Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik 60 GB PS3 PAL + 2 adet Guitar Hero 3 oyunu ve gitarlari

nihlathak

Öne çıkan mesajlar

Cok sevdigim PS3'umu mecburen satiyorum :/ Sadece Guitar Hero oynamak icin almistim, arkadasimla beraber cok eglendik hala da cok egleniyoruz ama otomobilimi degistirmek icin satiyorum, uc ordan bes burdan seklinde ne varsa elden cikariyorum su siralar.

Makine dedigim gibi nerdeyse sifir, bu gune kadar icine aldigi CD sayisi 1 o da guitar hero :) Baska da bir oyun almaya firsatim olmadi zaten. Bi kac ay once aldim makinayi, USB den takilan sogutucusu, HDMI kablosu, iviri ziviri diger kablolari 1 adet sixaxis kolu ve iki adette Guitar Hero 3 oyununu gitarlariyla birlikte satiyorum.

Toplamak gerekirse 2 adet Guitar Hero 3 oyunu, 2 adet gitari, 1 adet 60gb PS3 PAL (alirken cok zor bulmustum, bi arkadasim sagolsun bunu al digerlerini alma dedi pekte bilmiyordum acikcasi nie israr ettigini sonradan ogrendim) Kablolar vs ivir zivirlar, ha bi de onden takilan sogutucusu filan hepsini guzel bir fiyata vermek istiyorum. Sifir fiyatlarini arastirmadim ama guitar hero 3 lerin tanesi 250 milyondu aldigim zaman gitarlari filanda oldugu icin.

Yuvarlak hepsini 1.000YTL'ye birakiyorum, eger ki guitar hero seveniyseniz bu firsati pek bulabileceginizi sanmiyorum. Alip arkadaslarinizla zevkli dakikalar gecirebilirsiniz, hatta muhabbet donerse beraberde calariz bana her turlu uyar :)

PM lere pek bakamayabilirim telefondan hizli bi sekilde ulasabilirsiniz. 0546 223 07 90. Adim Gunes. Ha bu arada istanbuldanim, burdaki arkadaslara elden verebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...