ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 offffffffffff of daha öncesinden ameliyat oldugum kıl dönmesi hadisesi tekrarladı sanırsam. tam ameliyat oldugum yerin bikaç cm altında bi delik var. yarım cm kadar. kanıyor. moral kalmadi sakin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Geçmiş olsun, kötü bişi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 cımbızla fln çekemez miyiz o kılı, varsayalım hepimizde çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 nası döndürüyonuz o kılları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kıl dönmesi çözümü (arka kısımlardakiler için) = ameliyat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kesin olarak ameliyat yokmus. doktorla konustum şimdi. önemli olan içeride kalan kısmın ne kadar büyük olduguymus. gidicez işte cerrahiye.. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Geçmiş olsun öncelikle. Sanki sende de biraz kabahat var :) Madem kılın dönmeye müsait , insanın kendine bakması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yav zaten 1 kere ameliyat olmusum. bidaha olma şansı var ama düşük dedi doktor. bende ona güvendim biraz. arkadaş nasıl kılmış bu.. devamlı içeri dönen cinsinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Zor ya. Diyecek bişey yok. başa gelen çekilir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 lazer epilasyon yaptır ağa ya da tüy dökücü krem kullan kıçına. o zaman da güneş gibi parlayabilir ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 evet onu dedi zaten doktor. bundan sonra tüy dökücü krem kullanıcakmışım. am ilk önce cerrahi görecekmiş. millete kıç açma fikri gözümde büyüdü Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Dynun said: Geçmiş olsun öncelikle. Sanki sende de biraz kabahat var :) Madem kılın dönmeye müsait , insanın kendine bakması lazım bak sanırım bu konuda bilgim pek yok. kılın dönmeye müsayit olması nasıl oluyor yav, genetik fln mı bu kendine bakması lazım derken de neleri kastettin, almak yada almamak fln mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 tüy dökücü krem diyorum başka bişi demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 umarım bende olmaaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Archangel_ said: Dynun said: Geçmiş olsun öncelikle. Sanki sende de biraz kabahat var :) Madem kılın dönmeye müsait , insanın kendine bakması lazım bak sanırım bu konuda bilgim pek yok. kılın dönmeye müsayit olması nasıl oluyor yav, genetik fln mı bu kendine bakması lazım derken de neleri kastettin, almak yada almamak fln mı :) Senden iyi biyoloji bilgim olduğunu sanmıyorum ama okuduğum kadarıyla evet. Sonuçta protein yapısı ve kılın çıkış şekli sertliği genetik. Dönmeye başlamaması için tekrardan da almak gerek o da bi gerçek. Alınacak yer var alınmayacak yer var. Ama artık yan etkisi olmayan her yere uygulanan kremler var. Kay paraysa kaç para. Sağlığından önemli değil bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kıl dönmesi genelde kafadan dökülüp bele giren saçlarla oluşuyor ama. saçı mı alacak adam. belindeki kıllar falan içeri dönmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 döndürmeyin arkadaşlar yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 aynısı bende de var. iki sene önce ameliyat oldum, tekrarladı. yine ameliyat olmak lazım da ona zaman yok gibi gözüküyor şimdilik. ama ne kadar vakit geçirirsen o kadar kötü, bir an önce ameliyat yani olay. bu arada kan man yok bende lan, seninkisi daha mı beter acaba? bir de belki ameliyata gerek kalmaz, orayı gümüş nitratla mı ne yakıyorlar pek derinleşmemişse. bir sor derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Böbrek taşı 1 , kıl dönmesi 2... Çok pırsıyorum bunlardan , umarım başıma gelmez de çemkirmem. Geçmiş olsun topic sahibine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 BulletRide said: Böbrek taşı 1 , kıl dönmesi 2... Çok pırsıyorum bunlardan , umarım başıma gelmez de çemkirmem. Geçmiş olsun topic sahibine de. +1 şu kil dönmesi olayini hala anliyamadim saçtan düşen killardanmi oluyor yoksa malüm bölgedeki killar direkt tersmi dönüyor? herkes ayri bişey diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 uzuyo bunlar böyle ama dönüyo yerçekimine karsı içeri giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 geçmiş olsun geçen sene arkadaşımda da olmuştu oturamıyodu fln kötü bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kafadan düşen saçlar nasıl öyle bişey yapcak yav? yok artık. bilmedğim için soruyorum bunun nasıl olduğunu bilen var mı? saç düşüp kaynıyor mu popoya noluyo?? ayrıca geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar