ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bende HD Ready var. Hiç merak etme. Full HD filan abartı. Paşalar gibi oynarsın HD Ready'de. İkisi arasında abartılacak bir fark yok. Fazladan vericeğin paraya deymez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 SturmVogel said: PS 3 sistemi kırılmış :/ bekleyenler vardı sanırım doğru mu bu? ----- bu arada xbox 360 premium aldım 550 liraya arkadaş ps3 aldı aynı zamanda şimdi ağlıyor yıh yıh xbox rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Televizyon almaya gittiim sırada ordaki yetkili de "full hd çok şart değil, oyun konsollarında falan görüntü farkı pek yok. ve hd ready de full hd'nin desteklediği çözünürlükleri destekler ama hd yayınları alabilmesi için kutu gerekir" tarzı bi şeyler söylemişti. Samsung'un 40"'lik HD Ready bi modelini aldık, görüntü gerçekten çok güzel. Yalnız kafama çok takılan bi şey var. GTA IV'de fps biraz düşük gibi. Çok polis arabasının olduğu bi yere girdim mi falan baya zorluyo özellikle. İlginç olansa, PS3'ü tüplü, eski bi televizyona bağladığımda ise fps'nin bariz daha yüksek olması. Moralimi bozdu bu olay, gittim daha ufak ve Full HD olan, daha çetrefilli bi televizyon aradım Sony, Philips falan da; vazgeçtim sonra. Napiim, bozayım mı moralimi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bende de bir tv var ustunde HDTV yaziyor ama HDMI girisi yok arkasinda?? Gene de guzel goruntu alabilir miyim xbox 360ta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 HDMI'dan bağlamadığın sürece alamazsın HD görüntü tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 tam hd olmasina gerek yok simdilik aslinda, ilerde full hd tvde olur o zaman alirim o goruntuyu :) normal rgb kablodan baglasam da ps2den daha iyi goruntu alir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Abi her şekilde daha iyi görüntü alırsın ama hd görüntü alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Xaenin said: HDMI'dan bağlamadığın sürece alamazsın HD görüntü tam olarak. 1080p bilmiyorum ama 720p alır. Çünkü ben kendim 37 inch de 1380x768 ile VGA üzerinden alıyorum aylardır. Ayrıca component ile de direk 720p alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 DiadanLocke said: Bende de bir tv var ustunde HDTV yaziyor ama HDMI girisi yok arkasinda?? Gene de guzel goruntu alabilir miyim xbox 360ta? hdmi ın avantajı seside dijital aktarması. bide karşılaştırmalara bakmıştım bi yerde görüntülerde fark vardı ama oha laaan dedirtcek kadar değil bazı yerler biraz daha karanlıktı vs.. zate scarttan bağlamıcaksın gene rgb kablosuyla bağlıcaksın oda güzel bi kablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Xaenin said: Abi her şekilde daha iyi görüntü alırsın ama hd görüntü alamazsın. hd görüntü alır rgb kablosuylaki zate xboxta fulhd pek yaygın değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar