Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ukrayna'da Üni

Loxias

Öne çıkan mesajlar

Yakın bir arkadaşım okuyor , elektrik-elektronik mühendisliği'ne girmişti sonra kafasına göre Tıp'a falan geçti.

Eski sovyet oldukları için mühendislik gelenekleri sağlam ama çoğu üni'nin imkanları kısıtlı ve çok eski ortamlarda.

Bunun dışında dolar üzerinden dönen bir öğrenci ekonomisi olduğundan bahsetmişti , pahalı kiralar falan.

Bi de yurtlara değiniim , hiç önermiyor =].

Eğitim bölümü olduğu için bunları söyliim dedim , geri kalan şehir efsanelerini gerçek yapmak sana kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Selam arkadaşlar ,

2010 - 2011 senesi için , veya belki bir ileriki dönem için yüksek lisansa Kiev ihtimalini de düşünüyorum , şuan beginner seviyesinde Rusçam var , o zamana kadar inter-advanced arası birşey olur heralde ama tabi ilk tercihim ING bir program.

Ekonomi , finans , işletme tarzı bir bölüm düşünüyorum , oralarda tanıdığı olan varsa bu konularla ilgili , bir adım öne çıkabilir mi =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Aynen bende bırakıp geldim. Etrafımda karşılaştığım Türklerin %95 i bıraktı. Kimisi orada iş hayatına atıldı kimisi geri döndü, birde okuyorum deyip kendini kandıranlar var.
Şöyle diyeyim ilk sene rusça okudum notlarım gayet güzeldi ama hocalar koftiden anlatıyor bizde koftiden anlarmış gibi yapıyorduk(sadece yabancılar vardı). Sonraki sene ingilizce sınıfına geçtim ukraynalılar ağırlıktaydı bu sınıfta dersler harbi ve zordu ama rüşvet uğruna yaktılar benide.
Yinede gidicem diyorsan, hayat koşulları, eğitim şekli vb şeyler hakkında bilgi verebilrim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...