Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mortis said: "senin sevgi dediğin şey sokakta saati 50liraya satılıo!" telif hakkımı isterim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Bombi said: Penthesilea said: Partnerinizin kucuk dilini emin, cok hosuna gidecektir. Kucuk dile ara ara atacaginiz dil darbeleri onu cildirtacak ve emin olun karsiligini alacaksiniz. hahahah. bi saniye.. aynı küçük dilden mi söz ediyoruz biz? küçük dil nasıl emilir biri beni aydınlatabilir mi!!?!? Sen yenisin galiba :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 :] şu gülen surat tehlikeli bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Arma said: Bombi said: Penthesilea said: Partnerinizin kucuk dilini emin, cok hosuna gidecektir. Kucuk dile ara ara atacaginiz dil darbeleri onu cildirtacak ve emin olun karsiligini alacaksiniz. hahahah. bi saniye.. aynı küçük dilden mi söz ediyoruz biz? küçük dil nasıl emilir biri beni aydınlatabilir mi!!?!? Sen yenisin galiba :] evet penth, aydınlatabilir misin bizi (: bombi merak etmş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mortis said: :] şu gülen surat tehlikeli bak. ahahaha evet bende tırsmadım değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Khelben said: Arma said: Bombi said: Penthesilea said: Partnerinizin kucuk dilini emin, cok hosuna gidecektir. Kucuk dile ara ara atacaginiz dil darbeleri onu cildirtacak ve emin olun karsiligini alacaksiniz. hahahah. bi saniye.. aynı küçük dilden mi söz ediyoruz biz? küçük dil nasıl emilir biri beni aydınlatabilir mi!!?!? Sen yenisin galiba :] evet penth, aydınlatabilir misin bizi (: bombi merak etmş eheh yok çok sağolun gençler. sanırım bu konuda aydınlanmasamda olur! ulan doktor boğaz kültürü alırken kusasım geliyor, bi dil eksikti bademciklerimde! nerde romantizim!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 endoskopi falan yapabiliomusunuz bari şöle reflü var mı die kontrol edin bi kız arkadaşınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Romantizm partnerinizin bademciklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 sanki sen yapmıosun mortis ilk görüşte notunu verdim ben senin dil bi karış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 :S korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 korkma bombi, netten dil uzatamazlar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 lılılılılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ahaha sesli güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 dominic said: anırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ahaha mortis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 karpuzseven said: lılılılılı AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-EKMEK- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 karpuzseven said: lılılılılı son ayların en güzel postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Scheriff said: Mortis said: "senin sevgi dediğin şey sokakta saati 50liraya satılıo!" telif hakkımı isterim! telif hakkı alındı onun bildiğin gibi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar