Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 arkadaşlar ukraynada universite okumak istiyorum. bu konuda bilginiz var mı? yaşam, ekonomi vs nasıldır? bide bu danışmanlık şirketleri felam var kaydı yaptıran. onlar güvenilir midir? kısacası başlık hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ukraynada bi kadın hakları konusunda kadınlar yürüyüş yapmıştı onu izledikten sonra mı aldın bu kararı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hayır, bir arkadaşım Ukrayna yazıcaktım tercihlerde vazgeçtim demişti, onun üstünde biraz araştırdım ve ciddi anlamda gitmeyi düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Yakın bir arkadaşım okuyor , elektrik-elektronik mühendisliği'ne girmişti sonra kafasına göre Tıp'a falan geçti. Eski sovyet oldukları için mühendislik gelenekleri sağlam ama çoğu üni'nin imkanları kısıtlı ve çok eski ortamlarda. Bunun dışında dolar üzerinden dönen bir öğrenci ekonomisi olduğundan bahsetmişti , pahalı kiralar falan. Bi de yurtlara değiniim , hiç önermiyor =]. Eğitim bölümü olduğu için bunları söyliim dedim , geri kalan şehir efsanelerini gerçek yapmak sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 2 tane yakın arkadaşım (biri 3, biri 4 senedir) Kiev'de, biri mühendislik biri dil hatta. ÖM ile sor ne merak ediyorsan, adamlara ulaşıp geri döneyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kiev (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Selam arkadaşlar , 2010 - 2011 senesi için , veya belki bir ileriki dönem için yüksek lisansa Kiev ihtimalini de düşünüyorum , şuan beginner seviyesinde Rusçam var , o zamana kadar inter-advanced arası birşey olur heralde ama tabi ilk tercihim ING bir program. Ekonomi , finans , işletme tarzı bir bölüm düşünüyorum , oralarda tanıdığı olan varsa bu konularla ilgili , bir adım öne çıkabilir mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 uluslararası ilişkiler okuyan bir arkadaşım var ukranada. bişi sormak istiyorsan ileteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 4 sene kievde uçak mühendisliğinde okudum bir sorun varsa sorabilirsin ama hiç kimseye tavsiye etmiyorum Ukraynada üniversite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 toledor ile aynı düşüncede olup ama sonunda bırakıp gelen bi arkadaşım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Aynen bende bırakıp geldim. Etrafımda karşılaştığım Türklerin %95 i bıraktı. Kimisi orada iş hayatına atıldı kimisi geri döndü, birde okuyorum deyip kendini kandıranlar var. Şöyle diyeyim ilk sene rusça okudum notlarım gayet güzeldi ama hocalar koftiden anlatıyor bizde koftiden anlarmış gibi yapıyorduk(sadece yabancılar vardı). Sonraki sene ingilizce sınıfına geçtim ukraynalılar ağırlıktaydı bu sınıfta dersler harbi ve zordu ama rüşvet uğruna yaktılar benide. Yinede gidicem diyorsan, hayat koşulları, eğitim şekli vb şeyler hakkında bilgi verebilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar