Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Bi kaç thread okudum da çözemedim tam. Bugün aldım da ps3 ü PSN e kaydolurken Türkiye adresi yazmak dezavantaj oluyor sanırım? Nasıl bir şey yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 UK yada US yapman lazim oldugun region u kayitta yoksa PSN e giremiyorsun TR yaparsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 İngiltere, Amerika veya Japonya seçmen lazım PSN ve PS Store'a erişebilmek için. Başka bi şey seçersen hiçbi şey indiremiyosun (beleş demolar falan bile). Hatta İngiltere seçersen, bazı kredi kartlarının kabul görmeme gibi bi durumu oluyo sanırım. Kredi kartı numaralarını filtreliyolar mıymış, neymiş. Japonya seçeyim dersen, bu sefer de menü dili değişecek. İlerde de önemli noktalarda yazıların Japonca çıkması ihtimali var. Japonca okuyabiliyorum diyosan eyvallah tabi. O yüzden en mantıklısı Amerika seçmek. Her halükarda "doğru" bi adres ve posta kodu gerekicek kaydolurken. İnternette "psn adres" diye aratınca muhtemelen karşına gelen Türkçe sonuçlarda vardır doğru bi adres. Amerika'daki Türkiye büyükelçiliğinin adresini mi ne vermişler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 teşekkür işe yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 amerika mı seçtin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 gecen gun 3 ayri accoutn actim, 3 degisik email ile. Amerika, ingiltere ve japonya. Her birinde degisik video, demo vardi, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar