Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer hakkinda Gercek.. bY Lalu

Lalu_theoriginal

Öne çıkan mesajlar

hunty said:
Lalu_theoriginal said:
hunty said:
Oyun release olsun biz normal oyuncular nassi bug bulup somuruyoruz yada agliyoruz gorun.

Bi oyun sec, sen buglari internetten arastir be ben oynayarak buluyim. Gun sonunda senden Dana fazla bug bulurum. Cok kisinin alnini karisladim bug konusunda. Ben ve diger main elder tester arkadaslarim (toplamda 150 kisi) rastgele secilmis insanlar degiliz.

Cok atiyorsun!
En basitinden mantiksal olarak benim bir MMORPG secmeme durumumda sabahtan aksama kadar oynayarak ulasabilicegin lvl olsun,deneyebilecegin Karakter olsun, yapabilicegin meslek olsun, gidebilecegin yerler, paran vs... dolayisiyla bulabilecegin bug coook sinirli olacaktir. En fazla oyunu oynayanlara sorabilirsin. Oda oynayarak buluyima girmez bence.
Buyrun Guild wars'u oynayin lvl 20 bakin limit oldukca dusuk. Yarin aksama internette bulunubileceginden daha cok bug bulun oynayarak.

Bring it on..
Sosyal ağlarda paylaş

Lalu_theoriginal said:
Merhaba Paticik ahalisi...

Gordugum kadari ile forumlarda atip tutuyorlar War hakkinda.. Kimileri Beta tester kimileri preview weekend oyuncusu...

Elder Tester olarak hala NDA nin bazi kisimlari beni bagliyor, baglamayan yerinden soyliyim dedim...

Su anda oynadiginiz WAR release de daha iyi grafik opsiyonlarina ve daha degisik bir PvP yapisina sahip olacak. Benim oynadigim serverda sizin bahsettiginiz bug lardan esher yok...

PcGamer da editorken atildim MMPORG olayina... Lord British i bile gordum UO nun ilk release saatlerinde. EQ ve DAoC la devam ettim (Hala Daoc gerci :) ) WoW a basladim, igrenclikten biraktim 2. haftasinda. Bu kadar MMPORG oynamis bir insan olarak belki bir parca gorusum etkili olur.

Warhammer gelmis gecmis en iyi MMPORG lardan birisi BETA asamasinda olsa bile BUG bulamiyorum orjinalinde... Expansion da ariyoruz buglari yani.... :) Kisacasi, Bu oynadiginiz CECB and PW de size sadece ucundan gosteriyorlar.... :)

WAR is coming!! WAAAGH!!! :)

Ayar deil bizim söylediklerimiz.

Eğer birisi kalkıp yukarıdaki mesajı "Warhammer hakkında Gercek" şeklinde gönderirse, gülerim.

Neden diye sorarsan? Boş çünkü, hiçbirşey anlatmıyor, sıfır, tın tın.

Grafiklerin betadaki haliyle olmayacağını, oyunla ilgilenen pek çok kişi biliyor.

Release olduğunda PvP sistemi aynı kalacak, birşey değişmeyecek, sadece Order:Destruction oranı farkılaşır. Mekanik aynı kalacak, burada "Gerçek" olan birşey yok.

Bug olayına gelince, yine "Elder Tester" olan birisi, forum.war-europe.com kısmında, Beta başlığı altında, yazılan yazılan yüzlerce mesaja bakabilir. Oyun halen birçok bug içeriyor. Bunları "Test" eden "Elder"ların görmesi lazım.

"Warhammer Gerçekleri" bir anda MMO tecrübesine dönüşüyor - ki bu bizi HİÇ ilgilendirmiyor - ayrıca orada yazılan, yazarı komik duruma düşürecek sözler var.

Preview Weekend ve OB'de Level sınırlaması olacağını ve T2'den sonraki mekanların büyük ihtimalle görülemeyeceğini, başta ben olmak üzere birçok kişi söyledi, burada da bir "Warhammer Gerçeği" yok. Yine bug olmamasından bahsetmiş ki, külliyen yalan.

Kısacası, böyle bir başlık açıp, altına bu tip mesajlar atarsan, oyunla yakından ilgili insanlar, sana güler, yeri geldiğinde de ayarı temizinden verir.

Warhammer hakkında "Gerçek" arıyorsan, Cuce'nin attığı posta bakarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

ya betada evet baya bug var. Yani oyunda rahatsızlık verecek şekilde buglar var şu an özellikle en kıl olduum bug action bar bugları. Stance değiştiriosun değişmio barındaki abilityler veya değişio ama gri gözüküo abilityler sanki kullanamıcakmışsın gibi fakat kullanabiliosun. Aynı şekilde range içinde geçerli kırmızı gösterio ama basiosun atio vs.

Onun dışında o SSde de var. Oyun çat die çöküo habersiz. Böle bi de çok hızlı ve temiz kayboluo. Oynarken birden desktopta paticik forumlarılya karşılaşiorum ve böle takılma falna da oyk oyun kapanio. NE uyarı ne bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

ben burada kimseyi savunuyor veya suçlamıyorum. Cücenin yazdıkları yalandır gibi bişey de söylemedim ama herkesin edindiği tecrübeleri bi şekilde okuyup, oyunun ne durumda olduğunu takip etmeye çalışıyorum. OB'ye girmek gibi bi şansım da yok, keza CB zaten giremedim, merak ediyorum sadece. İyi kötü ne varsa bilmek istiyorum.

Kimsenin yalan söylediğini düşünmeden yorumlarını, tecrübelerini okuyorum. Ama ortaya "ben elder testerim" diyen birine de nedir ne deildir bilmeden ayar verip aşağıya indirmeye de çalışmıyorum.

Herkes yazsın ne gördü, ne eksik ne değil, bizim de kafamızda ona göre bişeyler oluşsun, oyunu aldığımızda bu ne lan böyle diip kalmayalım.

Hakkaten CB'de farklı versiyonları oynatılıyorsa oyunların bunun aslı astarı nedir merak ettim mesela ben şimdi.

Oynayan herkes yazsın görüşlerini, eleştirmek niye onu anlamıyorum sadece.

Bir de satır arası olarak bir sorum var, ya bu oyunun hiç mi iyi bir tarafı yok? OKuduğum kadarıyla "tome of knowledge" ve "public quest" olayı dışında kayda değer güzel bir şey yok.

Grafikler mmo için yeterli seviyede, karakter animasyonları kötü, combat çok yavaş (kimisi tatmin edici bir hızda diyor), çite takılma gibi ilginç buglar var, anlamsız skiller bulunuyor, melee classlar rangedlara yaklaşamadan ölüyor, classlar birbirine çok yakın, fazla çeşit gibi görünmelerine karşılık aslında olay öyle deil, crafting sisteminde herhangi bir yenilik yok tarzı, genelde olumsuz bir hava var. Gerçekten bu kadar mı kötü yoksa beklentiler mi fazla ben bunu öğrenmek istiyorum açıkcası, teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

The Elder Test Servers (ETS) are still fully covered the confidentiality provisions contained within the BTA. You may not talk about your experiences on the ETS at any time, even after launch, unless you hear otherwise from Mythic. This applies to all content/systems/etc. that differs in any way from the content/systems on the non-ETS. In the case of content/systems that are EXACTLY the same on the ETS and the non-ETS and you make no reference in your disclosure about the Elder Test Servers you may talk about the content/systems/etc. W
Sosyal ağlarda paylaş

@MadOrca:

Public Quest ve Tome of Knowledge dışında güzel şeyler var. RVR de bi alterac valley havası olsa da sonuçta bütün zonelara uyarlanmış versionu gibi düşün oyunu. Daha geniş bi yerde ve ilerleyebileceğin sonuç alabileceğin şekilde yapiorsun savaşı. Yani adamların bosunu kesince bitmio olay.

Combat yavaş değil kesinlikle çatır çatır ölüosun öldürüosun. Teke tek combat da yavaş değil normal wow daki uzunlukta sürüo karşında healer varsa tabi belki yavaşlayabilir. FAkat zaten oyunda teke tek pvp çok yapmiosun. Anca bi yere koşarken yolda bi düşmanla karşılaşabiliosun oraya giden anca öle ki genellikle 2-3 kişi oluo.

Karakter animasyonları pek başarılı değil bi Age of Conan değil , şu an betada buglar var. MEsela shadow warriorım adam böle yukarıya doğru yay geriyor dibindeki adama ok atarken bile sanki uzağa atacak gibi. Veya önümde adam fakat herif arkaya dönüp ok atio , ok arkasından çıkıyor vs. Bu tarz şeyler olabiliyor.

Oyunda 20 tane class var ama bu classlar . Tank, Ranged DPS, Healer ve Melee DPS adı altında 4 class olabilir. Çünkü abilityleri isimler ifarklı olsa da bu işe yariolar. O yüzden classlar birbirine benziyor gerçekten. Bu da 1 classın 1 bireyin önemini düşürüyor. Yani WOW'daki gibi, Warlock lazım veya REsto Druid lazım şuraya gibi şeyler olmıcaktır Warda. TAnk mı lazım bir sürü tank classı var getir hepsi aynı işi yapar. Veya dps veya healer.

Ama dediğim gibi bu oyunu oynarken bireyin hiç önemi yok tamamen kolektif tamamen massive pvp. Giriyosun 50 kişi ZERG yapiosunuz. Daliosun ölüosun aoe yapiosun patliosun ediosun. kaleyi ele geçrisioun zone u elegeçiriosun. Hadi dier zonea herkes koşturuo orayı ele geçiriosun haydi adamların şehirine. Bu şekidle giden bi aksiyon var ve açıkcası bütün gün sıkmadan oynatabiliyor. FAkat ben TEam Fortressı de bu şekilde oynuodum gayet sonra baydım 1 ay sonra. Bunda böle bişey olur mu bilemiorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

RVR de bi alterac valley havası olsa da sonuçta bütün zonelara uyarlanmış versionu gibi düşün oyunu.

anladım.
Classların önemini ortaya çıkartıp, farklılaştırabilirlerse sanırım o zaman herkes daha mutlu olacak. Ama bunlar düzeltilebilir şeyler gibi geliyor bana, öyle deil mi?

İllaki başlarda sorunlar olacaktır ama bir AOC gibi de olmaz galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası classlar üzerinde çok büyük değişiklikler olacağını sanmıorum çünkü oyunu yeniden yazmak demek bu. Ama biraz daha kendine özgü ability koyabilirler. Yoksa şu an atiorum shadow warriorla squig herder arasında fark birisinde pet var dierinde yok shadow warrior ın daha bi cc si var vs. Bu tarz farklar var classlar arasında.

Crafting konusunda bi oaly göremedim bi tane bi craft yapmadım saçma sapan bi trade skill sistemi var. Böle scavenging alio herkes ölüden fazla lootaliosun bi kere lootlayınca skinning yapar gibi tkerar loot çıkariosun öle para kaznaiosun alcehmy falna var ama 1 tane bile potion yapmadım yapan da görmedim pek. Hani armor crafting falna filan onlar yalan olacak gibi tabi ielrde ne olur belli olmaz. Crafting adına pek bi ümidim yok oyundan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...