BarbarianClone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 dün gece telefonum için sd card aldım yanında da notebook ve fotoğraf makinalarında kullanılan micro sd card verdiler. Notebook'a taktım, hani harici bir aygıt taktığınızda çıkan bibip sesi ve kenardaki işaret çıktı. Makinam taşınabilir aygıt olarak gördü ancak açmak için üstüne bastığımda, lütfen aygıtın takılı olduğundan emin olun diye saçma ekran açılıyor. Nette biraz araştırmadan sonra bunun vistadan kaynaklanan bir sorun olduğunu ve patch ile düzeltilebileceğini gördüm. Patch'i çalıştırdımda ise patch bilgisayarınıza kabul ettirilemedi diye cevap aldım :D Acaba bunun nedeni hakkında fikri olan yada bu tür bir sorunla karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi? Notebook'um standart Acer Aspire 5720G işletim sistemi vista yüklü. Bu arada Xp yüklü bir başka bir bilgisayarda denedim sd card çalışıyor.
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 patchin doğru dil versiyonu vs seçtiğinine eminmisin
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 vista hep sorun hep sorun yaa hala inatla geçmemekteyim bu yüzden iyide yapıyorum
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Llama said: vista hep sorun hep sorun yaa hala inatla geçmemekteyim bu yüzden iyide yapıyorum bende öle düşünüyordum başta ama geçince alışıyor insan öle anlatıldığı gibi değil.
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Overseer said: patchin doğru dil versiyonu vs seçtiğinine eminmisin evet :) hatta ne kadar versiyonu varsa hepsini denedim :D
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 alakasi yok vistayla yane ben catir catir kullandim vistada micros sdmi converteri wardi onna (converter dedigim iste cep telefonlarinda ufacikbi kart war ya ou kameralara takilana ceviren bi alet )
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ya aslında farklı bir converter var sd card'ı usb yapıyor. Gerçi oda işe yaramadı :) Eminim ki bir gün bu problemi çözücem o zamana kadar öle bi kenarda duruyor :D
Öne çıkan mesajlar