Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel futbol maçı v11

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 27 Mart 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
ohaaaaaaaa

kaka şu anda dünyada en formda olan hücum oyuncularının başında geliyor. senin dünyadan haberin yok galiba silth

arkadaşlar formanın arkasında kaka' yazdırmak istiyom nerden nası yazdırılır bilen var mı[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
hehe kaka'yı tanımayan bi yere gidip sölesen sanırım sopayla falan kovalarlar :)
nerde yazdıracağına gelince formalar için ütü ile yazılan harfler satılıyor diye biliyorum bir şekilde onlardan araştırabilirsin ama onlar nerdedir bilmiyorum.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Mesaj tarihi:
sabo kadıköy çarşısının en alt katına git,istediğini yazdır:)
gris mahalle maçında hepten soyunmuşundur sen:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
1) angelus peki kaliteli mi yazıyor böyle dandik bişe yazılmasını formayı mikip atmalarını istemiyorum
2) istediğimi yazdırabiliyom mu? kaka' yerine bok yazdırabilir miyim mesela ? hem yakışır bana[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
çarşıda bikaç tane dükkan var,bakarsın en kaliteli olanında yazdırırsın,istediğini de yazıyolar...[signature][hline]Rangermania

evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
ben de dicektim eminönünü de bu adam modadan çıkmaya üşeniyo,kendine yemek almaya üşeniyo,eminönüne hiç gitmez
bu yakada da daha sağlamı yok:)[signature][hline]Rangermania

evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
yani almışken direk yazılı orjinal forma alcaksın aslında,mis gibi kaliteli yazı oluyo
sabo niye yazılı almadın da bizi uğraştırıyon ya:)[signature][hline]Rangermania

evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
ben bundan teee yıllar önce gs forması aldığımda 10 numara bastırmıştım arkasına, kaliteliydi. hatta bi saniye dolaptan çıkarıp bakiim baya uzun süre oldu o formayı giymeyeli

aha gayet kaliteli 6-7 yıldır duruyor. ama o zaman adidas'ta tanıdığım vardı o sayede yazdırmıştım bakalım bi şansımı zorlucam[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
hmm.. kenderson da fena olmaz hani :P[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Mesaj tarihi:
Kennet anderson'u andırdı. Onun kısaltması gibi olur :)[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
hastayim
bende seviyorum
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Mesaj tarihi:
said:
Angelus, 28 Mart 2004 12:24 tarihinde demiş ki:
yani almışken direk yazılı orjinal forma alcaksın aslında,mis gibi kaliteli yazı oluyo
sabo niye yazılı almadın da bizi uğraştırıyon ya:)

yok öle bişe türkiyede... yabancı sitelerde de yok, yazıp veriyorlar ve ekstra para alıyorlar[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
tamam haftasonu olursa cumartesi veya pazar her türlü oynarım.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
hastayim
bende seviyorum
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Mesaj tarihi:
kenderleme
gris
sabo
silthanas
holyman
dyna
angelus
babacum
mrbomb
arcane
jankis
apex

eksik yazdığım veya gelmeyecek olan varsa bi adım öne çıksın[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Mesaj tarihi:
cumartesi 4-5 moda
itirazı olan beri gelsin. bi de mümkünse dengeli takım ayarlayalım[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Mesaj tarihi:
*!gel beri yar gel beri...*
*!tıngırdatır*[signature][hline]I do not love you as if you were salt-rose, or topaz,
or the arrow of carnations the fire shoots off.
I love you as certain dark things are to be loved,
in secret, between the shadow and the soul.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Oriflame temsilcisi
Mesaj tarihi:
İstesende gelemessin ki. Senin ilgilenmen gereken bi sörvırın var bikerem ahaha.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
hastayim
bende seviyorum
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Mesaj tarihi:
cumartesi 6-7 olacak saha şartları öyle elverdi. şimdi olay takım kurmaya kalıyo.
bu arada dyna gelmeyecek o geçenki listeden. yerine blaq'i koymamışız o var işte.
başka gelmeyecek olan varsa söylesin son dakkada gelmemezlik olmasın ki adam bulabilelim yerine.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
  • Yeni Oluştur...