Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lan avea lan avea :@


Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

mulgear6 said:
Fransuxa said:
TÜKETİRSİN LAN! İLETSENE MESAJLARIMI!


belki karsı tarafın telefonu kapalı :)

o zaman iletilmiyo


SUÇU BİRAZ KENDİNDE ARA TAMAM MI? lol



yalan. basbaya gitmiyor mesajlar. kızdan gelen mesaja bakın şimdi:

"Sercan beni acilen ararmısın?"

mesaj 10.30'da gönderilmiş bana geldiği saat 01.30. arıyorum telefon kapalı. dedim eyvah ailede çıngar çıktı kafa göz girdiler bunlar birbirine falan. sonra ertesi gün örendim çok saçma bişeymiş hatta baya güldü panik yaptığım için. löl be.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi gündüzleri hiçbişey yok aksine ikişer ikişer iletiyo mesaja cevap gelmedimi bak manitan mesaj atıyo der gibi. akşam saat 7.30 8 oldumu bitti tamam imkaanı yok mesajlar iletilmiyo. bi kere aradım avea yı kibar bi bayan çıktı sesine taparcasına aşık oldum (aman kızarkadaşım duymasın :)). çok kibar kibar beyfendi telefonunuza şunları şunları kodlayın kapayın açın düzelicektir emin olabilirsiniz dedi. way anam dedim yaptım olduda evette bişeyleri tuşlamak palavraymış telefonu kapatıp acınca duzeliyomuş. Modeme dns vurması gibi bişey. daa sonra tekrar bozuldu bu sefer ama harbi kızlada kavga ediyorum bi yandan mesajlarımda iletilmedi aradım aveayı ana bacı kitap sövdüm. beyfendi sakin beyfendi bey be beyfe beyfe diye böyle sayıklamayı başladı karşımdaki herif çok eylenceliydi.

al bu gecede telefonu 7 kere kapadım açtım düzelmedi en sonunda aradım kızı dedim böyle böyle. bide sanki inat varmış gibi onun mesajları bana geliyo benim mesajlarım ona gitmiyo. telefonun icad edilmesi tam bir hata. ne güzel mektup varmış lan eskiden. oh mis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...