Napoleon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Şimdi arkadaşlar bende NVIDIA GeForce 4 var. Adamların resmi internet adreslerinden ekran kartının sürücüsünü update etmek istedim. Bir English versiyonu bir de International versiyonu vardı. Gittim English versiyonunu çekip kurdum. O andan itibaren bilgisayarımdaki Norton Antivirus, Firewall ve Zone Alarm disable oldu, hiç bir şekilde çalışmıyorlar. Bunların klasörlerine girmek istediğimde bilgisayar beni masaüstüne atıyor. Üstelik arada bir de "Sistemin çalışması için yeterince bellek yok" diye absurd bir mesajla karşı karşıya kalıyorum. Bir de monitör ayarlarından "Gelişmiş"e girip NVIDIA Geforce 440 MX'e bastığımda "Denetim Masası" ve bilmem ne dll dosyası ile ilgili bir hata veriyor. Format atmak ve yeni Windows yüklemek dışında bir çözüm önerisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Güvenli kipte açıp, sürücü silmeyi denedin mi?, o sürücüyü büyük ihtimalle program ekle/kaldır ' da silebilirsin, sonra başka bişeyler kur.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bu ne abiiiiii herifler iice aşmış bnimde başıma bişii gemişti yeni sürücü yükledikce oyunlar yawaşlıodu ama alla şükür iiz şindi[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Ya bu nvidia zaten iyice cıvıttı. asussun sayfasında nvidia ekran kartımın drivlerını indirdim acılmıyor dosyalar hata falan veriyor baska böleglerdekini indirim dedim o bölgelerede giriş yapılamıyor iice sıçmışşşş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 driverları falan yüklerken antivirüs varsa kapatınız falan demiştir belki hani ?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: LvL_Sabo, 03 Nisan 2004 11:28 tarihinde demiş ki: driverları falan yüklerken antivirüs varsa kapatınız falan demiştir belki hani ? Sabo dogru yazmis, Nvidia driverini yüklemeden önce ekranda herzaman antivirüs programini kapat uyarisi geliyor, sende kapatmadan yüklersen bence hic söylenmeye hakkin yok :) Bu arada driverlari yüklemeden önce birönceki driveri unistall etmemek, eski driverdan kalan reg dosyalari, yeni driverda performans düsüklügüne yol acar bunu unutmayin.Internette nvidia driverlarini tamamen (reg dosyalari ile birlikte) uninstall etmenize yarayan güzel programlar var, yeni driver kurmadan önce kesin temizleyip kurun.[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Anti virüs programlarını kapatmıştım ama eski versiyonu uninstall etmemiştim.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: Napoleon, 03 Nisan 2004 15:40 tarihinde demiş ki: Anti virüs programlarını kapatmıştım ama eski versiyonu uninstall etmemiştim. ehhehee abi ne diem o zmn yaa nvidianın suçu ne :-)[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 eski versiyonunu uninstall etmesine gerek yok,yanlış sürümü indirmiş olabilir anca[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: Mighty_THoR, 04 Nisan 2004 04:24 tarihinde demiş ki: eski versiyonunu uninstall etmesine gerek yok,yanlış sürümü indirmiş olabilir anca uninstall etmesine gerek var, yüklerken cikan meaji okumadin galba hic :)[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ben okudumda senin sanırım bir daha okuman lazım[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: Mighty_THoR, 04 Nisan 2004 20:02 tarihinde demiş ki: ben okudumda senin sanırım bir daha okuman lazım http://www.nvidia.com/object/driver_installation_hints.html bu sana yeter herhalde, illa iddia edicek bi adam cikicak.[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 04 Nisan 2004 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Sağolasınız.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 o yazılanlar bir önceki versiyonu kullanıcı tweaklemişse bir sonrakinin bunlarla çakışmasını önlemek için var kedinizi mikrodalga fırında kurutmayının driver versiyonu normal alıp kuran bir adamın bir sonraki sürümü üzerine kurmasında bir sakınca yok[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Özellikle bu forum kısmında insanların ben senden daha iyi biiyorum senin bildiğin yanlış şekillerine girmelerine acaip gülüyorum. Ya yanlış bilenin çıkıpda pardon ben yanlış biliyormuşum dediğinide görmedim hayır yorumsal bir olayda değil konular bariz gerçekleri var. Neyse dayanamadım burdaki tartışmayı görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: Mighty_THoR, 05 Nisan 2004 15:56 tarihinde demiş ki: o yazılanlar bir önceki versiyonu kullanıcı tweaklemişse bir sonrakinin bunlarla çakışmasını önlemek için var kedinizi mikrodalga fırında kurutmayının driver versiyonu normal alıp kuran bir adamın bir sonraki sürümü üzerine kurmasında bir sakınca yok abi yahu kabul etsene niye hala inat ediyosun anlamiyorum catlaticaksin adami ya.Orda öyle biseymi yaziyo yoksa halisülasyon mu görüyosun.Ac bidaha oku ben orda öyle bisey göremiyorum ve periyodik olarak 3d sitelerini gezen biri olarakta dünyada bitane forumda görmedim senin gibi yazi yazan, cünkü böyle bisey yazarsan mesajina gelcek bütün reply lar "lol" seklinde olucaktir. Senin bu konudaki bilgin olmadigi savunmandaki sözlerdende anlasiliyor.Tweak sadece registrydeki bazi satir degerlerini degistirir, program uninstall ederken reg deki bütün satir degerlerini kontrol edip uninstall etmez.Yani tweak etsende etmesende gider o dosyalar hoca.Ama uninstall etmeden yüklersen bi sonraki driverda gelen ek reg dosyalari bi öncekiyle sorunlu calisir.Ya zaten akil var mantik var yani forceware driverlarin her yeni versiyonu ek bi applicationla geliyor sen nasil farkli applicationlu 2 programi üst üste kurarsin söylermisin bana???? Helal yani, bunuda savunursun ama sen, cünkü tamam hoca yanilmisim gibi bisey demek kücük düsmektir senin gibilerin gözünde."Susmak erdemdir".Savunma bari susta rezil olma daha fazla. Bildigin gibi yap ne diyim artik kur üstüne düsük performansta oyna.Insanlar www.guru.com da driver yüklemeden önce bi önceki driverin reg dosyalarini adam gibi kaldirmak ve performansa zarar vermesini önlemek icin bile bisürü programlar yazdi sen hala gelmisin "üstüne kurun bisey olmaz" mantigini savunuyosun bana.Konusmaya ve tartismaya degmez hoca.Isteyen istedigini yapsin dünya driverlarini kaldirip yüklüyo en kücük performans artisini saglamak icin hatta bunun icin ek programlar kullaniyo ama sen bi yana dünya bi yana, driverlari sen yazip publish ediyosun herhalde.Nvidia calisanlari bosuna bas bas bagiriyo uninstall etmeden yüklemeyin diye.Herneyse abi ne yaparsan yap, yillarca uzar gider bu forum cünkü, yanlis bildigin konuda inat etmek ve yanlisi dogru yapmak bu forumlarda senin gibi yazan %80 insanin ortak bi yönü.O yüzden bosuna konusuyorum.(ortaya bu laf isteyen alinir üstüne) NVIDIA OFFICIAL WEBSITESINDE YAZANDA BUNALAR -"Download Accelerator" utilities should be disabled when downloading any drivers. -Do not run virus protection software in the background while installing the drivers. This prevents the driver from configuring itself properly. -Before installing new drivers make sure you uninstall all NVIDIA display drivers from the Windows Control Panel. Browse to the Start Menu > Windows Control Panel > Add/Remove Programs and search for "NVIDIA Windows Display Drivers" or "NVIDIA Display Drivers" and select remove. (burada senin söylediklerinle ilgili bi tane satir göstersene bana...cildirttin ya) Linki bi önceki sayfada verdim, isteyen Mighty teorilerine inanir isteyen adam gibi nvidia nin official websitesinde yazan maddelere uyarak yükler driverini.lol be.[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 05 Nisan 2004 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar