlı oldugum ıcın,cevap olarak ne yazarsan yaz (hakaret etmedıgın surece)tatsız tartısmalar olmaması ıcın cevap yazmayacagım haydin ıyı geceler..:)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 yukardaki arama button'u varya hani senin gibi arama sorma bilmeden patavatsizca löp diye ortaya atlayanlar hala kullanamsini öğrenemediler o buttonu ... çok iddalı isen tabu geyiklerinde yeni çığır açtığına , eski [ve DOĞAL OLARAK daha önce açılmış ] olan konudan devam edersin , ha yok tabu başliği yazip ta toplumdaki tabuların ne akdar yanlış olduğu konusunda yazdığın tezi sunacak isen yeni konu açarsin.. farki anlamamişsindir diye özetyliyim ... birinci durudma var olan konuya o konuya paralel bir ek yapiyorsun ikincisinde ise yeni bir konu açıyorsun ... arama buttonu da o yüzden yapildi zaten ... kullanın diye ..süs değil o kendisi .... [hline] ayrica kendi herkezden üstün görüp de önüne gelene çoluk çocuk muamelesi yapan ne "TINNNNNN" lar gördüm hayatta.... iş yaşta değil başta ....[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ya tabu da böyle içimden bişey "aslansın" diye gazı verio hele bi de iyi anlaştığın biri varsa grupta.. kimse tutamıo valla[signature][hline]Bonecrusher, 04 Nisan 2004 23:19 tarihinde demiş ki: valla küçükken anaokulda 7 cücelerde prens rolünü oynamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: BabacumMostors, 06 Nisan 2004 01:08 tarihinde demiş ki: takımlar: BonePart, arcane, Feday"bülo"kin triosuna karşı kedi, chro, babakam triosu kelime: Nelson Mandela BonePart: (afrika ve zenci tabu ekilmelerdir; önce afrikayı sonrada zenciyi bildirmiştir.) abi afrikada bir zenci arcane: Nelson Mandela grup: çüşşşşşşş bi de benimkini dinleyin o zaman kelime: Nelson Mandela tabu kelimeler: zenci, afrika, kahraman vs ben: siyah bir lider arkadaş: hitler !!! ben o günden beri bitkisel hayattaydım daha yeni kurtuldum.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ha tabi bi de şu var: kelime: ramses tabu kelimeler: mısır, piramit, firavun vs... bir şekilde piramitleri, oradan mısır'ı ve oradan da firavunları anlatmışımdır. ardından olaylar gelişir... ben (anlatabildiğim için kartı elinden atmak üzere): oh be işte en büyük firavun anlayan: tutankamon !! diğer anlayan: raaaaaaaa !!!! bir başka anlayan: aaaah biliyorum neydi süre biter. ben koltuğa gömülüp ağlamaya başlarım. ve kartı masaya atarım. anlayan: abi ben lanetli olanı en büyüğü sanıyodum diğer anlayan: abi ya ne biliyim ben bunu bir başka anlayan: olm bu firavun diil ki, ramses zaten kadın olanı !![signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 "olm bu firavun diil ki, ramses zaten kadın olanı !!" muhhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar