Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Merhaba Paticik ahalisi... Gordugum kadari ile forumlarda atip tutuyorlar War hakkinda.. Kimileri Beta tester kimileri preview weekend oyuncusu... Elder Tester olarak hala NDA nin bazi kisimlari beni bagliyor, baglamayan yerinden soyliyim dedim... Su anda oynadiginiz WAR release de daha iyi grafik opsiyonlarina ve daha degisik bir PvP yapisina sahip olacak. Benim oynadigim serverda sizin bahsettiginiz bug lardan esher yok... PcGamer da editorken atildim MMPORG olayina... Lord British i bile gordum UO nun ilk release saatlerinde. EQ ve DAoC la devam ettim (Hala Daoc gerci :) ) WoW a basladim, igrenclikten biraktim 2. haftasinda. Bu kadar MMPORG oynamis bir insan olarak belki bir parca gorusum etkili olur. Warhammer gelmis gecmis en iyi MMPORG lardan birisi BETA asamasinda olsa bile BUG bulamiyorum orjinalinde... Expansion da ariyoruz buglari yani.... :) Kisacasi, Bu oynadiginiz CECB and PW de size sadece ucundan gosteriyorlar.... :) WAR is coming!! WAAAGH!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 we love you Lalu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aquila said: we love you Lalu. hahaha I love you too pati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bi$i eklemeyi unuttum.. WAR klasorum 18gb :) anlayan anlar.. ps: TR de sahte Lalular turemis kadikoy'de, besiktas'da.. San Diego, CA da bulunmaktayim ve TR ye son 4 senedir gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 cücenin aggrosunu aldın hadi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aha rahatladım... şunu sormak istiom... umarım cevap verebilirsin: karakterler lvl atladıkça şekilleri deişiomu? böle cücelerin sakallarının uzaması gibi mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 NDA be kardesim.. :). Valla Benim char bi parca boy Atti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 abi soyledigine gore bayagı tecrubelisin mmorpg konusunda, zaten en cok istedigim sey su oyun konusunda dogru olman cunku oyunun iyi olmasını istiyorum deli gibi, wow'a donmek istemiyorum tekrar (ne kadar efsane bi cinematic yapmıs olsalar da eheh)... ancak acık acık soyliyim su iki cumlenin arasındaki celiskiye takıldım yani =)... Lalu_theoriginal said: WoW a basladim, igrenclikten biraktim 2. haftasinda. Bu kadar MMPORG oynamis bir insan olarak belki bir parca gorusum etkili olur. anlamıyorum bu diger mmo'ları ovup, wow'u kotuleme sevdasını... kisisel algılama da en fazla "cok kisi seviyor, cok populer, o zaman ben sevmemeliyim" mantıgına benziyor... ilk cıktıgında kotu durumda olabilir o da ayrı konu (ben cıkar cıkmaz basladım oynamaya ve deli gibi de sevdim ama uo'dan sonra oynadıgım ilk mmo'ydu, cok da detaylı darlamadaım yani eheh), o zaman da bu kadar mmo'larla ic icesin 2 haftadan fazla zaman veremedin mi oyuna demek geliyo icimden eheh =)... ne diyelim insallah dogrudur dediklerin... bu arada senin kullandıgın client farklı sanırım... grafik ayarları gibi normal beta'da olmayan ozelliklere sahip mi, daha az bug'lı olması dısında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aquila said: o char cikarilmadi mi oyundan? Ne dedim ben yaw :) Cikti cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 detaylari degilde ufak tefek seyler soyliyim.. Char elderlesmesi ufak bit detay. Battle scar tam bir detay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 nda kalktı ki. cucenın aggrosu falan denmiş, ama komik yanı ne gördüysek onu yazdık ınanıp ınanmamak size kalmış. YALAN SOYLUYORSUN PIZ BLIZZARDCI! derseniz kafanıza vururum ama. hadı bakalım sen hangı betada oynuyorsun bilmiyorum, demekki in family betasıda varmış oyunun doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Oyun release olsun biz normal oyuncular nassi bug bulup somuruyoruz yada agliyoruz gorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 arkadaslar, burada kimseye camur atmak falan istemiyorum oyle bir niyetimde yok zaten. Cuce'nin agzina saglik. Dedigi gibi sadece gordugunu yazmis. Kusura bakka cuce, aggro almak gibi bir niyetim yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 hunty said: Oyun release olsun biz normal oyuncular nassi bug bulup somuruyoruz yada agliyoruz gorun. Bi oyun sec, sen buglari internetten arastir be ben oynayarak buluyim. Gun sonunda senden Dana fazla bug bulurum. Cok kisinin alnini karisladim bug konusunda. Ben ve diger main elder tester arkadaslarim (toplamda 150 kisi) rastgele secilmis insanlar degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 şimdi senin afk time'ın alayımızın onlayn time'ından fazladır flm... not2:çok yanlış okumuşum neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Lalu_theoriginal said: Merhaba Paticik ahalisi... Gordugum kadari ile forumlarda atip tutuyorlar War hakkinda.. Kimileri Beta tester kimileri preview weekend oyuncusu... Elder Tester olarak hala NDA nin bazi kisimlari beni bagliyor, baglamayan yerinden soyliyim dedim... Su anda oynadiginiz WAR release de daha iyi grafik opsiyonlarina ve daha degisik bir PvP yapisina sahip olacak. Benim oynadigim serverda sizin bahsettiginiz bug lardan esher yok... PcGamer da editorken atildim MMPORG olayina... Lord British i bile gordum UO nun ilk release saatlerinde. EQ ve DAoC la devam ettim (Hala Daoc gerci :) ) WoW a basladim, igrenclikten biraktim 2. haftasinda. Bu kadar MMPORG oynamis bir insan olarak belki bir parca gorusum etkili olur. Warhammer gelmis gecmis en iyi MMPORG lardan birisi BETA asamasinda olsa bile BUG bulamiyorum orjinalinde... Expansion da ariyoruz buglari yani.... :) Kisacasi, Bu oynadiginiz CECB and PW de size sadece ucundan gosteriyorlar.... :) WAR is coming!! WAAAGH!!! :) Umarım dediğin kadar iyi çıkar. Fakat bende arkadaşın dediği gibi wowu 2 hafta oynadım iğrençlikten bıraktım yorumuna takıldım.Bu sektörün içinden biri olarak mmporglara objektif yaklaşmadığının bir tüyosunuda vermiş oldun bize.O yüzden warhammer için yaptığın bu yorumuna şüpheyle yaklaşıyorum kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 wow u iki hafta oynamamim sebebi oyunun hic bir gelecek vaad etmemesi be gelistirilmeye acik olmamasi idi. Blizzardla anlasmazliklarda oldu ama boswer. Saat neredeyse 12 burda :) hadi ben is basina. Kalin saglicakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Lalu_theoriginal said: NDA be kardesim.. :). Valla Benim char bi parca boy Atti :) aha kaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Bir ben mi tanımıyorum seni, herkes bi ciddiye almış, o zaman sana soralım moduna girmişler falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Elder tester ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 olmayan bişi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Eski kulağı kesiklerden demek asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ogrenmek bir google uzakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Lalu_theoriginal said: hunty said: Oyun release olsun biz normal oyuncular nassi bug bulup somuruyoruz yada agliyoruz gorun. Bi oyun sec, sen buglari internetten arastir be ben oynayarak buluyim. Gun sonunda senden Dana fazla bug bulurum. Cok kisinin alnini karisladim bug konusunda. Ben ve diger main elder tester arkadaslarim (toplamda 150 kisi) rastgele secilmis insanlar degiliz. Cok atiyorsun! En basitinden mantiksal olarak benim bir MMORPG secmeme durumumda sabahtan aksama kadar oynayarak ulasabilicegin lvl olsun,deneyebilecegin Karakter olsun, yapabilicegin meslek olsun, gidebilecegin yerler, paran vs... dolayisiyla bulabilecegin bug coook sinirli olacaktir. En fazla oyunu oynayanlara sorabilirsin. Oda oynayarak buluyima girmez bence. Buyrun Guild wars'u oynayin lvl 20 bakin limit oldukca dusuk. Yarin aksama internette bulunubileceginden daha cok bug bulun oynayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar