Osiris_TR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Selamlar, osideki gibi npclerin kafasinda isminden sonra yanına tagi nasil ekleyebilirim. yani söyle Alias the mage // gibi. tüm char scriptlerinde yazıyor ama oyunda spawn edildiğinde sadece ismi yazıyor. bunu nasıl yapabilirim. bide buy menu yaptım ama paperdollu actıramıyorum. yardımlarınızı bekliyorum. SAygılarımla ;[signature][hline]Bilmemek Değil Oğrenmemek Ayıp.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 birsürü yolu var ama ilk aklıma gelen bu: sayua x,x,x,x gibisinden bi event'la halledebilirsin..[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum
amarcord Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 paperdoll acilimini soyle gormustum yanlış hatırlamıyorsam. var.contextno 1 gibi bişiydi. hatta uo.developersda bununla ilgili bi script var. ordan indirip deneyebilirsin.[signature][hline]Biggest risk in life is not to risk at all. Yazan : Amarcord İleten : Chrounos Ceviren : BonePart
_Ra_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Sole Olur Altina on=@click The [signature][hline]
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 on=@click message Sayua yaparsaniz etraftaki herkes duyar, (bkz. sayua), o yazinin renkli olmasi icin npc'nin Speechcolor degerini degistirmeniz yeterli.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: baggio@doruk.net.tr | Icq: 5100111
DIEMASTER Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 altınada return 1 ekle :D sadece bu mesaj gözüksün[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Amentes Old Developer
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 return 2 ekleyince de oluyormuş =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Osiris_TR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 peki paperdolu nasıl açtırabilirim? var.contextno 1 calışmıyor. denedim ama olmadı... yardımlarınızı bekliyorum.[signature][hline]Bilmemek Değil Oğrenmemek Ayıp.
Drachai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 zorn dll lerini kullnırsan bunu yapabilirsin.Tek yapman gereken npcnin scriptine "tag.name.suffix, when you click a n/pc this is added after the name" bu komutu ekliyerek rahatça belirtebilirsin.Ama sayuaa yada on=@click le yapıcağım dersen sen bilirsin.Ama bu cpu kullanımını arttıracaktır. ---> tag.name.suffix The Mage gibi olması gerekli . [chardef the_human] hede hudu tag.name.suffix The MAge gibi [signature][hline]Ring Of Lİfe Geri geldik [Bu mesaj Drachai tarafından 05 Nisan 2004 13:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Osiris_TR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bunu cozdumde paperdoll olayında takıldım. bi fikir verebilirseniz sevinirim.[signature][hline]Bilmemek Değil Oğrenmemek Ayıp.
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 var.contextno veya var.ulubacyo demekle paperdoll acilmaz, o sadece bir global variable yaratir, komutun devaminda olabilir profile actiran birseyler.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: baggio@doruk.net.tr | Icq: 5100111
Osiris_TR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 işte diyorum ya var.contextno 1 yazıo altındada dclick yazıo ama acılmıo bunu belirtiyorum.[signature][hline]Bilmemek Değil Oğrenmemek Ayıp.
Öne çıkan mesajlar