Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ne şimdi!

ohyeah

Öne çıkan mesajlar

Dynun said:
Geçmiş olsun öncelikle.
Sanki sende de biraz kabahat var :) Madem kılın dönmeye müsait , insanın kendine bakması lazım

bak sanırım bu konuda bilgim pek yok.
kılın dönmeye müsayit olması nasıl oluyor yav, genetik fln mı bu
kendine bakması lazım derken de neleri kastettin, almak yada almamak fln mı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:
Dynun said:
Geçmiş olsun öncelikle.
Sanki sende de biraz kabahat var :) Madem kılın dönmeye müsait , insanın kendine bakması lazım

bak sanırım bu konuda bilgim pek yok.
kılın dönmeye müsayit olması nasıl oluyor yav, genetik fln mı bu
kendine bakması lazım derken de neleri kastettin, almak yada almamak fln mı :)

Senden iyi biyoloji bilgim olduğunu sanmıyorum ama okuduğum kadarıyla evet. Sonuçta protein yapısı ve kılın çıkış şekli sertliği genetik. Dönmeye başlamaması için tekrardan da almak gerek o da bi gerçek. Alınacak yer var alınmayacak yer var. Ama artık yan etkisi olmayan her yere uygulanan kremler var. Kay paraysa kaç para. Sağlığından önemli değil bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

aynısı bende de var. iki sene önce ameliyat oldum, tekrarladı. yine ameliyat olmak lazım da ona zaman yok gibi gözüküyor şimdilik. ama ne kadar vakit geçirirsen o kadar kötü, bir an önce ameliyat yani olay.

bu arada kan man yok bende lan, seninkisi daha mı beter acaba? bir de belki ameliyata gerek kalmaz, orayı gümüş nitratla mı ne yakıyorlar pek derinleşmemişse. bir sor derim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Böbrek taşı 1 , kıl dönmesi 2...

Çok pırsıyorum bunlardan , umarım başıma gelmez de çemkirmem.

Geçmiş olsun topic sahibine de.

+1

şu kil dönmesi olayini hala anliyamadim saçtan düşen killardanmi oluyor yoksa malüm bölgedeki killar direkt tersmi dönüyor? herkes ayri bişey diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...