Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Box 360 mı alim PS3 mü?

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Televizyon almaya gittiim sırada ordaki yetkili de "full hd çok şart değil, oyun konsollarında falan görüntü farkı pek yok. ve hd ready de full hd'nin desteklediği çözünürlükleri destekler ama hd yayınları alabilmesi için kutu gerekir" tarzı bi şeyler söylemişti.
Samsung'un 40"'lik HD Ready bi modelini aldık, görüntü gerçekten çok güzel. Yalnız kafama çok takılan bi şey var. GTA IV'de fps biraz düşük gibi. Çok polis arabasının olduğu bi yere girdim mi falan baya zorluyo özellikle. İlginç olansa, PS3'ü tüplü, eski bi televizyona bağladığımda ise fps'nin bariz daha yüksek olması. Moralimi bozdu bu olay, gittim daha ufak ve Full HD olan, daha çetrefilli bi televizyon aradım Sony, Philips falan da; vazgeçtim sonra. Napiim, bozayım mı moralimi? :)
Sosyal ağlarda paylaş

DiadanLocke said:
Bende de bir tv var ustunde HDTV yaziyor ama HDMI girisi yok arkasinda?? Gene de guzel goruntu alabilir miyim xbox 360ta?

hdmi ın avantajı seside dijital aktarması. bide karşılaştırmalara bakmıştım bi yerde görüntülerde fark vardı ama oha laaan dedirtcek kadar değil bazı yerler biraz daha karanlıktı vs..

zate scarttan bağlamıcaksın gene rgb kablosuyla bağlıcaksın oda güzel bi kablo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...