nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Abi burda biri demişti iki xbox al biri fwli biri fwsiz diye. Rüyamda ikinciyi alıyodum gidip lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 amacım tartışma ortamı yaratmak değil uzun zamandır paticik e bakmıyordum konu ilgilimi çekti bu yüzden yazı yazıyorum :) benim görüşüm, konsol almayı düşünen kişinin ortalama bir bilgisayarı varsa ps3 almalıdır.parayla satın alınan j-rpg ler haricinde xbox ta gerçek exc diyeceğimiz oyun kalmadı..onlarda muhtemelen timed exc oyunlardır ya neyse.. 3-5 ayda bozulma olasılığı olan konsol spot piyasasında ps3 lerden daha fazla fiyata satılmaya başladı(kopya oyun sağolsun) ve bozuluncada tamir işe yaramıyor bozulan parçanın yenisinin takılması gerekiyor bu da pc e harcanan paradan çok daha fazlasını pc oyunlarını oynamak için xbox a vermeniz anlamına geliyor :) dediğim gibi pc sahibi biriyseniz alın bir ps3 650-700 ytl e hatta bekleyin sonbaharı 80gb ps3+ds3+oyun paketleride geliyor 850 ytl verip 2 yıl garantili taş gibi alet alın.. bende ps3 başında çok vakit geçirmiyorum arada mgo+cod4 falan oynuyorum ama 1 ay bile yatsa alınması gereken bir alet..2 ayda 1 oyun alınsa bile ki bende böyle yapıp 9 oyunluk arşiv yaptım çok güzel vakit geçirebiliyorsunuz..ps3 ü pc oyunlarını oynamak için almadığım için(cod4 ü de arkadaş gazıyla aldım :D)aradığımı buldum ps3 te..ve bu daha mgs hariç ps i ps yapan oyunlar çıkmadanki hali ps3 ün.. bedava oyun oynayacam diye ps3 sahipleri kz2 falan oynarken star ocean 4,tales of vesperia,discovery vb ortalama j-rpg oyunları oynamayın :)orjinal oyun almamam diye güzelim ps3 exc oyunlarını bir kenara atmayın.. bi de rica ediyorum donanım olaylarına girmeyin ps3 bu konuda kanıtlayalı 1 yıl oldu..ue3 le yapılan oyuna wowww!!aşmış oyun diyip ratchet,uncharted,gt5-p,mgs4 gibi oyunları yok sayarsanız o sizin fanlığınız :) alette sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 PC'leri sürekli yenilemek gerekirken konsolda rahatça oynayabilirsin her çıkan oyunu. Öyle bi artısı var. Ki PS2'nin tam kapasiteye ulaşması yıllar sürdü.Dolayısıyla kalitede de düşüş olmuyor bi kere para verdiğinle kalıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Asdjhsajkhdsakjhdakjs Xbox 360 bozulunca tamiri pahalıymış daskjhdsakjhdasjhdkasj. 1 yıl sonra bozuldu X360'ım, ilk NTSC-J modellerden. En çok bozulma ihtimali olan. Sadece 90 YTL'ye yeni anakart değiştirdim.İçinde temizliği ve firmware upgrade'i de dahil. Ayrıca konsol PAL oldu. Sahip olmadığınız konsollar hakkında sallamasanız bari yahu. Asıl fanboyluk kimde var acaba. Grafikleri için övdüğün MGS4'ün native çözünürlüğü 1080p bile değil. Upscale ediyorlar, o kadar Fll HD'de PS3 süper diye sallıyor millet de oynadıkları oyunlar upscale farkında bile değiller. Gears of War'dan çok da üstün grafikleri de yok. İyi PC'si olanın PS3 alması konusunda katılıyorum, fakat söylediğin bir çok diğer şey, belli ki Xbox360 hakkında bilgisiz olduğun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 valla kisa sureli bir ps3 sahibi olarak grafiksel anlamda bir fark goremedim. Bana tekrar ps3 aldiracak tek sey Tekkenin yenisinin cikmasi ve imba olmasi. arkadaslar gercekler sudur ki, playstation 2 nin imba ve muthis bir alet olmasindan dolayi, ve Turkiyede cogu kisinin ilk konsolu ya PS one ya da PS2 oldugu icin otomatik olarak ps3'e karsi sempati var ama gercekten fanboisimden uzak derim ki xboxunuzu alin rhat edin. Ps3 tabiyi ki kotu alet degil, paraniz varsa ve icinize o siniyorsa alin, ps3 almakla kaziklanmis veya birseyler kacirmis olmuyorsunuz... ama xbox daha pratik, belirteyim sadece. Cok rahat bir sekilde tamiri de mevcut (bilgisayar gibi oldugu icin her yerde rahat tamir ediyorlar) ve ucuz da her seyiyle. Oyunlarin kalitesi inanin bana AYNI. Cogu oyun zaten iki konsolda da var ve karsilastirildiginda (mesela GTA4, devil may cry 4 falan) arada sadece gamma seviyesizde ve ufak tefek Anti Aliasing farklari disinda da bir fark olmuyor, kisacasi ikisi de imba alet, ikisi de cok guzel grafiklere sahip ama xbox genel anlamda daha KOLAY. olay bundan ibarettir. Icinize sinmeyecekse gidin ps3 alin, ama ps3 alan ne kadar tanidigim varsa, pisman olmasa da xboxun daha rahat oldugunu belirtiyorlar. size de fikrimi sunyorum, fanboyluk degil... tekken ciksin ben de ps3 alacam malum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 her xbox vs ps topici 4 sayfa gidiyor ya. cok ilginc :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 işi fanboyluğa getirecekseniz bende farklı şeyler yazabilirim :P pc min özellikleri e6300 oc 4 gb ram 8800gt çalıştıramayacağı bir pc oyunu var mı?başlangıç e6300 ve 2 gb ram di..3. yılında bu sisteme +2gb ram ve 8800gt aldım toplamda 300 ytl vererek..aldığımdada 1000 dolara almıştım full kasayı..pc pahalı birşey değil ama tercihtir kimisi gamepad le oyun oynamak ister ona birşey diyemem.. mgs4 ki kendisi konsola çıkmış tartışmasız en iyi grafikli oyundur ve bunu ben değil bütün incelemesini yapan siteler söyledi bu oyunun 1080p olmasına gerek yok.oyun 720 yerine 1080p olunca grafikleri daha güzel olmuyor.ayrıca bütün modellerinde hdmi olan konsolda ps3 çok rahat bir şekilde 1080p upscale oluyor.. tartışma uzamasın pc si olan biri ya da pc e yatırım yapmayı düşünen biri xbox almasın ps3 alsın diyorum kendi görüşümdür ve gayet mantıklı bir görüştür :) bide 1080p donanım özelliğidir ve ps3 bunu en iyi şekilde yapıcak şekilde dizayn edildi isteyen istediğini yapar kimisi aa bile yapamıyor ps3 te kimiside mgs4 gibi bir şahaser yaratıyor..ve işin komiği mgs4 ps3 ün 2. yıl oyunlarından 3. yılında neler gelir siz düşünün artık too human ve ninja gaiden2 nin gelmeyeceği kesin ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 said: 1UP: With your debut of the Tokyo Game Show Metal Gear Solid 4 trailer, which has seen wide distribution in both Japanese magazines, online, and in the U.S. Official PlayStation Magazine recently, it really heralded the dawn of the next-generation. Everything else has been polished and nice, but this was so powerful, so compelling you even had to do a real-time demonstration at TGS to prove it was running on PS3 hardware. That said, it makes you wonder how much of a gap there is between the Xbox 360 and the PlayStation 3. Do you think you could create MGS4, technically, on 360 if you wanted to? HK: Yes, that's technically possible. I want to express, first of all, it's not that I don't like Xbox or 360. It's just that last year, our hands were really tied to MGS3, so the other Konami developers were able to get their hands on the 360 tools and hardware earlier. But we simply didn't have time to do that last year. So, meaning that we were behind the other developers in terms of 360 development. Kojima Productions has this philosophy that we want to be the first in everything regarding new technology. So after we finished MGS3, the option was to work on the PS3 to try all the new things for Metal Gear Solid 4. The only reason for this is I'm the kind of person who wants to be the first person on the moon, and don't want to be asking "what the moon was like?" from other people. So that's the real story behind selecting PS3. 1UP: It's interesting that you think you could do this on 360, though. HK: Maybe some nuance or a small details here and there might be different, but I feel that hardware is no longer a matter. I'm just talking about PS3, 360 and PC. Revolution is totally different, but there are really no differences among the other three. Takılın abi siz. Bu arada HK, Hideo Kojima oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 PS2nin de ilk yıllarındaki oyunların grafikleri ile FF12nin grafiklerini karşılaştıramazsın ki. Aynı makine, aynı adamlar ama grafikler arasında uçurum var. O nasıl oluyor ? Daha çok yılları var PS3ün önünde adam edilebilmesi için. Şu anda yapılacak karşılaştırmalar gerçeği yansıtmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 topic sahibi detay belirtmediği için pc olaylarına girdim..pc e yatırım yapmayacak biri gönül rahatlığıyla alsın xbox ı zamanı gelince ps3 alır bu kadar basit.. benim pc im vardı xbox a çıkacak doğru düzgün her oyunun pc e de çıkacağını bildiğim için xbox a para vermedim..mass effect i arkadaş oynarken görmüştüm çok güzel oyun 6 ay bile xbox exc olarak kalamadı..fable2 ve geow2 ninde sonu mass effect le aynı. en geç 1 yıl içersinde çok daha iyi versiyonları pc e çıkar.. j-rpg de sevmiyorum oynayacağım tek j-rpg ff13 ve ff13 versus tur biri ps3 e özel ff13 ün daha iyi versiyonu ps3 te vs.. kojima çok kaliteli adamdır kendi oyununu yaptığı konsolu överken başka konsollara çamur atmaz..yukardaki yazıdada kalitesini belli etmiş..bu adama para versen xbox a mgs4 ü değilde mgs3.1 falan yapabilirim demez..cliff b gibi dünkü bebelerle karıştırmamak lazım kojimayı.. kojima mgs4 ü xbox a yapamam der düzgün bir şekilde.. cliff b de mgs4 sıkıcı oyun benim oyunum çok daha iyi olucak vs der..resistance2 oyun değil geow2 ile karşılaştırılamaz der resistance2 i yapan adam geow2 i beğendiğini söyler..ted price a geow2 ile soru sorulduğunda geow2 i kötülemek yerine karşılaştırma yapamam diyip kendi oyununu anlatır..bu örnekler aradaki kalite farkını anlatan örneklerdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 lol yani adamlarin dedikleri laflar konsollarimi etkliyo eheh. bu arada her sekilde geow>resistance yani. resistance bana asiri overrated geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 PS 3 sistemi kırılmış :/ bekleyenler vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kırılsa ne yazar... blu rayler 30 ytl... ancak psp sistemi gibi hdd ye atarlarsa mantıklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 60-70 YTL ile 30 YTL arasında epey fark var. Ayrıca Blu-Ray fiyatları gün gelecek düşecek. Aynen DVD'de olduğu gibi. İlk DVD çıktığında gayet pahalıydı. Yaygınlaşınca fiyat da düştü tabiki. 30 YTL olan boş Blu-Ray'ler 1-2 yıla 10-20 YTL sınırına iner bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 türkiyede bile 17-18 milyon boş bluray diskler var. orjinal oyunla 170-180 milyondan piyasaya verildiği düşünülürse ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bilgisayara yatirim yapilip bir de gamepad alinabilir mesea. Ben PES oynuyorum sadece PS2'de. Diger oyunlari cok az oynuyorum. PS3 aldik ilk ciktiginda. Ama oyun yoktu piyasada dogru duzgun ve sanirim hala da yok. Ayrica asiri pahali oyunlar. Cok az durdu elimizde ve sattik. Sonra PES 2008'i PC'ye aldim gamepadle oynamak icin. 8800gt ekran karti 2gb ram ile oynarken rahat ama arada ekranda cizgiler olusuyordu yukardan asagiya. Belki ram ile alakalidir bilemiycem. Soyle bir olay da var 8800gt ekran kartiniz varsa full hd tvye de baglayabilirsiniz pcyi. Xbox'u hic denemedim ama denemek istiyorum ucuzlugundan dolayi. Sunu sorucam, PES 2009 xbox icin cikacak mi? Cikacaksa alicam. PC'ye 1000-1500 dolar verecegime o paraya Xbox 360 Elite + Oyunlar alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 DiadanLocke said: Bilgisayara yatirim yapilip bir de gamepad alinabilir mesea. Ben PES oynuyorum sadece PS2'de. Diger oyunlari cok az oynuyorum. PS3 aldik ilk ciktiginda. Ama oyun yoktu piyasada dogru duzgun ve sanirim hala da yok. Ayrica asiri pahali oyunlar. Cok az durdu elimizde ve sattik. Sonra PES 2008'i PC'ye aldim gamepadle oynamak icin. 8800gt ekran karti 2gb ram ile oynarken rahat ama arada ekranda cizgiler olusuyordu yukardan asagiya. Belki ram ile alakalidir bilemiycem. Soyle bir olay da var 8800gt ekran kartiniz varsa full hd tvye de baglayabilirsiniz pcyi. Xbox'u hic denemedim ama denemek istiyorum ucuzlugundan dolayi. Sunu sorucam, PES 2009 xbox icin cikacak mi? Cikacaksa alicam. PC'ye 1000-1500 dolar verecegime o paraya Xbox 360 Elite + Oyunlar alirim. cikacak evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ben Xbox 360 almayi dusunuyorum simdi. 300 dolar diyolar fiyatina. Bu mudur normal fiyati? Uygun mudur? Bir de 2. el var 170 dolara ama onun kirmizi isik verme tehlikesi varmis. Bu kirmizi isiklar tam olarak ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 DiadanLocke said: Bilgisayara yatirim yapilip bir de gamepad alinabilir mesea. Ben PES oynuyorum sadece PS2'de. Diger oyunlari cok az oynuyorum. PS3 aldik ilk ciktiginda. Ama oyun yoktu piyasada dogru duzgun ve sanirim hala da yok. Ayrica asiri pahali oyunlar. Cok az durdu elimizde ve sattik. Sonra PES 2008'i PC'ye aldim gamepadle oynamak icin. 8800gt ekran karti 2gb ram ile oynarken rahat ama arada ekranda cizgiler olusuyordu yukardan asagiya. Belki ram ile alakalidir bilemiycem. o çizgiler bende de oluyordu, patch 1.2 yükleyip vsync açınca bir daha olmadı. gamepad ile ps2 den daha çok zevk veriyor pc de pes 2008. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 DiadanLocke said: Ben Xbox 360 almayi dusunuyorum simdi. 300 dolar diyolar fiyatina. Bu mudur normal fiyati? Uygun mudur? Bir de 2. el var 170 dolara ama onun kirmizi isik verme tehlikesi varmis. Bu kirmizi isiklar tam olarak ne oluyor? 0 al temiz olsun, aradaki 120 dolara degmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 130. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 129.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 10 lira pazarlik payi biraktim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bende birşey soratım full hd de oynamakla hd ready arasında oynamak arasında çok fark varmı ? benim odamda hd ready var.full hd almamı gerektircek bişi varmı.suan öyle kötü değil goruntu ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hd ready ve full hd arasindaki farki gormedim hic, ama bizde full hd tv var ve bagladigim zaman xboxu, acaip acaip seyler oluyor... cok guzel gorunuyor. Full daha iyidir mutlaka ama normal tv de bile guzel oynanirken hd readyde de guzel gorunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar