Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 nasıl yenilmiyor, mis gibide yneiyorbillur. neden munda olsunki ayrıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 gençlik caddesinde kokoreç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Sadece bazı hayvanlar mundardır yinmez hiçbişeyi... Ama koçu t.şşağına kadar yersin sorun yok onda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kokoreç dediğin sokakta yenir mis gibi kokusunu duyarsin 1 cadde önceden sevinip gidersin kokuya doğru sora bi yarim versene usta dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ankarada olanlara çiftliği öneririm kokareçleri çok sağlam yanında 1 soğuk bira lezzeti hiç biryerde bulamazsınız :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 tanrı iyiki bize koyun haram deil, yiyin... dedi... bizde pokunu çıkardık her yerini yiyoz... ve ben acaip seviom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ankarada kokoreç için profesör bir numaradır. bi de bi arkadaşım bi yerde tereyağında pişirilmiş (kızartılmış da olabilir) işkembe tanelerinin inanılmaz güzel olduğunu söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 şırdan var o daha güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aha bak onu bi has yerinde yiyemedim.yiyemeden ölürsem gözüm açık gidecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 zumkuful de guzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kokoreç sevmeyen stun yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bulamayanlarda var, konusmayin boyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mew Mew Squad said: zumkuful de guzel lan "lan 2 yarım kokoreç, bir porsiyon midye dolma, 4 çıbıh midye tava yedim ama daha bişiler yemeliyim" diye düşünüyorsan olabilir.yoksa diğerleri döver bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aquila said: bulamayanlarda var, konusmayin boyle seyler. kıbrısta mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 niye bulamıyorsunkine kokoreç?nerede oldugunu pm at bi kokoreç zinciri kuralım oraya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kokoreçle ilgili çok kötü bi anım var:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Archangel_ said: Mew Mew Squad said: zumkuful de guzel lan "lan 2 yarım kokoreç, bir porsiyon midye dolma, 4 çıbıh midye tava yedim ama daha bişiler yemeliyim" diye düşünüyorsan olabilir.yoksa diğerleri döver bence. ben 1 yarim 1 de ceyrek zumkuful yiyorum cok acsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 benden size bi kıyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 akila amerigada orda zor sanirim bulmaniz abicim ucel en iyidir bu arada ama te kil oldugun konu su ambicim koko cok pahali ya bi yarim 5 6 milyon koko ucuz olmali abi 2 yarim 1 ack ayran max 10 milyona cikmalisin bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 şampiyon yalan Üçel Büfe üstüne tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 oha hepinizmi koko yionuz ne biçim mide lan.ölüceniz yakında hepiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 kokoreçi fena deil şampiyonun ama midye dolmaları son derece kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 _ClymoR_ said: oha hepinizmi koko yionuz ne biçim mide lan.ölüceniz yakında hepiniz senin gibi iki tavukla midemiz bozulmuyo bizim.dayanıklıyız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ben hiç kokoreç yemedim. Daha doğrusu bizim burda kokoreççi vardı da ben mi yemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar