Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DEVASA anime duvarkağıdı arşivi

Kaede

Öne çıkan mesajlar

Devasa derken şaka yapmıyordum. Toplamda 130gb'ı aşkın, aklınıza gelebilecek belkide her animenin duvarkağıtlarının güzelce ayıklanmış ve gruplandırılmış halini bulabileceğiniz süper bir link. İsterseniz gruplandırılmış rapidshare ddl, isterseniz 130gb torrent olarak mevcut.

http://aprip.net/doku.php?id=rapidshare
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Error
This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible.

:(
Neyse napalım, torrent gogo :P

edit: 137 gb boş alanım olduunu farkettim. Bi çılgınlık etmemek için kendimi zor tutuyorum sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Torrentinden de ayrı ayrı kategorileri seçip indirebiliyorsunuz. Tek devasa rar dosyası olarak bulunmuyor yani. Gönül rahatlığı ile torrentini kullanabilirsiniz.

Linkine kaldırtmaya çalışmışlarda yapılan illegal bir şey yok. Tam tersine bedava duvarkağıtlarını toplayıp, yapanlara beş kuruş vermeden kendilerinin malı gibi sattıkları için ap nin yaptığı suç. Düzeltirler yani onu yakında.
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta torrentle daha rahat. Beğendiğim, bildiğim serilerin/mangalarınkileri indiriyorum şimdilik. Geri kalanını da yavaş yavaş, kafama estikçe indircem.
Yalnız, "hangi animeyi izlesem ya" tarzı sorular için çok güzel bi cevap olur bunları indirmek. Neyle karşılaşacğaını bilir insan (ya işte hangisinin kızları güzelse onu indirir fgjdh)

edit: 1.4GB CCS resmi toplayanlara kocaman <3
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...