Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Devasa derken şaka yapmıyordum. Toplamda 130gb'ı aşkın, aklınıza gelebilecek belkide her animenin duvarkağıtlarının güzelce ayıklanmış ve gruplandırılmış halini bulabileceğiniz süper bir link. İsterseniz gruplandırılmış rapidshare ddl, isterseniz 130gb torrent olarak mevcut. http://aprip.net/doku.php?id=rapidshare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 çüş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 "duvarkağıdının neye benzediğini göremedikten sonra ne anladık" diyesim var doğrusu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Aman sen indirme Sam. Sana bir hayrım dokunursa akşam rahat uyuyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 said: Error This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible. :( Neyse napalım, torrent gogo :P edit: 137 gb boş alanım olduunu farkettim. Bi çılgınlık etmemek için kendimi zor tutuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Torrentinden de ayrı ayrı kategorileri seçip indirebiliyorsunuz. Tek devasa rar dosyası olarak bulunmuyor yani. Gönül rahatlığı ile torrentini kullanabilirsiniz. Linkine kaldırtmaya çalışmışlarda yapılan illegal bir şey yok. Tam tersine bedava duvarkağıtlarını toplayıp, yapanlara beş kuruş vermeden kendilerinin malı gibi sattıkları için ap nin yaptığı suç. Düzeltirler yani onu yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Hatta torrentle daha rahat. Beğendiğim, bildiğim serilerin/mangalarınkileri indiriyorum şimdilik. Geri kalanını da yavaş yavaş, kafama estikçe indircem. Yalnız, "hangi animeyi izlesem ya" tarzı sorular için çok güzel bi cevap olur bunları indirmek. Neyle karşılaşacğaını bilir insan (ya işte hangisinin kızları güzelse onu indirir fgjdh) edit: 1.4GB CCS resmi toplayanlara kocaman <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Kaede said: Aman sen indirme Sam. Sana bir hayrım dokunursa akşam rahat uyuyamam. o yüzden "diyesim var doğrusu" dedim sadece. (:P) rar olmasa dert değil gene esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 animepaper dan memnunum 1 dolar bagisladim teee gecen sene butun wallpaperlari takir takir cekiyorum ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 tebrikz:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ok sam indirmesinde 130gb ı indiricek birnin çıkıcagını düşünüyomusun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Dönüp dolaşıp düşünüyorum hala hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 130gb indirmeniz gerekmiyor. Torrenti al, ekle, ordan merak ettiğin batchlere tıkla (ör Evangelion), sadece onunla alakalı duvarkağıtlarını indir. 130gb dan sadece 500 mb indirirsin. 2 saatlik iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar