Sage Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Ne diyelim bir konu nasıl tersine döner?[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı*
-Legendary- Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 biri bize "dur!!" desin[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all [Bu mesaj -Legendary- tarafından 29 Mart 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Smoke Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ileri görüşlerinden dolayı arkadaşa bir dürbün avatarı verilsin. :)[signature][hline]rtc
kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 hehe[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Fener hala iyi oynamıyo arkadaşlar kandırmayalım kendimizi[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Pascal Şampiyonlar liginide kazansak sen bize iyi oynamıyo diyeceksin o yüzden biz seni inandırmaya çalışmıyoruz.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hayali olaylar hakkında konuşmayalım fenerbahçe asla şampiyonlar ligi şampiyonu olamaz...[signature][hline]PASCAL ERA QUA
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ya arkadaslar ayıp iki hafta once butun basın bu kotu oyunla sampiyon alınmaz derken bu forum kapalıydı kimse konusmuyordu ve bu hafta ii oynadı we kazandı bir şey demem ama fenerbahce kotu oynuyor!!! MUKEMMEL oyuncuları olmasına ragmen, genelde kotu oynuyor ama kadrosundaki ii adamlarla puanlar alıyor lutfen biraz bakın ilkyarı kac puanı futbol oynamadan kazandınız bu yarı biz kotu oynuyoruz ama puan alamıyoruz... ama lutfen bana fener super oynuyor demeyin...Biraz ayaklarınız yere bassın sizin bu sezon bu kdr ilerlemenizdeki en onemli neden AVRUPAda olmamanızdır...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 avrupa?[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Kuzeybatımızdakı kıta :) Bilmemeniz normal :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: MeSh, 05 Nisan 2004 15:15 tarihinde demiş ki: avrupa? Walla içim acıdı simdi bak uzun zmn oldu unutmussunuzdur yada sadece turkiye ligine odaklandıgınızdan olacak hatırlatıyım... Bole ligdeki ii takımları alıp avrupa liglerindeki ii takımlarla birlestirip turnuvalar falan yapılıyor ya tmm sizin kotu anılarınız war nagaliplik gibi ama onemli birsey bu... Sizin için onemsiz olabilir o fenerbahcenin gorusudur... Arada starı falan ac izle macları gorursun ordaki maclara bak belki hatırlamaya baslarsın biraz yada sole anlatıyım: DK91: ''Ewet sayın seyirciler fenerbahce bu maclapuan alıcak ve 1 puanla kapıcak galiba rivaldo gelior ooooh hayır fenerin puan hayalleri rivaldonun goluyle suya dustu ve clyi 0 puanla kapadı fenerbahce'' Gecmişi hatırlatırsak belki hatırlar sok etkisiyle...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 azmo babuş onu bırakta fenerbahçe kukaletalı fotonu açıkla paticik kamuoyuna! :P[signature][hline]PASCAL ERA QUA
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 neyse abi cevap vermicem yine tartisma yine tartisma..[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: Azmodai, 05 Nisan 2004 21:19 tarihinde demiş ki: simdi yine objektif bakistan bakacak olursa gb en basarili turk takimi durumunda bu sene avrupada :P +99999999999 hatta son iki senedir turkiyenin en ii takımı!!![signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 toracım kartalım son bir ay için beşiktaşında hakkını yeme lütfen...[signature][hline]PASCAL ERA QUA
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ne olursa olsun eger o hakem hataları yapılmasaydı gb sampiyon olabilirdi... Ve buna cok da uzulmezdim...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Öne çıkan mesajlar